Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sultancım ben bir adette kapşonlu swit alıcam ama önü ermuarlı olmayacak hırkar tarzı olmayanlardan yani.
onlardan istiyor. malum benimkisi süreklde spor giiyiniyor...
kalbinin üstüne gelecek yerede kırmızı karton kesip çengelli iğneyle tutturucam.
üstünede işte tam burda ben varımmm gibi bir şey yazarım oldu bitti....

birde ağç dalı planım avr bu gün babike bir kuru ağaç dalı buldurttum sakladım evde)))))))))
minik kalpler kestim onlarıda dala asıcam nette gördüm süper görünüyordu. 14 şubat kahvaltı soframızı süsleyecekkkk

iyi geceler tatlımmm opuyorumnanaktan

anam bısey deılmısss yaa bende bısı sandım gecen sene 30 tl vermıstım de yıne ole sandım

yok bee kuzum 30 tl bir dona deymezzzkaydirigubbakcemile3
ben en pahalı the don marka alıyorum. oda 10 tl. herkese tavsiye ederim hem pamuklu sağlıklı yani hemde süper yıka yıka bir şey olmuyor renkler modeller şahane... tavsye ederim
bir tanede KOm almıştım ona işte 22 tl mi ne vermiştim hiç rahat edemiyor :roflol::roflol::roflol:
paası batıyor herhalde:roflol::roflol:

Dicek söz yok her zamanki gibi harika şeyler tasarlamışsın :asigim:, allah seni başımızdan eksik etmesin kaydirigubbakcemile3

valla cnm verdımm kutusu cok cuceldı ama ona aldandım
:roflol::roflol: alemsın kızım sen

ayy sulfat okurken çok güldümm hikayenizeeee

valla aynı filmlerdeki gibi olmuşş

burcişşkooo herşey güzel gitsinn böylee mutluluğunu bu sanal ortamdan bile hissesdiorum

nihall btirince çok güzle olcak canım

saol balımm opuyorumnanaktan

burcu harikasın arkadaşııım süpper şeyler dşünmüşsün opuyorumnanaktan

çisil , iyi geceler canm

ay evet yaa yazmalım bence bu avatarı daha değişme çok uyumlu
çok hoş

sağolun kzlar bende avatarımı çok sevdim..lahanam bulmuş bana opuyorumnanaktan

örmeye baslayıp tamamlayamadıgımm ve artık 2pazara kadar tamamlayıp vermek ıstedıgımm ve ılk ördüğüm atkı

ellerine sağlık nihal çok güzel oluyor devam bakalım :hulya::hulya:

oyy ben yerim seni canıma rkadaşımm
bende tüm samimiyetinizi bu sanal alemden hissediyorum
sanal deyip geçmemek lazım opuyorumnanaktan

Bu arada kargodaydım dedim yaa hayatımın hediyesini gönderemedim çok canım sıkıldı aslında. Aptal bu kargoların hepsi kötükedihüso

Teknik bi aksaklık varmış da sisteme giremiyolardı. Sabah getirin dedi, sabahın körü uyancam o işi halledeyim diye. Tam yılbaşı günü elinde olcak hayatımın ama sıktılar canımı yine de

Herkese iyi geceler yarın sinayın hediyeleri ile karşınızda olcam

iyi geceler çisilll

bende hasta olucam galiba :çok üzgünüm:
ders çalışmam lazım içimden gelmio :1no2:
Kocis meyve tabağı yaptı sırf der çalışayım die
ama boğazlarımda batıo benneyaptımki
çalışmak istemiom bananeee :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…