evet canım malesefpıtır çalışıyomusun yarın ?
ekledınmı
bizde c.tesi yarım gun
gel ben anlalatam nan deniz
ben seni şöyle görüyorum
içine kapanık
sıkıntısını pek dışavurmayan bir insansın
sakin yapılı, ama kızdıgındada cok kızan ve üzülen bir yapın var..
büyük beklentiler içinde değilsin ufacık kıpırdanmalar bile mutlu ediyor senı
konuştunmu cok hoşsohbetsın ve bende senı cok sevıyom nan :asigim:
merhaba!!!
simdiden hepinizin yeni yilli huzur mutluluk nese saglik getirir insallah
artik internettim var oley tekrar baglandi.. Annem babam türkiyeden geldi bir hafta oldu.. genlede abimlerde kaliyorlar iki gün benim yanimda da kaldilar cok güzeldi.. okullar tatil ben izinli hep birlikte kahvalti yaptik cümbür cemat yegenlerimle yemek masasina sigamiyoruz :) dün bide bol bol yemek yaptin direk kahvaltidan sonra ise koyuldum.. mutfaktan cikabilmem saat 2 buldu..
- kuru fasülye
- pilav
- firinda balik buglama
- Pizza (hani sizlerle hamur tarifini paylasmistim)
- Manti
- Salata
- tatli olarak iki renkli rulu
bir sürü yemek artti onlari bugün abimlere götürecegim.. yeni yila abimlerde girecegiz..
Yeni yila gecmemiz aslinda bana cok büyük bir anlam katmiyor ailecek yeni yili kutlamiyoruz diyer günlerden farki yok ama hep bir arada olmamiz beni mutlu ediyor.. her nefes aldigimiz gün bize allahin bir lutfu allahima sonsuz sükürler olsun bir yil daha bize yasatmayi nasip etti. Insallah nice nice yillar aileleriizle birlikte sevdiklerimizin yaninda saglikli mutlu günler yasariz.. allahim hic birimizi utandirmasin
2009 yılında başlayan dostluğumuz bir ömür boyu sürer inşallah
pıtır-nihal-p_nar-pashi-lahana-baberko-darkangel-nisan-edda1985-ladybird-lepi-gaso-erva-densem-mulberry-sonbahar-sirrus-nane-dreamlife-winebir-dkb-papi-aime-zeynepsudem--tobi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında evlilik
sinay-sultan-burcu-buket-gülsün-yazmalı-esmy-bendeniz-fmk-azra-eda-mandiş-cisil-elma şekeri-beta-fibula-gülçin-jülide-pufi-oktar-oveg-parpalm-Özlem-psoriasis-böcük-şekerleblebi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında bebek
hevincime ve p_ınarcıma ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında sabır
gülay, gamze, hayat87, esra karadeniz ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında hayırlı ve sağlıklı bir evlat
borcu olanlara para, evi olmayanlara ev, araba isteyenlere araba, hali hazırda koca bulamayanlara koca nasip etsin inşallah
herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, paralı, bereketli, inançlı bir 2010 dilerim.
hepinizi seviyorum iyiki varsınız :1hug:
Şeniz amin :Saruboceq: :Saruboceq:
1yıldır KK'dayım.. 2009a girerken üye olmuştum.
çok güsel ardkşlıklar kurdum burada.
bu çeyiz topiği yüzünden işime vakit ayıramıyorum diye bi ara uzaktan takip etmiştim arasıra girerek
ama çok dayanamadım yine döndüm :roflol:
sizler olmadan olmuyor opuyorumnanaktan
hepinizi çok seviyorum..
yeni yılınız şimdiden kutlu olsun..
yeni yıl sizlere sağlık,huzur,mutlululuk getirsin.
sevdiklerimize kavuştursun bizleri.
kavuşanları birbirine daha çok bağlasın.
yüzümüzden gülücük hiç eksik olmasın zemuszemus
Ayy canımm seninde ve aileninde yeni yılıı çok güzel inşallahh..
Anneciğin iyice sağlığına kavuşurr nişanın askerden dönerr 2010 yılı düğün yılın olur inşallahhh :Saruboceq:
ne ohu beevet canım malesef
ohh
ne ohu be
yarım gun ıcın cagırılırmı 9-13 arası
3 gun ızın yapmak varken cok sınırlıyım
bugund tam gun
evlıyız biz evıme kocama bişeyler hazırlamak ıstıyorum senağlama
pıtır-nihal-p_nar-pashi-lahana-baberko-darkangel-nisan-edda1985-ladybird-lepi-gaso-erva-densem-mulberry-sonbahar-sirrus-nane-dreamlife-winebir-dkb-papi-aime-zeynepsudem--tobi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında evlilik
sinay-sultan-burcu-buket-gülsün-yazmalı-esmy-bendeniz-fmk-azra-eda-mandiş-cisil-elma şekeri-beta-fibula-gülçin-jülide-pufi-oktar-oveg-parpalm-Özlem-psoriasis-böcük-şekerleblebi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında bebek
gülay, gamze, hayat87, esra karadeniz ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında hayırlı ve sağlıklı bir evlat
borcu olanlara para, evi olmayanlara ev, araba isteyenlere araba, hali hazırda koca bulamayanlara koca nasip etsin inşallah
İŞİ OLMAYANLARA, İŞTEN AYRILANLARA, İŞTEN ÇIKARTILANLARA hayırlı, bol ve helal kazançlı bir iş diliyorum.
he bi de Nihal'i me bi yüksük :ecrin_bebek:
hepinizi seviyorum iyiki varsınız
esma bende cumartesi yarım gün çalışcam ya ne kötü dimi mafoldumben
:1hug: :asigim: şeniz
canımm çok sevindim gözün aydınn
sanada iyi yıllar..
Ay ben seni çok seviyorum ya :kedi:
Yirek dolusu aminnnn
allahım istediğin tüm güzellikleri sanada nasip etsin bu yeni yılda
bide belkide bebiş olur he ne dersin :kedi: :ecrin_bebek:
Allahım anneciğie sıhhat wersin daha da çok..
Seninde yeni yılın kutlu olsun
dileğim bian önce sağsağlim nişanlına kavuşman :1hug:
esma,arsima,hayatim,nihal,beta,sulfat,erva,eda,böcük,kundera,elma şekeri,mandilin,burcuözge,nnisanyağmuru,aybuer,bianca,psorasaias :),p_nr,papi,bktbb,dkb,aime21,hevin,azra,baberko,yazmalı,karalahana,çisil,dreamlife,eccu,fibula,gülay,mulbery,nanedem,müebbetsevdam,vazgeçilmezim,oveg,oktar,parpalm,pıtırcık,reyhan,sinay,sonbahar,songa ve aklıma gelmeyen warsa diğerleri
hepinizin gönlünde ne warsa onu wersin rabbim size..
Yeni yılınız kutlu olsun..
Mutlu huzurlu aşk dolu ve en önemlisi sağlık dolu güzel bi yıl olsun..
Ve bide bebiş dolu bi topik olsun :kedi: :kedi: :kedi:
Buda arkadaşlığımıza
:asigim:
Allahım anneciğie sıhhat wersin daha da çok..
seninde yeni yılın kutlu olsun
dileğim bian önce sağsağlim nişanlına kavuşman :1hug:
esma,arsima,hayatim,nihal,beta,sulfat,erva,eda,böcük,kundera,elma şekeri,mandilin,burcuözge,nnisanyağmuru,aybuer,bianca,psorasaias :),p_nr,papi,bktbb,dkb,aime21,hevin,azra,baberko,yazmalı,karalahana,çisil,dreamlife,eccu,fibula,gülay,mulbery,nanedem,müebbetsevdam,vazgeçilmezim,oveg,oktar,parpalm,pıtırcık,reyhan,sinay,sonbahar,songa ve aklıma gelmeyen warsa diğerleri
hepinizin gönlünde ne warsa onu wersin Rabbim size..
yeni yılınız kutlu olsun..
mutlu huzurlu aşk dolu ve en önemlisi sağlık dolu güzel bi yıl olsun..
ve bide bebiş dolu bi topik olsun :kedi: :kedi: :kedi:
buda arkadaşlığımıza
:asigim:
bende bişeyler yazmak istiyorum...
2009 başı benim için çok karışık başladı. 2009da bi kız evlenecekti ama sanki ben değildim. Ablamın tavsiyesiyle siteye girdi. Ugur böceği diye birisi herşeye yorum yapıp herkesle ilgileniyodu albümler bölümünde bi çılgın burcu vardı nikahına bisikletle gitmiş.2 hafta önüme her gelene anlattım. anlatırken internetten arkadasım diyemedim de arkadasımın bir arkadası deyiverdim...Esra vardı düğün teleşında gamze vardı..Esma mandilin Hayatim Hayat87 pinkgun blackqueen pıtırcık asima sinay baberko başı yazmalı karalahana fmk papi parpalm ve adını şu anda hastalığımın beynime vurmasından dolayı unuttuğum cici arkadaslarım vardı.Her gecen gün daha güzel arkadaslarımız oldu daha çok şey paylaştık. Güldük içimizde patlattığımız kahkalarla.Sanallıktan uzak gerçek kahkalarla hemde. Karşımdakiler bazen ne sırıtıyon derlerdi.2009da sevinçlerimizi paylaşırken kayıplarımız acılarımız üzüntülerimiz ve kavgalarımızı da paylaştık...
2010dan dileğim 2009da paylaştığımız mutluluktan çok daha fazlasını paylaşalım...
Bebişlerimiz olsun düğünlerimiz sürprizlerimiz olsun...Herşeyden önemlisi sağlığımız olsun...Sizi seviyorum...Herşeyin Hayırlısını sizin için Rabbimden diliyorum
ayyy denizimmm 2010 yılıda inşallahh seninde yılınn olurrr opuyorumnanaktan
Sevdiceğinlee düğün hazırlıklarınaa başlarsınn seninde düğün fotolarına evinin fotolarınaa bakarızz böylee :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?