Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

herkes yazmış bende yazayım
herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu bi yıl diliyorum.Hepinizi çok seviorum, daha uzun yıllar boyunca sizlerle arkadaş kalırız inşallah.

evet canım malesef

amin tatlım. çok teşekkür ederim Şeniz
nişanlım yanımda değil ama saolsun k.validemler beni yalnız bırakmayacaklar.:kedi:

kızlar yalvarırım bnm için dua edin.
şuan okadar çok ihtiyacım varki buna.
iş sözleşmesinin devamı yada işten çıkmak için herşey bugün belli olacak.
herkesi yavaş yavaş çağırmaya başladılar.
çıkarılanlar perişan... kalanlar memnun... bir yandanda çıkanları gördükleri için buruk...
ben ne olucam bilmiyorum. yalvarırım dua edin bana.
çok korkuyorum çok mafoldumben mafoldumben
kndmden geçtim annem kaldıramaz bu haberi.
heleki böle güsel bi günde mafoldumben

kızlar ben kaçıyorum pazartesi görüşürüz öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

seneye görüşürüz sırnaşık şey

kızlar ben kaçıyorum pazartesi görüşürüz öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

seneye görüşürüz sırnaşık şey

bu eporıyı ben kendıme saklıyordum her yılın sonunda yapmasam olmaz hehegercı cok komıklıgı kalmadı ama heheh
iyi senler muck

teyze olupta gel emi
nisan ıns cıkmazsın yaaaaaaa

bu nasıl kek yaa e

şerbetli kurabiye sanırsammm değilmi elma şekeri??

ay şuan ağlıyorum gerçekten çok mutlu oldum mafoldumben

sen çok duygusallaştın bu araa

Betam hepsi çok güzller

Katılıorumm canımm, akşama kolay gelsin bu arada

Hayatım güle güle kullan canımm

amin canım inş. herşey yolunda gidecek bu sene

_HaYaTiM_ .!.:
hevincime ve p_ınarcıma ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında sabır

canım arkadasım cok tesekkür ederim bu güzel dilegin icin,
mafoldumben

hepinizin yeni yılı kutlu, mutlu, umutlu, huzurlu, saglıklı, ask dolu olur insallah,
iyi günümdede kötü günümdede hep yanımdaydınız Allah hepinizden razı olsun,
hepinizi cok ama coook seviyorum iyi ki varsınız Şeniz

ben ettım benm ıcın yazdın cnm hepsınıde aldım

canım ben kacırmısım gormediniz sandım pardon :1hug:

elma şekeriii ben sormuştum bak sanaa canımmm

pardon canım gormemişim ben, hem burayı takip edip hem işlerimi yapıyorumda :1hug:
evet canım şerbetli kurabiye aslında, ama ben adını top kek diye uydurdum cokacimcoook

beğenmem mi
ama hala acamadım ya
çatlayıp patlıcam :)

anlıyorum güzelim ama işte haber alamadan beklemek çok zor bir iş.

sabır gerektiren bi iş :)

seni çok seviyorum güzel gözlü türkan şoray'ım sultan'ım :1hug:

eğer sultan izin verirse mektubun içeriğini de yazarım

iyi günlerde kullan hepsini
o kurbadan bende aldım dün kendime :)

ismim akına gelmediği için teşekür etsemmi bu iyi dilekler için bilemedim mafoldumben

Amin hayatım... Bende hepinizi çoook seviyorum.. Nekadar konuşmalara katılamazsamda hepiniz hep aklımdasınız...opuyorumnanaktan

elma sekerciimm
ben cezeryenin tarifini sen yazar yazmaz aldım ama tesekkür edemedim özür dilerim affet bencilligimden ötürüüü

Ohh be rahatladımm Vazgeçilmeze ikoma hediyem ulaşmışş alkisalkisalkissonundaa yuppii hihoyyyt

gülsünüm bidenem -tatlicadiarzu- on kere yüz kere bin kere tekrar teşkkr ediorum tüm kalbimle -tatlicadiarzu-
Çok güzel hedayeler almş güzel sesli arkadişim opuyorumnanaktan
çok hoş bi şal . . küpe kendi el emeği olan künye ve zarf kaydirigubbakcemile5
sevgi dolu bi mektup zemuszemus
ve durupdurup tekrar baktığım nikah şekeri şutarafagitti birde öle güzel keseye koymuşkiiiihihoyyyt
İnsan hiç tanımadığı birinden hediye alması hem çok güzel hemde çok heyecan verici :asigim:​
Resimleri ancak haftasonu ekleyebilirim oda olmadı pazartesi kesin sositososito

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...

elma sekerciimm
ben cezeryenin tarifini sen yazar yazmaz aldım ama tesekkür edemedim özür dilerim affet bencilligimden ötürüüü

ay canım ya aşkolsun boyle şeyler soyleme sakın bidaha; asıl ben birazcık bencillik yaptım; tariflerim varya bir iki tane şımarayım istedim birazcık
burda olmayı cok seviyorum kızlar ya gercekten cok seviyorum, burdaki her paylaşım için oyle mutlu oluyorumki. inanılmaz ya, sanki birarada yaşıyoruz, herşeyi birlikte yaşıyoruz. nebileyim ya cok garip geliyor, farklı bişey işte ya :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…