Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Vay be demek möcük dünya evine girdi ve nohutu yedi
tebrik ediyorum..

hayatım amiinnn

fmk sendemi burdasınnn :) özlettin vallahi kendinii

neyse kızlar ben çıkıyımm, akşama hazırlık yapılcak, anne başladı hindiye, bende bi toz alıp salonu hazırlıyım :) tekrardan herkese iyi yıllar, görüşürüüzzzz opuyorumnanaktan

Şeniz amin :Saruboceq: :Saruboceq:

1yıldır KK'dayım.. 2009a girerken üye olmuştum.
çok güsel ardkşlıklar kurdum burada.
bu çeyiz topiği yüzünden işime vakit ayıramıyorum diye bi ara uzaktan takip etmiştim arasıra girerek
ama çok dayanamadım yine döndüm :roflol:
sizler olmadan olmuyor opuyorumnanaktan
hepinizi çok seviyorum..
yeni yılınız şimdiden kutlu olsun..
yeni yıl sizlere sağlık,huzur,mutlululuk getirsin.
sevdiklerimize kavuştursun bizleri.
kavuşanları birbirine daha çok bağlasın.
yüzümüzden gülücük hiç eksik olmasın zemuszemus

aminnn

2009 yılında başlayan dostluğumuz bir ömür boyu sürer inşallah

pıtır-nihal-p_nar-pashi-lahana-baberko-darkangel-nisan-edda1985-ladybird-lepi-gaso-erva-densem-mulberry-sonbahar-sirrus-nane-dreamlife-winebir-dkb-papi-aime-zeynepsudem--tobi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında evlilik

sinay-sultan-burcu-buket-gülsün-yazmalı-esmy-bendeniz-fmk-azra-eda-mandiş-cisil-elma şekeri-beta-fibula-gülçin-jülide-pufi-oktar-oveg-parpalm-Özlem-psoriasis-böcük-şekerleblebi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında bebek

hevincime ve p_ınarcıma ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında sabır

gülay, gamze, hayat87, esra karadeniz ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında hayırlı ve sağlıklı bir evlat

borcu olanlara para, evi olmayanlara ev, araba isteyenlere araba, hali hazırda koca bulamayanlara koca nasip etsin inşallah

İŞİ OLMAYANLARA, İŞTEN AYRILANLARA, İŞTEN ÇIKARTILANLARA hayırlı, bol ve helal kazançlı bir iş diliyorum.

he bi de Nihal'i me bi yüksük :ecrin_bebek:

herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, paralı, bereketli, inançlı bir 2010 dilerim.

hepinizi seviyorum iyiki varsınız

canımmm benımm çok tşk ederım benı unutmadıgın için
we kocaman bı amin dıyorumm we senı bı gslı olarak we bıde cana yakın ıı nıyetlı tatlı dıllı sempatık dostum oldugun için cok sewıyorum

simdi vaaktim kalmadi takldim kaldim yine evimi sübüreyip annemler gidecegim.. sonra bende sizin msn leri istiyorum..

hepiniz öpüldünüz

dediklerine katılıyorum şeker :) erkekler aileyle vakit geçirmeyi çok seviyorlar
kaydirigubbakcemile5
Olsunn sizde gelin tamamlanalımm kaydirigubbakcemile3
Aslına en güzeli dışarısan bi pizzaa siparişi verinn ohh uzatın ayaklarınızı o kanal senin bu kanall benim keyiff yapınn ohhh zemuszemus
Bendee hizmett edimm pöffff :sinifsinif:

Hayatimmm cicilerini güle güle kullann ayak numaralarınıda öğrenmiş oldukk kaydirigubbakcemile3 kocaayaklıgillerdenizz kaydirigubbakcemile3
ben biliyodum hedayenii zemuszemus

ayy toprağım benimm Şeniz İnan sizde evde olsanız bi sürü iş yapardınız ne marifetler çıkardı sizden :lepi:
2010 hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirsin inşallah...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Saol canımm sanadaa :1hug:
Ayy ne desemm bilemedim bebek konusundaa kaydirigubbakcemile3 Aminn diyeyim ben diğer kızlar için bizim daha varr :sinifsinif:
Ama diğer dualarınn için KOCAMANNN Bİ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:

Ayy canımm seninde ve aileninde yeni yılıı çok güzel inşallahh..
Anneciğin iyice sağlığına kavuşurr nişanın askerden dönerr 2010 yılı düğün yılın olur inşallahhh :Saruboceq:

kızlar ben kaçıyorum

çarşıyı gezicem haftaya nişan var ablamın görümcesinin kıyafet bakayım onun için..

ordanda kayınvalideye..

hepinizi öpüyorum..çok çok çok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…