:kedi: ay ben bu hatayı nasıl yaptım yaaa en önemli insanı unutmuşum mafoldumben
çok özür dilerim düğündaşım yaaaaaaa :çok üzgünüm:
sultan'ım sana ne desem bilmem ki,
gerçekten çok duygulandım ve ağladım hediyelerine bakarken ve mektuplarına okurken :kedi:
hiçbişeyi unutmamışsın benimle ilgili
ulen komplocular ayak numaramı ondan mı soruyodunuz masustan mevzu açtınız :mymeka:
hele banyondaki kurbaalı sabunu bana göndermen mafoldumben
bir fbli olarak gslı terlikleri alman
süslü kutun
hele hele
nikah şekerini görünce sultan&fatih diye işte o zaman ağlamaya başladım
ay çok garip oldum
iyiki yapmışız bu organizasyonu
çok çok teşekkür ederim
beni düşündüğün için, yazdığın güzel sözler için
seni çok seviyorum güzel gözlü türkan şoray'ım sultan'ım :1hug:
eğer sultan izin verirse mektubun içeriğini de yazarım
Ben seninle ilgili herşeyi hafızama kazıdım canım benim, ama ayak numaranı sordurmadım ben kaydirigubbakcemile3
Kendi düğün ayakkabılarını mı eklemiştin orda yazmıştın ayağım büyük 39 numara diye ve ben bunu bile unutmadım :kedi:
Beğendiğine çok sevindim canım, ben de çok mutlu oldum sana hediye gönderdiğim için.
Kocacıkım da bizzat heyecanıma şahit oldu :1rolleyes:
Çok teşekkür ediyorum ben de öncelikle pıtıra fikir ondan çıktığı için.
Gerçekten çok anlamlı oldu. Mektubu yazmanın da benim için bir sakıncası yok ama heyecandan tarih bile yazmadığımı farkettim kaydirigubbakcemile3
he bi de seni çok seviyorummmmm :kedi:
2009 yılında başlayan dostluğumuz bir ömür boyu sürer inşallah
pıtır-nihal-p_nar-pashi-lahana-baberko-darkangel-nisan-edda1985-ladybird-lepi-gaso-erva-densem-mulberry-sonbahar-sirrus-nane-dreamlife-winebir-dkb-papi-aime-zeynepsudem--tobi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında evlilik
sinay-sultan-burcu-buket-gülsün-yazmalı-esmy-bendeniz-fmk-azra-eda-mandiş-cisil-elma şekeri-beta-fibula-gülçin-jülide-pufi-oktar-oveg-parpalm-Özlem-psoriasis-böcük-şekerleblebi ve ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında bebek
hevincime ve p_ınarcıma ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında sabır
gülay, gamze, hayat87, esra karadeniz ve ismi gelmeyen arkadaşlarıma 2010 yılında hayırlı ve sağlıklı bir evlat
borcu olanlara para, evi olmayanlara ev, araba isteyenlere araba, hali hazırda koca bulamayanlara koca nasip etsin inşallah
herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, paralı, bereketli, inançlı bir 2010 dilerim.
hepinizi seviyorum iyiki varsınız :1hug:
bende bişeyler yazmak istiyorum...
2009 başı benim için çok karışık başladı. 2009da bi kız evlenecekti ama sanki ben değildim. Ablamın tavsiyesiyle siteye girdi. Ugur böceği diye birisi herşeye yorum yapıp herkesle ilgileniyodu albümler bölümünde bi çılgın burcu vardı nikahına bisikletle gitmiş.2 hafta önüme her gelene anlattım. anlatırken internetten arkadasım diyemedim de arkadasımın bir arkadası deyiverdim...Esra vardı düğün teleşında gamze vardı..Esma mandilin Hayatim Hayat87 pinkgun blackqueen pıtırcık asima sinay baberko başı yazmalı karalahana fmk papi parpalm ve adını şu anda hastalığımın beynime vurmasından dolayı unuttuğum cici arkadaslarım vardı.Her gecen gün daha güzel arkadaslarımız oldu daha çok şey paylaştık. Güldük içimizde patlattığımız kahkalarla.Sanallıktan uzak gerçek kahkalarla hemde. Karşımdakiler bazen ne sırıtıyon derlerdi.2009da sevinçlerimizi paylaşırken kayıplarımız acılarımız üzüntülerimiz ve kavgalarımızı da paylaştık...
2010dan dileğim 2009da paylaştığımız mutluluktan çok daha fazlasını paylaşalım...
Bebişlerimiz olsun düğünlerimiz sürprizlerimiz olsun...Herşeyden önemlisi sağlığımız olsun...Sizi seviyorum...Herşeyin Hayırlısını sizin için Rabbimden diliyorum
amin tatlım. çok teşekkür ederim Şeniz
nişanlım yanımda değil ama saolsun k.validemler beni yalnız bırakmayacaklar.:kedi:
kızlar yalvarırım bnm için dua edin.
şuan okadar çok ihtiyacım varki buna.
iş sözleşmesinin devamı yada işten çıkmak için herşey bugün belli olacak.
herkesi yavaş yavaş çağırmaya başladılar.
çıkarılanlar perişan... kalanlar memnun... bir yandanda çıkanları gördükleri için buruk...
ben ne olucam bilmiyorum. yalvarırım dua edin bana.
çok korkuyorum çok mafoldumben mafoldumben
kndmden geçtim annem kaldıramaz bu haberi.
heleki böle güsel bi günde mafoldumben
Ptır ben hedıyem gelsın teskkur etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?