Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ohh be rahatladımm Vazgeçilmeze ikoma hediyem ulaşmışş alkisalkisalkissonundaa yuppii hihoyyyt

:1hug: :asigim: Şeniz

canımm çok sevindim gözün aydınn
sanada iyi yıllar..

ay ben seni çok seviyorum ya :kedi:
yirek dolusu AMİNNNN
Allahım istediğin tüm güzellikleri sanada nasip etsin bu yeni yılda
bide belkide bebiş olur he ne dersin :kedi: :ecrin_bebek:

Allahım anneciğie sıhhat wersin daha da çok..
seninde yeni yılın kutlu olsun
dileğim bian önce sağsağlim nişanlına kavuşman :1hug:

esma,arsima,hayatim,nihal,beta,sulfat,erva,eda,böcük,kundera,elma şekeri,mandilin,burcuözge,nnisanyağmuru,aybuer,bianca,psorasaias :),p_nr,papi,bktbb,dkb,aime21,hevin,azra,baberko,yazmalı,karalahana,çisil,dreamlife,eccu,fibula,gülay,mulbery,nanedem,müebbetsevdam,vazgeçilmezim,oveg,oktar,parpalm,pıtırcık,reyhan,sinay,sonbahar,songa ve aklıma gelmeyen warsa diğerleri

hepinizin gönlünde ne warsa onu wersin Rabbim size..
yeni yılınız kutlu olsun..
mutlu huzurlu aşk dolu ve en önemlisi sağlık dolu güzel bi yıl olsun..

ve bide bebiş dolu bi topik olsun :kedi: :kedi: :kedi:
buda arkadaşlığımıza

:asigim:

Ayy canımm seninde ve aileninde yeni yılıı çok güzel inşallahh..
Anneciğin iyice sağlığına kavuşurr nişanın askerden dönerr 2010 yılı düğün yılın olur inşallahhh :Saruboceq:

ay amin canım.:Saruboceq:
zaten dün nişanlımla konuşuyoruz.
eğer geldiğim gibi iş bulursam
aralık,ocak hangi ay olursa düşünmem yaparız düğünü diyo :roflol:
yani %5 bi ihtimalde olsa 2010 gelini olma ihtimalimde var yani :kedi:

ya kızlar resimlerini image de yüklemeyin ne olur, göremiyorum ben.:sinifsinif:
albüm falan yapamazmısınız. lütfen :Saruboceq:

ayyy ne kadar güzel yeni yıl dilekleri bunlar
inş. tatlım bide SAĞLIK dile bana yeni yıla hem grip hem regl olarak giriorum

çok teşekkürler 2010 yılında inşallah evlenirim. 2009 un en güzel yanı nişanlanmam,en kötü yanı da babaannemi kaybetmemiz oldu.inşallah 2010 da evlenirim

aminnnnnnnn

hehe saol kuşum inşallah dediğin gibi olurkaydirigubbakcemile

bu da benden size izleyin anacım.
yeni yılınız kutlu mutlu olsun.
size hazırladımzemuszemus

Son düzenleme:
bende bişeyler yazmak istiyorum...
2009 başı benim için çok karışık başladı. 2009da bi kız evlenecekti ama sanki ben değildim. Ablamın tavsiyesiyle siteye girdi. Ugur böceği diye birisi herşeye yorum yapıp herkesle ilgileniyodu albümler bölümünde bi çılgın burcu vardı nikahına bisikletle gitmiş.2 hafta önüme her gelene anlattım. anlatırken internetten arkadasım diyemedim de arkadasımın bir arkadası deyiverdim...Esra vardı düğün teleşında gamze vardı..Esma mandilin Hayatim Hayat87 pinkgun blackqueen pıtırcık asima sinay baberko başı yazmalı karalahana fmk papi parpalm ve adını şu anda hastalığımın beynime vurmasından dolayı unuttuğum cici arkadaslarım vardı.Her gecen gün daha güzel arkadaslarımız oldu daha çok şey paylaştık. Güldük içimizde patlattığımız kahkalarla.Sanallıktan uzak gerçek kahkalarla hemde. Karşımdakiler bazen ne sırıtıyon derlerdi. 2009da sevinçlerimizi paylaşırken kayıplarımız acılarımız üzüntülerimiz ve kavgalarımızı da paylaştık...
2010dan dileğim 2009da paylaştığımız mutluluktan çok daha fazlasını paylaşalım...
Bebişlerimiz olsun düğünlerimiz sürprizlerimiz olsun...Herşeyden önemlisi sağlığımız olsun...Sizi seviyorum...Herşeyin Hayırlısını sizin için Rabbimden diliyorum

ayyy denizimmm 2010 yılıda inşallahh seninde yılınn olurrr opuyorumnanaktan
Sevdiceğinlee düğün hazırlıklarınaa başlarsınn seninde düğün fotolarına evinin fotolarınaa bakarızz böylee :asigim:

buket ne kadar güzel anlatmışsın

ay canımmmm ağzından bal damlıyoo :1hug:
inşallah bitanem inşallah sizinki gibi şirin bi evim olur inş..
ve bende hevesle paylaşırım sizle...
dualarımızda birbirimizi unutmayalımm :asigim: :1hug:

hayatım dileklerin cok güzel .:) herkese umduğu gibi bir sene olsun inşallah
bu arada yarında ctesite çalışanlara eşlik edebilirim .
29ekim
23nisan
19mayıs
30ağustos
1ocak bugünlerin özelliği yok mesela bende tatil babında :)3gün bayram 4günde bayram ve pazarlar yani oda toplam haftadan 52 desek kalan günleri çalışıyorumzzz:)))bööle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…