Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ben cam hazneliyi 90 a aldım bekle daha da uyguna alabilirsin yine de sen bilirsin bi de o kettle da aldım cam kırılır diye çelik olanı aldım onu da 115 e aldım

bekleyeyim o zaman
şimdi 110 a gelecek bana
kettle da 115 e gelecek bana da
bekleyeyim en iyisi ben

vaaayy beeee neler duyuyorum
Allah hepinizden razı olsun vallaaaa
ama o kellogs un kendisi zaten 7 lira vardır sanki:26:

r10 ne peki canım?
sürekli soru soruyorum sizede ama

7 liraya alıyorsun işte 20 tl indirim sağlıyor kellegs kullanıyorsan iyi oluyor
r10 sitesi kendi sitesi üzerinden markafoniye üye olanlara 25 tl indirim veriyor 50 mı 60 tl ye ve üzerine öyle bir şeydi linki duygu paylaşmıştı bulursam sanada atarım süresi vardı sanırım

https://www.markafoni.com/account/l...tm_medium=banner25&utm_campaign=r10_25hedceki link bu canım markafoni 50 tl alışverişe 25 tl veriyor son gün 17 ağustos acele eden alıyor

çok teşekkürler kızlar

paşabahçe ürünleri alayım dyorum markafoniden
50 tl ye 25 veriyo nasılsa
50 liraya yakın şey alayım uygun olur,birsürü şey alırım
nasılsa hiçbişiim yok

kırılma gibi bir durum olur mu peki?
olsa değişim fln yapıyorlar mı?

ben kırılacak ürün çok aldım canım hiç kırık gelmedi ama bazı arkadaşlar kırık geldi dedi kargoyla alakalı genelde dıkkat etmezlerse kırık geliyor değişim değil de iade alıyorlar aslında güzel paketleme yapıyorlar ama kargocu hanzoysa biraz risk var tabi

ben de tefalin 3 lü tencere setini beğendimm alsam mı ki çeyiz hazırlığına yeni başladım ben de fiyat sizce de uygun mu 145?? :106:

bu arada tefal de bir alana bir bedava kampanyasını da kaçırmayın derim arkadaşlar :)) benim ilk çeyizlerim tefal tavam ve tencerem oldu hepsini 320 civarı aldım:128: Eki Görüntüle 485761 iki tava ve iki tencere aldım bu setten

altıncıcadde kargo bedava yapmıs ama alacak hiçbir sey yok kalmamıs halbu ki güzey seyler varmıs geç kalktım sabahtan herkes almış

canım ben kaydoldum bu linkle ama hiç bir kupon vermedi :S
ayrıca r10 ne onu hiç bilmiyorummm
bu arada trendyolda turkcell kargo kampanyası dısında kullanabileceğim bir kupon var mı?

r10 dedığim bu canım çek olarak vermiyor sepetinden düşüyor 25 tl canım 50 tl uzerıne geçerli

canım ya ne aldın bu setten acaba?
bide nereden aldın öğrenebilir miyim?

kızlar monetta var westwingde bir sürü çeşiti var anlamadım ben bunları sizce hangisi iyi monetta alanlar vardı çeyizine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…