aa cidden çok saçma yaaa
bende markafoniden birşeyler alcaktım bugün,hepsinin aynı mağaza olması gerekiyomuş
çok sinir oldum bende
Eki Görüntüle 489818 bu seti almayı çok istiyodum şimdi duruyo neden almıyorum acaba:44:
neden almıyosun canım?
Kızlarr sizlere bişey sormak istiyorum.Çok kararsız kaldım.
Arzum'un ki evim.nette şuan 29.00 TL+ Kargosu var
Eki Görüntüle 489824
Brabantia'nın ki markafoni de 54.99 fakat 25 tl'lik çekle+kargo çekiye 29.99 TL'ye düşüyo
Eki Görüntüle 489825
Hangisini almalıyım ben şimdi :26:
brabantia tabiki o daha şık
hmm valla maureravm ye de bak orası ucuz oluyor üyeliğin yoksa davet edebilirim hatta üyeliğin varsada bende 150 tl ye gecerlı 20 tl ındırım var verebılırımbende saten deluxelerini çok beğendim de
onun için almak istiyodum
mağazada en iyi 180 e indi
Ekincim bence de daha şık görsel olarak ama 1 parçaları değişik.Arzumunkinin en başta ki kepçe gibi olan şey daha kullanışlı gibi geldi ondan kararsızlığa düştüm
hatta önceden tükendiğini görünce niye önceden görmedim diye söylenmiştim :) şimdi elimde fırsat var ve ben bakıyorumm
brabantia tabiki o daha şık
hmm valla maureravm ye de bak orası ucuz oluyor üyeliğin yoksa davet edebilirim hatta üyeliğin varsada bende 150 tl ye gecerlı 20 tl ındırım var verebılırım
ay canım hiç fark etmemişimarzumunkıler normal satılanlardan sanırım bu setler ıkeada 15 lıra canım bazen marketlerde 1 lıra fln oluyor bence 30 lıraya baska onemlı bsyıni alırsın dıye dusundum ama yınede sen bılırsın
kızlar markafoni kargo kodu felan olup kullanmayan var mı aranızda :)
cnm bn aldım bugün ama kullanmadım vazgeçtim özelden mesaj atamıyorum burdan yazayım
MMTFL9TKX5R
güle güle kullan
tesekkur ederim cnm :)hem de çok çok. r 10 da vardı.sadece 30 tl ye geldı pıke takımım.çeyizimde sadece 1 tane vardı pike.şimdi okullar acılmadan alayım dedim.o zaman dersaneden felan para kalmaz ceyize.çok saol sedef
kızlar bırsey sormak ıstıyorum markafnıden cam urun aladım hemde bayagı bır.1 gune ancak gelır sanırım.ama bazı arkadaslar kırık geldıgını soyledı.şımdı kırık gelırse napacağım ben.bazıları kargocunun yanında acın dıyor.kargocu beklemez kı.yurtıcı kargoyla geluıyor genelde nette sıparış verdııgım urunler.genelde hep aynı kargocu gelıyor ama çok acelecıler kımlıge bıle bakmıyor.annem alsa bıle bakmyıorlar.sankı kovalayan var gıbı koşa koşa ınıyorlar merdivenı. bekle desem beklemezse napcam ? birde iade etsem aynı urunun sağlam geleceği garantı mı acaba? ben morhipo ve hepsi burada.comdan alışveriş yaptım.hem çok hızlılardı hemde hıç sorun yasamadım.ama markafonıden korktum bıraz.
kızlar bırsey sormak ıstıyorum markafnıden cam urun aladım hemde bayagı bır.1 gune ancak gelır sanırım.ama bazı arkadaslar kırık geldıgını soyledı.şımdı kırık gelırse napacağım ben.bazıları kargocunun yanında acın dıyor.kargocu beklemez kı.yurtıcı kargoyla geluıyor genelde nette sıparış verdııgım urunler.genelde hep aynı kargocu gelıyor ama çok acelecıler kımlıge bıle bakmıyor.annem alsa bıle bakmyıorlar.sankı kovalayan var gıbı koşa koşa ınıyorlar merdivenı. bekle desem beklemezse napcam ? birde iade etsem aynı urunun sağlam geleceği garantı mı acaba? ben morhipo ve hepsi burada.comdan alışveriş yaptım.hem çok hızlılardı hemde hıç sorun yasamadım.ama markafonıden korktum bıraz.
canım bekle dediğinde beklemek zorundalar; aksi halde bu defa kargoyu arar şikayet eder en azından zararını karşılatırsın. Açıkcası benim bunları yapmaya yüzüm tutmuyor kötü bir huy ama yine de aklına bulunsun. :)
canım bekle dediğinde beklemek zorundalar; aksi halde bu defa kargoyu arar şikayet eder en azından zararını karşılatırsın. Açıkcası benim bunları yapmaya yüzüm tutmuyor kötü bir huy ama yine de aklına bulunsun. :)
canım kargocu gitsin bırak kırık çıkarsa iade edersin tekrar kargo ücreti ödemeden geri gönderebiliyorsun.. benim 2 tane ürünüm oldu öyle.. markafoni hemen iade ediyo parasını.. al bence kırık çıkarsa iade edersin çıkmazsada elinde kalır tercih senin yinede ,)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?