bornoz almak istiyorum bodrumdan dönerken denizliden almak istiyordum hep tatil dönüşüne bırakmıştım yolumuzu kaybedince denizliye giremedik
bornoz işi kaldı seneye tatile mi bıraksam bornoz işini acaba
evim.net de minteks var 10 tl çekim var 130 lıraya bi set gelecek alsam mı kararsız kaldım
sizler hangi markalar aldınız bambo mu alsam acaba
canım ya ne aldın bu setten acaba?
bide nereden aldın öğrenebilir miyim?
sayfayı yenılemeden hemen yazmışım kapanın elinde kalıyor valla
Kizlar túmev alisverisim dun geldi sorunsuz olarak..soyledikleri zamanda geldi hem de..
Cok hizlilarr
2 tava 2 tencereyi nasım 325 gelmiş anlamadım ben benim aldığım pilav tenceresi bile magazada 20 lira
bornoz almak istiyorum bodrumdan dönerken denizliden almak istiyordum hep tatil dönüşüne bırakmıştım yolumuzu kaybedince denizliye giremedik
bornoz işi kaldı seneye tatile mi bıraksam bornoz işini acaba
evim.net de minteks var 10 tl çekim var 130 lıraya bi set gelecek alsam mı kararsız kaldım
sizler hangi markalar aldınız bambo mu alsam acaba
tefal bayisinden aldım üç hafta falan oluyor o zaman üye değildim yazamadım hemen umarım kampanya bitmemiştir
bir derin tencere ve bir karnıyarık tenceresi, büyük tava bir tane de yumurta tavası aldım ..normalde her biri tavalarin ikisi 115, tencereler 250civarı oldu
bende denedim ama vermedi 50 tl falan
morhipo 50 tl ye 10 tl cek var bugün son kullanacak olana veririm
altıncı caddeden sarev nevresim takımı almak istiyorum ama şikayetvar'da tüylenme ve renk verme gibi sorunlar olduğu yazılmış..size de danışayım dediimm... siz ne dersiniz alayım mı? pamuk saten nevresimlerden...
kızlar altıncıcadde kampayasından 1 kere mi faydalana biliyor bi numara
olllleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy
bende bugün alıcam inşAllah istediğimi
bende 6 tanesini 400 e aldım tatlım
Kizlar túmev alisverisim dun geldi sorunsuz olarak..soyledikleri zamanda geldi hem de..
Cok hizlilarr
ben ve yakın arkadaşım neredeyse tüm nevresimlerimizi sarevden alıyoruz. evlenen ve haliyle çeyizini kullanan bir arkadaş var şikayetten çok memnuniyetini dile getiriyor. :) Ben altıncıcaddeden iki takım aldım; arabesk ve walpaper :) o sebeple sana da tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?