Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

o zaman al kaçırma canım zaten bi problem olduğunda değiştirirsin
taç ürünleri falanda varsa
kışın indirimdeydi çelikler fiyatlarını yazmıştım şimdi biraz daha pahalı düğün sezonundan
ben çelik olarak korkmazın junior setini aldım şimdilik büyük çelik tencere almadım

madan nerdesin evim.net de korkmaz tost makineleri var bi bak istersen

Evet kesinlikle çift al. Ben özdileğim mağzasından aldım kuzum kışın. İndirimdeydi gene ben tek kişiliği 30 a aldım,çift kişiliğide 40 dı büyük ihtimalle böyleydi. hafızam sorunlu biraz çok iyi hatırlıyamıyorum istersen resmini bi çekivereyim bak elimin altında

bence uygun ve güzel beğendiysen al canım
hoş geldin aramıza

sağol canım sen zahmet etme banada 40 dedilerdi forum avm de çift kişiliğe ama baya oldu nisan ayı falandı gidip bakmam lazım aciliyeti yok diye almadım bi dahada uzak olduğu için yolum düşmedi ama kesin ordan alıcam uygundu fiyatı çünkü

westwingde moneta var seramik tava tencereler fiyatları biraz pahalı geldi burdaki kızların aldıkları fiyata göre alan arkadaşlar bakarsa uygunmudur alalım mı monetta en iyisi diyorlar

kızlar duygunun paylaştıgı markafoni üye olunca 25 tl veren link nerde bi bakıyım ne zamana kadar geçerli

tamam canım aynısıdır o zman. Mutlaka al kaçırma ben aldım bunu okuldaki bütün hocalar aynısından aldılar çok uygun buldular...Keşke ankarada olsam durmam hemen gider çift kişiliğini alırım

tamam canım aynısıdır o zman. Mutlaka al kaçırma ben aldım bunu okuldaki bütün hocalar aynısından aldılar çok uygun buldular...Keşke ankarada olsam durmam hemen gider çift kişiliğini alırım

yapraklı modeli benim eltimde var yumuşacık çok hoşuma gitti ondan özdilek almaya karar verdim yıkadı fln hiç rengi atmadı tüyüne bir şey olmadı
ben en kısa zamanda gidip alıyım o zaman sağol canım teşekkür ederim

canım ya benim için şu linke bakabilir misin?
http://www.tumev.com.tr/urun/tumev-ceyiz-seti.aspx

nasıl fiyatlar,iyi midir takım sence?
birden 2 milyarlık şey alıcam da tedirginim biraz:18:

bakayım canım ama kampanya yoktur onda pahalıdır fiyatlar.. 6. caddede 55 tl indirimi varya o bitmeden girse süper olur :)) sağol tatlım bilgilendirdiğin iiçin

55 tl kampanyası avealılara oluyomuş galiba tatlım
acaba nasıl yararlanabiliyoruz? ne zmana kadar geçerli,şartları nedir bana bi açıklayabilir misin?

güzelmiş canım
fiyatı da uygun ama kalitesi nedir bilemedim şimdi:26:

Son düzenleme:
canım ya benim için şu linke bakabilir misin?
Tümev Çeyiz Seti - Ürün Kategorileri

nasıl fiyatlar,iyi midir takım sence?
canım bence al bornoz seti falanda var çok uygun bence

blender ve mıkser annem almıs sımbonun ama kalıtesı nasıl bılmıyorum bende tefalın bu urunu alıyım mı dıye dusunmekteyım ama sımbonunkılerı napıcam kafam karıstı
markafonide 125 lıra cek olsa ındırımlı alırdık

yarısı bizden artı kargo bedava ile bu fiyata getirdim
markafonıde 125 lıra r10 dan uye olsam bırde kellıgs kodu bulsam 45 lıra ındırımla alırdım aslında ama bulamadım

ayyy alayım artık ben şu tümevden yaaa
ilk çeyizlerimde
canım markafonide 125 lira olan cam hazneli değil,bak dikkat et
bende ilk öyle zannetmiştim
bizim beğendiğimiz 169 orada da
en iyisi altıncıcaddeden avea kuponuyla almak bence

kelligs ne ki?:26:

canım ben cam hazneliyi 90 a aldım bekle daha da uyguna alabilirsin yine de sen bilirsin bi de o kettle da aldım cam kırılır diye çelik olanı aldım onu da 115 e aldım

hiç dikkat etmemiştim canım
kellogs kodu ülker kellogs mısır gevreklerı var yaa special k reklamlarda çıkıyor zayıflatmak için falan onun markafoni özel ürünü var içinden kod çıkıyor 20 tl çek erıyor o kod ondan bulsam alıcaktım
neyse acelem yok zaten var ama ne bılıyım içime sinmedi gerçi evlenince bozulursa yenıden alırım dıye dusunuyorum ona verecegım paraya baska eksıklerımı alıyım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…