Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tatlım ya solmaz mı nevresimler :26: Bir de yatagın boyutuna göre alınması ,bana daha mantıklı geliyor .

canım görmedin yazdığn şimdi okudum.ben 4 sene çncesinden evresim aldım solmadı valla ilk alınmış gibi kendi ambalajında çünkü
bak bu benim çeyiz topiği nevresimlerim battaniyelrim bence yeterli ama gözüm doymuyo

bi daysin collurs battaniye seti bi tane daha pamuk saten alıcam ama

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...adigimiz-yolda-quietnrkn-in-ceyizcikleri.html

Canım blender olandan olacağım ama sitede göremedim acaba tükendi mi yoksa bende yanlış yere baktım .

Konu açtın mı sen seninle zevklerimiz uyuşuyor:) seni oradan takip etmek isterim

Başka önerebileceğiniz siteler var mı arkadaşlar :) arada oralarada bakarım .

Son düzenleme:

Ayyy canım inceledim topiğini çok güzel şeyler almışsın

Nevresimleri en sona saklıyorum :44: çünkü yatagın boyutunu ,şekli nasıl olur şu an için kestiremiyorum .

Ayyy canım inceledim topiğini çok güzel şeyler almışsın

Nevresimleri en sona saklıyorum :44: çünkü yatagın boyutunu ,şekli nasıl olur şu an için kestiremiyorum .

saol canım :13:
benim nevresimler battal boy en büyükü
ben yatak odasını yatağı baza alıcam için yeterli geldi onlar çıktı aradan en azından

yok canım açmadım
daha üç beş parça bişiiim var da
tefal blender pazar günü sondu canım
ama girer herhalde bi daha

westwing,markafoni,tümev,evmanya,limango,daybuyday geldi aklıma ilk etapta

hanımlar delimano için indirim kupon kodu nerden alabilirim ya da bulabişlirim . bi ara face de vardı ama şimdi bulamıyorum (

taç.com.tr de 7 tl ye %30 indirim sağlayan gruopon var alsakmı ki napsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…