Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bornoz almak istiyorum bodrumdan dönerken denizliden almak istiyordum hep tatil dönüşüne bırakmıştım yolumuzu kaybedince denizliye giremedik
bornoz işi kaldı seneye tatile mi bıraksam bornoz işini acaba
evim.net de minteks var 10 tl çekim var 130 lıraya bi set gelecek alsam mı kararsız kaldım
sizler hangi markalar aldınız bambo mu alsam acaba

Denizli'den alabilsen çok güzel olurmuş gerçekten de :) hem çok çeşit var hem de çok kaliteli.. acelen yoksa bakabilirsin bence seneye bnde Bursa'dayım ama annemler istanbul'dan aldığı için bakmadım burdan artık diğer kalan havlularıma bakarım burdan :))

canım ya ne aldın bu setten acaba?
bide nereden aldın öğrenebilir miyim?

tefal bayisinden aldım üç hafta falan oluyor o zaman üye değildim yazamadım hemen umarım kampanya bitmemiştir
bir derin tencere ve bir karnıyarık tenceresi, büyük tava bir tane de yumurta tavası aldım ..normalde her biri tavalarin ikisi 115, tencereler 250civarı oldu

fiyat listesinden bakarak yazdım tekrar fiyatları arkadaşlar fiyat da artmış oldu:/
ilk yazdığımda yanlış hesaplamışım sos tenceresi ve kısa tencere alındığında ikisi 200 oluyor tavalarla 315 falan oluyor ekleme yapmak istedim yanlış anlaşılma olmasın:82:

Kizlar túmev alisverisim dun geldi sorunsuz olarak..soyledikleri zamanda geldi hem de..
Cok hizlilarr

olllleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy
bende bugün alıcam inşAllah istediğimi

2 tava 2 tencereyi nasım 325 gelmiş anlamadım ben benim aldığım pilav tenceresi bile magazada 20 lira

canım comfort touch lar öyle cidden

ben tümevden taç setini alıyorum tatlım

bende 6 tanesini 400 e aldım tatlım

bende denedim ama vermedi 50 tl falan

canım avea varsa altıncıcadde yazıp büyük harfle kod alıyorsun onu giriyorsun öyle sanırım 55 tl indirim sağlıyor 150 ve uzerıne
şimdide tefal ve sarev var

altıncıcadde tefal ve sarev var 55 tl çekle güzel bi fırsat
ayrıca ütüler var delongni philips

kızlar altıncıcadde kampayasından 1 kere mi faydalana biliyor bi numara

morhipo 50 tl ye 10 tl cek var bugün son kullanacak olana veririm

altıncı caddeden sarev nevresim takımı almak istiyorum ama şikayetvar'da tüylenme ve renk verme gibi sorunlar olduğu yazılmış..size de danışayım dediimm... siz ne dersiniz alayım mı? pamuk saten nevresimlerden...

ben ve yakın arkadaşım neredeyse tüm nevresimlerimizi sarevden alıyoruz. evlenen ve haliyle çeyizini kullanan bir arkadaş var şikayetten çok memnuniyetini dile getiriyor. :) Ben altıncıcaddeden iki takım aldım; arabesk ve walpaper :) o sebeple sana da tavsiye ederim.

olllleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy
bende bugün alıcam inşAllah istediğimi

bende 6 tanesini 400 e aldım tatlım

güle güle kullan güzel güzel yemekler yeyin kampanya olmasa tefalden bu kadar tencerem olur muydu bilmem valla iyi oldu bu şimdi yeni kampanyalara bakıyrm artıık

:)) çok sağol canım.. ben de arabesque ve wallpaper arasında düşünüyordum şuan :)) çok sağol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…