Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bastan akılıılık etseler olmuyor sankı :) hem kendılerı ugrasıyor hemde bız.o kadar heveslenıyoruz değil mi yanı :)

haklısın canım yaa benim öyle 2 parçam kırıldı.. baharatlıktı birisi ama iyiki kırılmış şimdi başka bi model var kafamda

canım ikeada madan ın paylastıgı servis seti 14.90 plastik saplı metal olanlar 20 fln dı sanırım
maureravm.com sıtesınde nevresımler falan var oradan ucuzsa grupondan cek al degılse maurerden al bende 150 tl ye 20 tl cek var maurer ın verırım sana kullanırsın ben kullanmıycam taksıt olanagı falan da var guzel bı sıte uyelıgın olmazsa davet atarım hem kadınlar klubu uyelerıne tum urunlerde %5 ındırım saglıyorlar süresiz geçerli

canım geri iade edersın ama aynısından tekrar göndermiyorlar paranı iade edıyorlar kargocu hanzo degılse kırılmıyor benım urunlerım kırık gelmedı hiç iyi paketleme yapıyor markafoni ama kargocular kötü taşıdıysa kırık çıkma olanağı çok yüksek

R10 kampanyası nedir birisi kısaca anlatabilir mi ?
Bende istiyorum bu çeklerden yahu

madan kıs seni hatırladım aynı mikrodalgaları aldık biz
nasıl geldi memnun kaldın mı canım,, ayrıca çok teşekkür ederim hemen babamın adresiyle olayım üye keske daha önce görseymişim of

yaaaaa öylemii :) valla canım güzel ama kullanınca görcez artık... sen bu aralar çok takılmadın galiba buralarda ? uzun zamandır var canım bu yaa keşke daha önce haberin olsaymış ben çok eksiğimi tamamladım valla.. markafoni ve 6. caddeye teşekkürler :)) canım 6. caddede avealılara 55 tl indirim var 150 tl üzeri haberin olsun

Evet tatlım pek takılmıyorum bu topiğe asker topiklerindeyim de
Kuzum bu arada e ben babamın hesabından üye oldum gelmedi birşey
Aktif fırsatlarımda yok birşey

Heeee tamam canım anladım deneme için sepete attım birşey oradan gördüm sağolasın tekrardan

Evet tatlım pek takılmıyorum bu topiğe asker topiklerindeyim de
Kuzum bu arada e ben babamın hesabından üye oldum gelmedi birşey
Aktif fırsatlarımda yok birşey

canım ürüne 50 tl veya üzeri bir ürün ekle satınal de direk veriyor 25 tl indirim ,)

kızlaaar merhaba, ben bu topiklerden birinde bi arkadaşın çeyizinde çok hoş bi fotoğraf çerçevesi görmüştüm, şimdi bulamıyorum:/
tam aradığım tarz bişey, porselen, böyle aşağı eğilen dallar ve uçlarında çerçeveler var... nerden bulabilirim böyle bir model? aklınızda bulunsun görürseniz bana haber verin:)

Kargo bedava kodu olan var mı ?
35 TL üzeri Markafoni, bir türlü alamadım Markmosttan

bende almaya çalışayım canım ,) sen her saat başı 58 geçe falan başla sayfanı yenilemeye bazen 3 geçe falanda veriyorlar ,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…