Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar korkmazın tos makınesının fotosunu koyabılırmısınız merak ettim de
battaniye olarak ben özdilek almayı düşünüyorum çift kişilikler ankara forum outlet de 40 lira yumuşacık kalın da ince de değil
bi kelebekli bir de yapraklı modelini alacağım fotolarını bulup koyarım birazdan

benimde bi iğnem bile yoktu amam martta bi başladım bitti sayılır canım oluyo zamanla merak etme

inşAllah yaaa
yetişir mi,ne alacağımı bilebilir miyim bilmiyorum hiç:18:

canım sen araştır acele etmeden ihtiyacın olan her şeyi takip et zaman içinde tek tek alırsın.. istersen özelden mesaj at mail adresini sana davetiye gönderebilirim alışveriş sitelerinden ,)

baya bi alışveriş sitesine üyeyim tatlım ben
elbise fln almışlığım vardır da çeyiz ilk defa olucak haliyle

kendimi feda ettim.. ablama bi hediye beğendim başka yerde de bulamadım..
online chat müşteri hizmetine sordum stokta var mı diye..
var dediler, en geç ctesi elinizde olur dediler..
du bakalım inş..

bende oraya sorayım bari
sete istediğimizi nasıl koyacaz acaba diye
ben şunu istiyorum dedikçe kadın paket mi yapacak anlamadım ki

hoşbulduk canım
senin düğünde mi yakın zamanda?
bahamalar iyidir di mi ya?
kararma fln yapmasın sonra
benim paketin içinde taç nevresim fln da var ne bileyim uygun gibi geldi bana:26:
teflon set hisarınki mi tatlım?

kodunu A315 canım tost makinasının hepsiburada.com a yaz yorumları oku güzel yorumlar var hep ,) sarevin battaniyeleri çok hoşuma gitti almıycam şimdilik... ankarada olmadığımız için öyle bir şansımız yok :)

koyabilir misin ya?
bu arada bende Ankara'dayım

bu arada ben ekin canım kendimi tanıtmayı unutmuşum
canım benim durumlar karışık ya 2 sene sonra düşünüyorduk şimdi erkek arkadaşım konyaya gidiyor iş yeri açıcak artık orada yaşıycak o yüzden erkene alındı sanırım önümüzde ki yaz bende gidiciyim ona kalsa hemen evlenelim diyorda benim okulum var daha yeni 3. sınıfa geçtim bari 4. sınıfı okurken evli olayım diyorum
bahsettiğim teflon set hisarin fırsat magazasında 299 lıraydı çeyiz evinde de 299 liraydı ablama aldık hatta çeyiz evinden
sen fiyatlara bak gerçi şu anda pahalıdır kışın alırsın acelen yok yaa
fıyatlarına bak o set de olanlarla topla bakalım hangisi karlı gelcek
bahama milano celık setlerı hep 225 230 275 lıradan satıldı kısın tumevde o fiyata sattı tümevin fıyatı uygundur bazı şeylerede fırsat magazasınında öyle fırsat magazası kadınlar klubu üyelerine özel fiyatlar verir bazen çok ilgililer üye olup kk üyesiyim dersen sana özel fiyatlar gelir mailine
tümevden alıs veriş yapan vardı benım bildiğim buradan hiç kötü bir şey duymadım zaten hakkında

hisarın çeliği iyidir memnun kalırsın

canım özdilek mağazası bulursa orada da aynı fıyattır
sarevinde güzel battaniyeleri bencede biraz pahalı geldi bana inidirimde bulursak alırız bende çakıl taşı gibi olanı beğeniyorum
bende o tost makinesinden alıyım o zaman çok güzelse bakıyım şimdi

bu arada kızlar çeyiz forumu açmaya karar verdim açıyım mı sizce nasıl yapıcam bilen var mı

burda yok malesef canım yaa.. bak bakalım daha iyi bir fikrin olursa haber et bizede canım ,) altıncı caddeye mail attık korkmazın tost makinası koyun diye şu kampanya bitmeden koyarlar inş :

kızlar bu arada tanışalım sizinle
ben Elif
çoo..ok yardıma ihtiyacım var çoo..ookk
sizler baya eskisiniz çeyiz işlerinde galiba
düğünler ne zaman?

bide korkmaz tost makinası ne ki?:26:

Hoş geldin canım.Ben Yeşim nişanlıyım ben de. 22 haziranda düğünümüz var. Ben de geçen yaz başladım ama bir iki aydır hız kazandı ÇEYİZ işi.
HİSAR setinden benim de var. Ben 1450 ye aldım şimdi baktım ekstreden emin değildim:))) Benim setin için de çay takımıda vardı ekstradan mağzanın hediyesiydi.

ben baya topladım fln her şekilde bu karlı canım
bende önümüzdeki yaz gidiciyim,birlikteyiz çeyiz alışverişinde bi yıl o zaman
kışın mı al diyosun sen yani?
bu tümevdeki paket iyi gibi geldi bana ama:26:

ankara yenimahalledenim canım ben,sen nerdensin?
ben daha hiçbişi almadan battaniyeden girmeyeyim en iyisi

haziran gelinisin demek
memnun oldum canım
bizde ramazan sonrası diyoduk ama öne alacaz galiba,kararsızız bakalım
bende de taç bornoz nevresim yastık yorgan fln var
iyi gibi geldi ama emin değilim

kızlar bu üründen alan var mı
6. caddeden almayı düşünüyorum ne dersiniz? hediye çekimle 110a falan gelecek sanırsam

kızlar bu üründen alan var mı
6. caddeden almayı düşünüyorum ne dersiniz? hediye çekimle 110a falan gelecek sanırsam

benim arkadaşım kullanıyor bu modeli. çok memnunmuş, bana da tavsiye etti. görüntü olarak da ankastrelerle çok şık duruyor dedi.

ben çift kişilik alıcam tek kişilik kullanışsız gibi geliyor en azından çift kişiliğini tek kişiye de çift kişiye de kullanırım ama tek kişiliği kullanamam zaten gelen oldu mu da çift geliyor
sen nerden almıştın canım kaça almıştın ayrıca çift kişilik olanları ne kadardı hatırlıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…