evet canım malesef
Allahım anneciğie sıhhat wersin daha da çok..
seninde yeni yılın kutlu olsun
dileğim bian önce sağsağlim nişanlına kavuşman :1hug:
esma,arsima,hayatim,nihal,beta,sulfat,erva,eda,böcük,kundera,elma şekeri,mandilin,burcuözge,nnisanyağmuru,aybuer,bianca,psorasaias :),p_nr,papi,bktbb,dkb,aime21,hevin,azra,baberko,yazmalı,karalahana,çisil,dreamlife,eccu,fibula,gülay,mulbery,nanedem,müebbetsevdam,vazgeçilmezim,oveg,oktar,parpalm,pıtırcık,reyhan,sinay,sonbahar,songa ve aklıma gelmeyen warsa diğerleri
hepinizin gönlünde ne warsa onu wersin Rabbim size..
yeni yılınız kutlu olsun..
mutlu huzurlu aşk dolu ve en önemlisi sağlık dolu güzel bi yıl olsun..
:asigim:
kızlar ben kaçıyorum pazartesi görüşürüz öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
seneye görüşürüz sırnaşık şey
kızlar ben kaçıyorum pazartesi görüşürüz öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
seneye görüşürüz sırnaşık şey
bir sürü tarifler yazdım işimin arasında nerdeyse kimse ilgilenmedi :gitme:
Top Kek
2 yumurta
125 gram margarin
1 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
2 çorba kaşıgı kakao
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Şerbeti İçin
1,5 su bardağı su
1,5 su bardağı toz şeker
Once şerbeti su ve şekerle yapıyoruz, cok kıvamlı bi şerbet olmayacak kızlar, ama yinede iyi kaynatın cık cıvık biseyde olmasın. şerbeti sogutuyoruz
Malzemelerin hepsi ile, hamuru hazırlıyoruz ( normal bi kurabiye kıvamında hamur olacak)
cevizden daha buyuk parcalar koparıp, yuvarlıyoruz ve fırında pişiriyoruz ( fırın ısısı ve sure veremiyorum kızlar cunku ben bunları kafama gore yapıyorum, 180 derecede pişiriyorum)
pişen kurabiyeleri sıcak olarak fırından cıkarcıkmaz ( serbet soguk olacak) şerbetin içerisine tek tek atıp her tarafını serbete sokup cıkarıyoruz bekletmeden ve bir tepsiye ust uste gelmeyecek birbirine degmeycek şekilde diziyoruz soguyunca yemeye hazır
ay şuan ağlıyorum gerçekten çok mutlu oldum mafoldumben
Nihaliminn bana süprizlerii opuyorumnanaktan
Hediye paketlerii zemuszemus
Bana aldığıı harika magnetlerimm ne kadar kelebek varsa toplamışş canımm arkidişimm Şeniz
Biblom ve kelebekli kupaamm (dün kupamla sıcak çikolata içtim nihoşş opuyorumnanaktan)
Bunlarda cici iç çamaşırı yine köşesinde kelebenkk var opuyorumnanaktan
Pembe taşlı olan broş ve kelebenkli küpelerr opuyorumnanaktan
Bunlarda esmoşumdan gelen hediyeler opuyorumnanaktan
Bunlarda buzdolabı süslerimin dolaptaki hallerii :asigim:
Buda mektubu ve müziklii kartıı :asigim:
Tekrar çok tşk ederimm nihalimmm Şeniz :asigim: Çok duygulandırdınn benii aldığımdaa
Fibula bak canım şimdii dün eltim söyledi akşama size geliriz diyee bende bişe diyemedim buyrun gelin dedimm ee kayınvalidem kayınpederde durmaz gelirler heraldee emri vaki gibi oldu ama bende bişe diyemedim napimmlmaz: Sonracıma bende annemleri aradım anne bize gelsenizee dedimm oda bakalım babanla konuşalım geliriz dedii sonraa dedimm hadi abimleride arayımm onlardaa gelsinn madem eşimin herbişeyi bizde benimkilerde olsunn hep beraber 2010 girelimm demi yaa :lepi:
Koçişş bu kadar çok kişiyi nasıl ağırlıcan dedi bende ağırlarımm benn ne varkii dedimm kaydirigubbakcemile3 :dilcikar: Azcık alttan alıcann baktın olmuyo sende biraz kendinden katıcann canımm :teselli:
sultan'ım sana ne desem bilmem ki,
gerçekten çok duygulandım ve ağladım hediyelerine bakarken ve mektuplarına okurken :kedi:
hiçbişeyi unutmamışsın benimle ilgili
ulen komplocular ayak numaramı ondan mı soruyodunuz masustan mevzu açtınız :mymeka:
hele banyondaki kurbaalı sabunu bana göndermen mafoldumben
bir fbli olarak gslı terlikleri alman
süslü kutun
hele hele
nikah şekerini görünce sultan&fatih diye işte o zaman ağlamaya başladım
ay çok garip oldum
iyiki yapmışız bu organizasyonu
çok çok teşekkür ederim
beni düşündüğün için, yazdığın güzel sözler için
seni çok seviyorum güzel gözlü türkan şoray'ım sultan'ım :1hug:
eğer sultan izin verirse mektubun içeriğini de yazarım
2009 yılında başlayan dostluğumuz bir ömür boyu sürer inşallah
pıtır-nihal-p_nar-pashi-lahana-baberko-darkangel-nisan-edda1985-ladybird-lepi-gaso-erva-densem-mulberry-sonbahar-sirrus-nane-dreamlife-winebir-dkb-papi-aime-zeynepsudem--tobi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında evlilik
sinay-sultan-burcu-buket-gülsün-yazmalı-esmy-bendeniz-fmk-azra-eda-mandiş-cisil-elma şekeri-beta-fibula-gülçin-jülide-pufi-oktar-oveg-parpalm-Özlem-psoriasis-böcük-şekerleblebi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında bebek
hevincime ve p_ınarcıma ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında sabır
gülay, gamze, hayat87, esra karadeniz ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında hayırlı ve sağlıklı bir evlat
borcu olanlara para, evi olmayanlara ev, araba isteyenlere araba, hali hazırda koca bulamayanlara koca nasip etsin inşallah
herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, paralı, bereketli, inançlı bir 2010 dilerim.
hepinizi seviyorum iyiki varsınız :1hug:
_HaYaTiM_ .!.:hevincime ve p_ınarcıma ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında sabır
ben ettım benm ıcın yazdın cnm hepsınıde aldım
bu nasıl kek yaa e
şerbetli kurabiye sanırsammm değilmi elma şekeri??
sen çok duygusallaştın bu araa
Betam hepsi çok güzller
Katılıorumm canımm, akşama kolay gelsin bu arada
Hayatım güle güle kullan canımm
amin canım inş. herşey yolunda gidecek bu sene
elma şekeriii ben sormuştum bak sanaa canımmm
Tubilikimm inşallah beğenirsinn kuzumm opuyorumnanaktan
Benden sana ufak bi hediyee çok şey alamaıdm kusura bakma emii :sinifsinif:
Bu arada notuma dikkat et zarfı farklı kağıdı farklı gelebülürr akibetini anlatırım sanaa kaydirigubbakcemile3
anlıyorum güzelim ama işte haber alamadan beklemek çok zor bir iş.
seni çok seviyorum güzel gözlü türkan şoray'ım sultan'ım :1hug:
eğer sultan izin verirse mektubun içeriğini de yazarım
sinay-sultan-burcu-buket-gülsün-yazmalı-esmy-bendeniz-fmk-azra-eda-mandiş-cisil-elma şekeri-beta-fibula-gülçin-jülide-pufi-oktar-oveg-parpalm-Özlem-psoriasis-böcük-şekerleblebi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında bebek
2009 yılında başlayan dostluğumuz bir ömür boyu sürer inşallah
pıtır-nihal-p_nar-pashi-lahana-baberko-darkangel-nisan-edda1985-ladybird-lepi-gaso-erva-densem-mulberry-sonbahar-sirrus-nane-dreamlife-winebir-dkb-papi-aime-zeynepsudem--tobi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında evlilik
hevincime ve p_ınarcıma ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında sabır
gülay, gamze, hayat87, esra karadeniz ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında hayırlı ve sağlıklı bir evlat
borcu olanlara para, evi olmayanlara ev, araba isteyenlere araba, hali hazırda koca bulamayanlara koca nasip etsin inşallah
İŞİ OLMAYANLARA, İŞTEN AYRILANLARA, İŞTEN ÇIKARTILANLARA hayırlı, bol ve helal kazançlı bir iş diliyorum.
he bi de Nihal'i me bi yüksük :ecrin_bebek:
herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, paralı, bereketli, inançlı bir 2010 dilerim.
hepinizi seviyorum iyiki varsınız
ismim akına gelmediği için teşekür etsemmi bu iyi dilekler için bilemedim mafoldumben
Ohh be rahatladımm Vazgeçilmeze ikoma hediyem ulaşmışş alkisalkisalkissonundaa yuppii hihoyyyt
elma sekerciimm
ben cezeryenin tarifini sen yazar yazmaz aldım ama tesekkür edemedim özür dilerim affet bencilligimden ötürüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?