Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende almaya çalışayım canım ,) sen her saat başı 58 geçe falan başla sayfanı yenilemeye bazen 3 geçe falanda veriyorlar ,)

Allah razı olsun canım verdiğin kod çok işe yaradı, yeniliyorum yeniliyorum fırsatı yakalaya basıyorum kod tükendi diyor ..
Çok sağol harikasın çok dua ettim sana inan ki :)

Allah razı olsun canım verdiğin kod çok işe yaradı, yeniliyorum yeniliyorum fırsatı yakalaya basıyorum kod tükendi diyor ..
Çok sağol harikasın çok dua ettim sana inan ki :)

rica ederim canım işine yaradıysa ne güzel ,) çok sağol tatlım duaların kabul olur inşallah

rica ederim canım işine yaradıysa ne güzel ,) çok sağol tatlım duaların kabul olur inşallah

Yaradı yaradı canım benim, 25 TL r10dan, 5 tl senden 30 TL indirim oldu çok çok sağol.
Olur inşallah kabul içten ettim çünkü hızır gibi yetiştin :)

merhaba arkadaşlar

hepinize kolay gelsin, aldıklarınız çok güzel güle güle kullanın hepsini..

ben yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum şimdiye kadar para biriktirdim ama biraz buraları okudukça etrafımda hazırlık yapanları gördükçe apar topar evliliğe kalkısanları gördükçe aslında bikaç parça bişeyler alabilirim diye düşünmeye başladım..

ne yapsamki para biriktirmeye devammı yoksa alsammı nevresim takımı, baharatlıklar tepsiler kavanozlar fln çok tatlı.. markafoni, trendyol gibi sitelerden daha öncede alışveriş yapmıştım..

not:ufukta evlilik yok, ailemle ev almayı düşünüyoruz oradada kullanabilirim..

Son düzenleme:
Kızlar çok zor alınıyor ya deli etti beni 2 saat bekledim olmadı buradan bi arkadaş sağolsun almış verdi, oraya yorumlar bölümüne yazın belki bi hayırsever yardım eder
Kolay gelsin

Kızlar çok zor alınıyor ya deli etti beni 2 saat bekledim olmadı buradan bi arkadaş sağolsun almış verdi, oraya yorumlar bölümüne yazın belki bi hayırsever yardım eder
Kolay gelsin

:)) aynen yaaw deli olucam ben de,vermiyo bence hiiç (

Elinde kırmızı kasa coca cola açma halkası olan var mı?

canım şöle bi ko vardı ben de ama eski sanki hala kullanılıyo mudur bilmiyorum ne için olduğunu bile hatırlamıyorum açıkçası :) sdc coca cola kampanyasıydı onu biliyom:))

Son düzenleme:
Tşkler canım.Kodu oradan siler misin başkası kullanmasın :S İşine yaramıyorsa alabilir miyim?

Cnm kodu bende kaydetmedım bana özelden yollar mısın rica etsem

hehhehhh canım ben de şu markmost şifresi için madan arkadaşımla yazışıyorum da 10 dk da bir mesaj atılması yüzünden burdan yazmıştım az önce sana şifreyi. şimdi yeni gönderdim yine mesaj 10 dk snr yolliim olur mu :)

Tamam canım olur çok teşekkürler

acil yardımm markmost tan kargo bedava çeki alamadım markafoni için fırsat sabah bitti dio bugün hiç alamıcakmıyım yani yoksa denemeye devam mı edeyim

kızlar markafonide taç var bornoz seti 179 lira r10 la 155 gelecek taçın bornozu alıyım mı sizce

kızlarrr sizin saatinizle markmostun saati aynı olmayabilirrrr o yüzden 55 geçe başlayın 5 geçeye kadar sayfayı yenileyinnn.. ben 3 geçe alabiliyorum mesela... mesela 13:55 te başlayın 14:05 e kadar devam edin yenilemeye.. ben geçende dedim alamıycam herhalde öylesine yeniliyordum bir baktım ki fırsatı yakala dedi kaçırırmıyım yakaladım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…