Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

haydi hepinize iyi geceler bende yatıyoruuum artıkın
bukit çalışma artık hadi sende yat kaydirigubbakcemile2 salla tezi şimci

ANAM ANAM ANAM ÖLDÜM BıTTıM SAAT 1:30 OLMUŞ BEN HALA SıZıN DÜŞÜK ÇENENıZ YÜZÜNDEN UYUYAMIYOM , HıÇMı DÜŞÜNMÜYONUZ BıZı ,, GÜNDÜZ YOĞUNLUKTAN BAKINAMIYOM AHANDA BU SAATE KALDIM EVLı OLSAM KOCAM BOŞARDI HEEE SıZıN YÜZÜNÜZDEN :umursamaz: AMA MERAKIMDANDA UYUYAMAZDIM YANı 2 GÜNDÜR NELER OLMUŞ NELER

edoşuum valla albümdekileri gördüm yorum bilem yapamadım canım ama çokçokçok güzel olmuşsun ama ben zaten senin prova resimlerindende demiştim fistuk olcan diye kuzucum ....olmuşsun hemide çifte kavrulmuş olmuşsun :sm_cool:
bugünkü resimlerini göremedim ama müsait zamanda msn den 1,2 foto şey edersin demi bana a.s.

gel gelelim hediyelerini alanlara valla gece gece hepsine baktım üşenmedim bütün sayfaları okudum ahanda böle oldu gözlerim :1shok: toplucana hediyelerine seçenlerin eline koluna ayağına gönlüne sağlık çok güzel seçmişsiniz veee hediye sahipleri güle güle kullanın cicilerinizi,, gerçi ben kıskandım o zaman yeniydim topicte katılamadım ama seneye kısmetse

sinoş gözün aydın kuzum hem tv hem araba oooo allah daha çok versin inş. hayellarin bir bir olsun ...

hayatıım gönlünü ferah tut canım derin de ablanda sağlıkla sıhhatle geçircek bu zamanları inş. , hem baksana edoş 10,10 :roflol: derin daha 9 aylık oooo 1 aylık zamanı varmış .... şaka biyana allah'ın izniyle bişeycik olmaz cicişini alırsın kucağına ablacığını öpersin cici anne diye inş. en sağlıklı şekilde :teselli:

nihalcim odadaki resimleri gördüm kuzum , bak ne kadar seviliyosun kıymetini bil vede atkıyıda gördüm ellerine sağlık güzel güzel ısınsın aşkiton hadi bakalım elini çabuk tutta daha fazla üşümesin sevdiceğin , eminim hiçbişey onu o atkı kadar ısıtmıcaktır yerimseniben

pitırcık hayırlı olsun tilifonun bol bol güzel ve hayırlı haberler alırsın inş. yeni telefonunla,,, kötü bişey için kullanmayasın inş.

burcuuum keyfin yerinde allah daim etsin kuzum , valla o arada derede yine süpriz peşindesin ya helal olsun sana valla

sulfatcım ay misaifrlerini geçiyom :) misafirliğini geçiyom , ama bence diğerinede nevresim alma başka bişey bul buket dediği gibi ay buda başka bişey bilmiyo demesinler , tanımıyoz gerçi arkadaşlarını ama olsun biz her ihtimali düşünerekten yorum yapalım veeeeeee valla sende türk filmini geçtin heee iyiki demişsiniz yoksa adınız çıkardı valla hatunu görüyomusun 2 dkda hocayı kafaladı diye delikafadulden .......... bide hayırlı olsun canım

AY KIZLAR UNUTTUKLARIM VARSA (esmoş,mandilin,gülay,kundera,çisil,densem,lahana,yazmalı,buket,oktar,erva,arsi,beta,songa,nisanyağmuru,bianca,fibula,dkb) ÖZÜR DıLıYORUM AFFEDıN VALLA O KADAR YOĞUNKı ıŞLER GÜNDÜZ BAKAMIYORUM MALUM SAAT ŞU ANDA 1,50 OLDU VE UYKUM VAR ÇOK FECı AMA MERAK ADAMI NE HALLERE SOKUYO ıŞTE GÖRÜYOSUNUZ HEPıNıZE KUCAK DOLUSU SEVGıLERıMı VE DUALARIMI ıLETıYORUM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ıNŞ...

VE VE VE VE VE GÜNAYDIIIIIIIN ŞıMDıDEN KUZUCUKLARIM a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
amaniiin nanadem gecenin bi körü üşenmeden yazmışta yazmışsın :):):)

buarada eccuşum çok özür dilerim yaa ekleyemedim cici hedayeni bi türlü. Foto makınasında sorun çıktı ekliceeem inşallh düzelince. opuyorumnanaktan

Ne aldığını da mı söylemicen :kedi:

ayyy sulfatım sultanım hediyemi almışşşşş
gelse bir an önce

Geçmişi bir çırpıda okudum...

Sultan; valla olay süper olmuş , çok helecanlı:kedi:
Hediyeni de aynı helecanla bekliyoruz :ecrin_bebek:

Burciş; gece performansın yine yerindeymiş, patlatmışsın fikirleri zemuszemus

Erva, gündüz ne işi yapıyon yavrii sen, şu evin işini de bi bitiremedin heee:umursamaz:

Nihalcik; atkıda güzel olmuş pazara kadar bitir tembellik yapmaakaydirigubbakcemile3

Nanidoş; bende seni öpüyorumopuyorumnanaktan

Sinay naptı acaba hem tv hem arabayı, merak ettim :ecrin_bebek:

Hayatim, o kediyi de daha yeni gördüm manyaksın kızım sen akannehir

Birde esmoşu merak ediyorum, toplantıdan sonra noldiii diyeakannehir

Mandiloş bence yarın ulaşır, ızmire yeni inmiş, tekrar yüklencek felan, zaten marmarise 2 gün felan süre veriyorlar...

ben direk muğlaya gider sanıyordum şaşırdım izmiri görünce heralde aktarmalı gidiyor ordan evet puficim yarın ulaşır sanırım.
sööööööööz eklicem akkşama. opuyorumnanaktan

Ayhh kızlar şimdi bi gelişme oldu

Lütfen Allah rızası için sizden dua istiyorum...

Biri bize ön ayak olacak da iş için o aradı bilgi felan aldı hadi kızlar lütfeeeeeeeeeeen kulun kula duası kabul olur lütfen

sulfat gelde ekleee çatlıcaaaaam valla delikafadulden

sahi esma naptı irkekler size noldu sonra :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…