ben baya topladım fln her şekilde bu karlı canım
bende önümüzdeki yaz gidiciyim,birlikteyiz çeyiz alışverişinde bi yıl o zaman
kışın mı al diyosun sen yani?
bu tümevdeki paket iyi gibi geldi bana ama:26:
ankara yenimahalledenim canım ben,sen nerdensin?
ben daha hiçbişi almadan battaniyeden girmeyeyim en iyisi
ben geçen ay sıkı bi takiple 6. cadde 90 tl ye aldım :))
bakayım canım ama kampanya yoktur onda pahalıdır fiyatlar.. 6. caddede 55 tl indirimi varya o bitmeden girse süper olur :)) sağol tatlım bilgilendirdiğin iiçinmadan nerdesin evim.net de korkmaz tost makineleri var bi bak istersen
ben çift kişilik alıcam tek kişilik kullanışsız gibi geliyor en azından çift kişiliğini tek kişiye de çift kişiye de kullanırım ama tek kişiliği kullanamam zaten gelen oldu mu da çift geliyor
sen nerden almıştın canım kaça almıştın ayrıca çift kişilik olanları ne kadardı hatırlıyor musun
bence uygun ve güzel beğendiysen al canımmerhaba
aranıza yeni katıldım. fikrinizi almak istedim.
aşağıdaki kahvaltı takımı nasıl sizce. altıncıcadde de satışı var. 112 tl . uygun geldi
sizce nasıl
http://www.altincicadde.com/urun-detay/34-parca-kahvalti-seti-1-10695-34464
Evet kesinlikle çift al. Ben özdileğim mağzasından aldım kuzum kışın. İndirimdeydi gene ben tek kişiliği 30 a aldım,çift kişiliğide 40 dı büyük ihtimalle böyleydi. hafızam sorunlu biraz çok iyi hatırlıyamıyorumistersen resmini bi çekivereyim bak elimin altında
bence uygun ve güzel beğendiysen al canım
hoş geldin aramıza
sağol canım sen zahmet etme banada 40 dedilerdi forum avm de çift kişiliğe ama baya oldu nisan ayı falandı gidip bakmam lazım aciliyeti yok diye almadım bi dahada uzak olduğu için yolum düşmedi ama kesin ordan alıcam uygundu fiyatı çünkü
tamam canım aynısıdır o zman. Mutlaka al kaçırma ben aldım bunu okuldaki bütün hocalar aynısından aldılar çok uygun buldular...Keşke ankarada olsam durmam hemen gider çift kişiliğini alırım
o zaman al kaçırma canım zaten bi problem olduğunda değiştirirsin
taç ürünleri falanda varsa
kışın indirimdeydi çelikler fiyatlarını yazmıştım şimdi biraz daha pahalı düğün sezonundan
ben çelik olarak korkmazın junior setini aldım şimdilik büyük çelik tencere almadım
bakayım canım ama kampanya yoktur onda pahalıdır fiyatlar.. 6. caddede 55 tl indirimi varya o bitmeden girse süper olur :)) sağol tatlım bilgilendirdiğin iiçin
merhaba
aranıza yeni katıldım. fikrinizi almak istedim.
aşağıdaki kahvaltı takımı nasıl sizce. altıncıcadde de satışı var. 112 tl . uygun geldi
sizce nasıl
http://www.altincicadde.com/urun-detay/34-parca-kahvalti-seti-1-10695-34464
canım 90 a iyi almışsın yarısıbizden kampanyasıyla mı aldın
canım bence al bornoz seti falanda var çok uygun bencecanım ya benim için şu linke bakabilir misin?
Tümev Çeyiz Seti - Ürün Kategorileri
nasıl fiyatlar,iyi midir takım sence?
blender ve mıkser annem almıs sımbonun ama kalıtesı nasıl bılmıyorum bende tefalın bu urunu alıyım mı dıye dusunmekteyım ama sımbonunkılerı napıcam kafam karıstıkızlar altncı cadde avea anlaşmasını öğrendim
ve bende allegria'nın sorusuna katılıyorum
bu nasıldır sizce?
hangisini yada hangilerini almalı?
Eki Görüntüle 485501
Eki Görüntüle 485502
Eki Görüntüle 485503
markafonıde 125 lıra r10 dan uye olsam bırde kellıgs kodu bulsam 45 lıra ındırımla alırdım aslında ama bulamadımyarısı bizden artı kargo bedava ile bu fiyata getirdim
canım bence al bornoz seti falanda var çok uygun bence
blender ve mıkser annem almıs sımbonun ama kalıtesı nasıl bılmıyorum bende tefalın bu urunu alıyım mı dıye dusunmekteyım ama sımbonunkılerı napıcam kafam karıstı
markafonide 125 lıra cek olsa ındırımlı alırdık
markafonıde 125 lıra r10 dan uye olsam bırde kellıgs kodu bulsam 45 lıra ındırımla alırdım aslında ama bulamadım
ayyy alayım artık ben şu tümevden yaaa
ilk çeyizlerimde
canım markafonide 125 lira olan cam hazneli değil,bak dikkat et
bende ilk öyle zannetmiştim
bizim beğendiğimiz 169 orada da
en iyisi altıncıcaddeden avea kuponuyla almak bence
kelligs ne ki?:26:
markafonıde 125 lıra r10 dan uye olsam bırde kellıgs kodu bulsam 45 lıra ındırımla alırdım aslında ama bulamadım
merveeeeeeeeeeeeeeee nasılsın canım :)) son aldığım cicilerimi gördün müüü
ayyy alayım artık ben şu tümevden yaaa
ilk çeyizlerimde
canım markafonide 125 lira olan cam hazneli değil,bak dikkat et
bende ilk öyle zannetmiştim
bizim beğendiğimiz 169 orada da
en iyisi altıncıcaddeden avea kuponuyla almak bence
kelligs ne ki?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?