Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bırsey sorak ıstıyorum.markafnıden bırseyler almak ıstıyorum ama kırık gelır mı bilginiz var mı ?napsam bılemedım.yardımcı olurmusunuz bana lutfen

kızlar bırsey sorak ıstıyorum.markafnıden bırseyler almak ıstıyorum ama kırık gelır mı bilginiz var mı ?napsam bılemedım.yardımcı olurmusunuz bana lutfen

ben hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar markafonide.. korkma, bir şey olmaz bence..
hatta kargo indirim koduna ihityacın varsa da verebilirim

Son düzenleme:
ben hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar markafonide.. korkma, bir şey olmaz bence..
hatta kargo indirim koduna ihityacın varsa da verebilirim

cnm çok tesekkur ederım.mesaj sayım yeterlı olmadığı ıcın ozelden mesaj atamadım cok saol sıparısımı verdım.ama cok korkuyorum .ınsallah bır kırık cıkık olmaz

aslında ben phılıps in ütüsünü almak istiyorum ama 50tl lik hediye çeki ne kadarlık kullanımda geçerli acaba
canım bende ki çek 10 tl 50 lira ve üzeri alış verişlere geöerli saar 12 de son
canım kumas yanı bu sonunda yıpranıcak elbet ama hemen bır sey olacağını sanmıyorum

Annem başımın etini yiyor, yavaştan birşeyler almaya başla diye .Kızlar nereden başlayacağımı bilmiyorum yardım edin lütfennnnnn .

Son düzenleme:
kızlar kristal markasının bornoz setı var evım.net de bana 95 lıraya gelecek taçın alt ürünü bılıyorsunuz alıyım mı sızce

cnm çok tesekkur ederım.mesaj sayım yeterlı olmadığı ıcın ozelden mesaj atamadım cok saol sıparısımı verdım.ama cok korkuyorum .ınsallah bır kırık cıkık olmaz

rica ederim.. :)) inşallah sorunsuzca kavuşursun siparişne canım.. zaten bir sorun olursa da iade edersin hemen.. kargo gelir gelmez hemen aç bak, kargo görevlisi gitmeden.. bir sorun varsa geri yollarsın.. ama inşallah olmaz..

sağol canım.. aldım zaten ben de.. amaann dedim, yıpranırsa da yıpransın.. yoksa içimde kalacaktı zaten o nevresim.. :))

iyi yapmışsın canım bizimle yaşlanmıycak ya boşver garantisi var zaten garanti kampamındaysa degısırtırırsın bır sey olunca

oo ben hep alırım markafoni ve türevlerinden, hemen hemen hiç sorun yaşamadım. sen de almışsın, hayırlı uğurlu olsun:)

ben de bugün ykm çarşaf ve nevresimlere bittim hemen bi takım yaptım kafamda ve aldım :)

Annem başımın etini yiyor, yavaştan birşeyler almaya başla diye .Kızlar nereden başlayacağımı bilmiyorum yardım edin lütfennnnnn .

tatlım başla başla çok keyifli
bende yeniyim ama ba-yı-lı-yor-um!
hele ki yakında düğün varsa kesin başla
yardımcı olur burada herkes sana,ben dahil

ben arçelik lal serisi kırmızı cay makinasını aldım borisiklat cam hem sağlıklı hem bayaği büyük ve hafif..tavsiye ederim..

tatlım başla başla çok keyifli
bende yeniyim ama ba-yı-lı-yor-um!
hele ki yakında düğün varsa kesin başla
yardımcı olur burada herkes sana,ben dahil

Tatlım dün annemle evde olanlara baktık 6 kişilik yemek ve tatlı kaşık ,çatal ,bıçak takımım var.
Onun dışında hiçbirşeyim yok
Mutfaktan başlamak istiyorum ,acaba ne alsam ilk önce canım :44:

tatlım bu senin ihtiyaçlarına göre değişir aslında
para birikimi de önemli bi faktör mesela
düğün yakın mı uzak mı bunlar da önemli
düğün yakınsa küçük ev aletleri porselen hepsinden alabilirsin
ama uzaksa küçük ev aleti yerine nevresim havlu bardak gibi şeylerden gidebilirsin
ne kadar bütçe ayırdığın da önemli tabi
marka mı istersin mesela,kalite mi,görüntü mü
ama özellikle altıncıcaddede bu avea çekleri sayesinde büyük indirim var
kaçırma derim ben

Düğün baya uzak canım yani daha 1-2 senesi var kısmetse. Henüz aileler tanışmadı :26: benim birikimim var ama onun pek yok .

Ben sade fransız stili,modern şeyleri severim .Kendi odamda öyledir. Ivır zıvır yayıntı şeylerden hiç hoşlanmam ,az ve öz eşya taraftarıyım .

Sen ne kadar bütçe ayırıyorsun canım :26: bu dediğin altıncı caddeye hemen bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…