opuyorumnanaktan Çok cici olmuşunn lepii kaydirigubbakcemile3
hehe saol kuşum inşallah dediğin gibi olurkaydirigubbakcemile
bu da benden size izleyin anacım.
yeni yılınız kutlu mutlu olsun.
size hazırladımzemuszemus
MSN Auguri Windows Live
Seninde yeni yılın kutlu olsunn :1hug:
BEni unutmuşsunnn :dilcikar:bende bişeyler yazmak istiyorum...
2009 başı benim için çok karışık başladı. 2009da bi kız evlenecekti ama sanki ben değildim. Ablamın tavsiyesiyle siteye girdi. Ugur böceği diye birisi herşeye yorum yapıp herkesle ilgileniyodu albümler bölümünde bi çılgın burcu vardı nikahına bisikletle gitmiş.2 hafta önüme her gelene anlattım. anlatırken internetten arkadasım diyemedim de arkadasımın bir arkadası deyiverdim...Esra vardı düğün teleşında gamze vardı..Esma mandilin Hayatim Hayat87 pinkgun blackqueen pıtırcık asima sinay baberko başı yazmalı karalahana fmk papi parpalm ve adını şu anda hastalığımın beynime vurmasından dolayı unuttuğum cici arkadaslarım vardı.Her gecen gün daha güzel arkadaslarımız oldu daha çok şey paylaştık. Güldük içimizde patlattığımız kahkalarla.Sanallıktan uzak gerçek kahkalarla hemde. Karşımdakiler bazen ne sırıtıyon derlerdi.2009da sevinçlerimizi paylaşırken kayıplarımız acılarımız üzüntülerimiz ve kavgalarımızı da paylaştık...
2010dan dileğim 2009da paylaştığımız mutluluktan çok daha fazlasını paylaşalım...
Bebişlerimiz olsun düğünlerimiz sürprizlerimiz olsun...Herşeyden önemlisi sağlığımız olsun...Sizi seviyorum...Herşeyin Hayırlısını sizin için Rabbimden diliyorum
Ama üstümee alınıyorummm :1hug:
Sanada nice nice mutlu senelerrr güzel bebişlerrr
puketommm benimm Şeniz
İnşallahh denizcimmm inşalahh Şenizay canımmmm ağzından bal damlıyoo :1hug:
inşallah bitanem inşallah sizinki gibi şirin bi evim olur inş..
ve bende hevesle paylaşırım sizle...
dualarımızda birbirimizi unutmayalımm :asigim: :1hug:
Balkuzumuda öp benim için paşa oğlunudaa opuyorumnanaktan
Herşey istediğin gibi sonuçlanır inşallahh canımm :teselli:amin tatlım. çok teşekkür ederim Şeniz
nişanlım yanımda değil ama saolsun k.validemler beni yalnız bırakmayacaklar.:kedi:
kızlar yalvarırım bnm için dua edin.
şuan okadar çok ihtiyacım varki buna.
iş sözleşmesinin devamı yada işten çıkmak için herşey bugün belli olacak.
herkesi yavaş yavaş çağırmaya başladılar.
çıkarılanlar perişan... kalanlar memnun... bir yandanda çıkanları gördükleri için buruk...
ben ne olucam bilmiyorum. yalvarırım dua edin bana.
çok korkuyorum çok mafoldumben mafoldumben
kndmden geçtim annem kaldıramaz bu haberi.
heleki böle güsel bi günde mafoldumben
Ama ben hepsini not aldı mm :kedi:bir sürü tarifler yazdım işimin arasında nerdeyse kimse ilgilenmedi :gitme:
Ama tşk etmedim galibaa çok teşekkürr ederimm şekerimmm Şeniz
Katılıorumm canımm, akşama kolay gelsin bu arada
Saol pashminamm Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
beğenmem mi
ama hala acamadım ya
çatlayıp patlıcam :)
ayy canımm arkidişimm iyi günlerde kullan hepsinii :1hug:gülsünüm bidenem -tatlicadiarzu- on kere yüz kere bin kere tekrar teşkkr ediorum tüm kalbimle -tatlicadiarzu-
Çok güzel hedayeler almş güzel sesli arkadişim opuyorumnanaktan
çok hoş bi şal . . küpe kendi el emeği olan künye ve zarf kaydirigubbakcemile5
sevgi dolu bi mektup zemuszemus
ve durupdurup tekrar baktığım nikah şekeri şutarafagitti birde öle güzel keseye koymuşkiiiihihoyyyt
İnsan hiç tanımadığı birinden hediye alması hem çok güzel hemde çok heyecan verici :asigim:Resimleri ancak haftasonu ekleyebilirim oda olmadı pazartesi kesin sositososito
Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...
Beğenmene sevindimm opuyorumnanaktan
Nikah şekerimizede bakıp beni hatırlarsınn opuyorumnanaktan
Sesini duymak mutlu olduğunu bilmek inan beni dahada bi mutlu etti ikocumm Şeniz
AYyy canım benim ne güzel anlatmışsınn..bende bişeyler yazmak istiyorum ne kadar başarılı olurum bilmiyorum ama....
betamın mutfağındaki mavi halıyı aldığı günü
Bütün ayrıntıları biliyordum.
Halımı bilem unutmamışsınn kaydirigubbakcemile3
Sen benim kokoş terliklerimide hatırlamıştın ilk girdiğindee maşallahh sanaa Şeniz
İnşallah 2010 yılında tüm sıkıntılarınız biter eşinn çok iyi bir iş bulurr kunderamm canım arkidişimmm :1hug:
kaydirigubbakcemile3kedinin ciğere baktığı gibi şuna bakıyorum :)
kız gitt wc dee aççç kaydirigubbakcemile3