ben aradım daha önce biz size döncez dediler ama dönen falan olmadı :) lafta kalıyor canım malesef ups kargoydu...
bastan akılıılık etseler olmuyor sankı :) hem kendılerı ugrasıyor hemde bız.o kadar heveslenıyoruz değil mi yanı :)
kotu olmuş :) biz size döncez demek bekleme demek zaten bu devırde :)
canım ikeada madan ın paylastıgı servis seti 14.90 plastik saplı metal olanlar 20 fln dı sanırımAllah Allah
alma canım o zaman
içindeki istek gitmiş senin
bende brabantia markasını ilk defa duydum:26:
nedir ne değildir fikriniz var mı kızlar
bakayım canım oraya bi
ikeayı ben daha pahalı oluyo diye biliyodum hep:26:
kızlar bırsey sormak ıstıyorum markafnıden cam urun aladım hemde bayagı bır.1 gune ancak gelır sanırım.ama bazı arkadaslar kırık geldıgını soyledı.şımdı kırık gelırse napacağım ben.bazıları kargocunun yanında acın dıyor.kargocu beklemez kı.yurtıcı kargoyla geluıyor genelde nette sıparış verdııgım urunler.genelde hep aynı kargocu gelıyor ama çok acelecıler kımlıge bıle bakmıyor.annem alsa bıle bakmyıorlar.sankı kovalayan var gıbı koşa koşa ınıyorlar merdivenı. bekle desem beklemezse napcam ? birde iade etsem aynı urunun sağlam geleceği garantı mı acaba? ben morhipo ve hepsi burada.comdan alışveriş yaptım.hem çok hızlılardı hemde hıç sorun yasamadım.ama markafonıden korktum bıraz.
canım 50 tl alışverişe 25 tl indirim veriyor 17 ağustos son ama...
Peki nasıl sahip olunuyor buna yardımcı olursan :26:
https://www.markafoni.com/account/l...tm_medium=banner25&utm_campaign=r10_25hedceki
bu siteden yeni bir adresle üye ol canım.. markmosttanda kargo çeki alırsın.. ben çok faydalandım valla bu kampanyadan süper oldu benim için :))
madan kıs seni hatırladım aynı mikrodalgaları aldık biz
nasıl geldi memnun kaldın mı canım,, ayrıca çok teşekkür ederim hemen babamın adresiyle olayım üye keske daha önce görseymişim of
yaaaaa öylemii :) valla canım güzel ama kullanınca görcez artık... sen bu aralar çok takılmadın galiba buralarda ? uzun zamandır var canım bu yaa keşke daha önce haberin olsaymış ben çok eksiğimi tamamladım valla.. markafoni ve 6. caddeye teşekkürler :)) canım 6. caddede avealılara 55 tl indirim var 150 tl üzeri haberin olsun
Evet tatlım pek takılmıyorum bu topiğe asker topiklerindeyim de
Kuzum bu arada e ben babamın hesabından üye oldum gelmedi birşey
Aktif fırsatlarımda yok birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?