hayatım ıs kısmına benı de yazz ısten cıktım
dimples niye kapasama alani disinda??
yelizim gecmis olsun
kendi istemiş
2009 yılında başlayan dostluğumuz bir ömür boyu sürer inşallah
pıtır-nihal-p_nar-pashi-lahana-baberko-darkangel-nisan-edda1985-ladybird-lepi-gaso-erva-densem-mulberry-sonbahar-sirrus-nane-dreamlife-winebir-dkb-papi-aime-zeynepsudem--tobi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında evlilik
borcu olanlara para, evi olmayanlara ev, araba isteyenlere araba, hali hazırda koca bulamayanlara koca nasip etsin inşallah
herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, paralı, bereketli, inançlı bir 2010 dilerim.
hepinizi seviyorum iyiki varsınız :1hug:
pıtır-nihal-p_nar-pashi-lahana-baberko-darkangel-nisan-edda1985-ladybird-lepi-gaso-erva-densem-mulberry-sonbahar-sirrus-nane-dreamlife-winebir-dkb-papi-aime-zeynepsudem--tobi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında evlilik
sinay-sultan-burcu-buket-gülsün-yazmalı-esmy-bendeniz-fmk-azra-eda-mandiş-cisil-elma şekeri-beta-fibula-gülçin-jülide-pufi-oktar-oveg-parpalm-özlem-psoriasis-böcük-şekerleblebi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında bebek
hevincime ve p_ınarcıma ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında sabır
gülay, gamze, hayat87, esra karadeniz ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında hayırlı ve sağlıklı bir evlat
borcu olanlara para, evi olmayanlara ev, araba isteyenlere araba, hali hazırda koca bulamayanlara koca nasip etsin inşallah
Hepinizi seviyorum iyiki varsınız :1hug:
sinay-sultan-burcu-buket-gülsün-yazmalı-esmy-bendeniz-fmk-azra-eda-mandiş-cisil-elma şekeri-beta-fibula-gülçin-jülide-pufi-oktar-oveg-parpalm-Özlem-psoriasis-böcük-şekerleblebi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında bebek
gülay, gamze, hayat87, esra karadeniz ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında hayırlı ve sağlıklı bir evlat
aaaaa neden nihalll noldu ki :sinifsinif:
anlatırım cnm bi ara
hayatımmm opuyorumnanaktan
ekledınmıpınarın hediyelerıııı
kocaman cıktı
bizde c.tesi yarım gunallam ya yarın yine aynı saatte gelickmişiz
hiçte gelmicem hey allam yaa
kaydirigubbakcemile5dediklerine katılıyorum şeker :) erkekler aileyle vakit geçirmeyi çok seviyorlar
Olsunn sizde gelin tamamlanalımm kaydirigubbakcemile3Heee zaten bi biz eksik kalmışız baksana kaydirigubbakcemile3
Fatihin arkadaşı da davet etti, aslında yalnız olsak giderdim ama başkaları da olcakmış. Evde olalım dedim. Yemek filan yapmıcam ama protesto ediyorum :dilcikar:
Ya dışarda yer geliriz ya da dışardan söyleriz. Sonra da tv seyrederiz artık, biz de ekşın yok bu gece :kedi:
Hayatimmm cicilerini güle güle kullann ayak numaralarınıda öğrenmiş oldukk kaydirigubbakcemile3 kocaayaklıgillerdenizz kaydirigubbakcemile3sultan'ım sana ne desem bilmem ki,
gerçekten çok duygulandım ve ağladım hediyelerine bakarken ve mektuplarına okurken :kedi:
hiçbişeyi unutmamışsın benimle ilgili
ulen komplocular ayak numaramı ondan mı soruyodunuz masustan mevzu açtınız :mymeka:
hele banyondaki kurbaalı sabunu bana göndermen mafoldumben
bir fbli olarak gslı terlikleri alman
süslü kutun
hele hele
nikah şekerini görünce sultan&fatih diye işte o zaman ağlamaya başladım
ay çok garip oldum
iyiki yapmışız bu organizasyonu
çok çok teşekkür ederim
beni düşündüğün için, yazdığın güzel sözler için
seni çok seviyorum güzel gözlü türkan şoray'ım sultan'ım :1hug:
eğer sultan izin verirse mektubun içeriğini de yazarım
ayy toprağım benimm Şeniz İnan sizde evde olsanız bi sürü iş yapardınız ne marifetler çıkardı sizden :lepi:sinaycım geçmiş olsun çok çok dik.et kendine cnm..sıcak bişiler içç ıhlamur bol bol iç..
burcu mandişin hediyeleri süpermiş allah gönlüne göre vermiş anlattığın hikaye çok hoşuma gitti gerçekten
yeni yıl herkese sağlık,huzur,mutluluk,aşk,para, şans getirsinnn
toprağım nekadar marifetlisiniz maşallah
hayatim doğmadımı sizin yiğen 00.01 de geliyor bu gece ben sana diyimkaydirigubbakcemile3
hepinizi seviyorummmmm
herkes birbiri hakkında yorum yapmış çok hoş
herkes çok içten çok samimi
Saol canımm sanadaa :1hug:2010 hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirsin inşallah...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ayy ne desemm bilemedim bebek konusundaa kaydirigubbakcemile3 Aminn diyeyim ben diğer kızlar için bizim daha varr :sinifsinif:2009 yılında başlayan dostluğumuz bir ömür boyu sürer inşallah
sinay-sultan-burcu-buket-gülsün-yazmalı-esmy-bendeniz-fmk-azra-eda-mandiş-cisil-elma şekeri-beta-fibula-gülçin-jülide-pufi-oktar-oveg-parpalm-Özlem-psoriasis-böcük-şekerleblebi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında bebek
Şeniz amin :Saruboceq: :Saruboceq:
1yıldır KK'dayım.. 2009a girerken üye olmuştum.
çok güsel ardkşlıklar kurdum burada.
bu çeyiz topiği yüzünden işime vakit ayıramıyorum diye bi ara uzaktan takip etmiştim arasıra girerek
ama çok dayanamadım yine döndüm :roflol:
sizler olmadan olmuyor opuyorumnanaktan
hepinizi çok seviyorum..
yeni yılınız şimdiden kutlu olsun..
yeni yıl sizlere sağlık,huzur,mutlululuk getirsin.
sevdiklerimize kavuştursun bizleri.
kavuşanları birbirine daha çok bağlasın.
yüzümüzden gülücük hiç eksik olmasın zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?