Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben seninle ilgili herşeyi hafızama kazıdım canım benim, ama ayak numaranı sordurmadım ben kaydirigubbakcemile3
Kendi düğün ayakkabılarını mı eklemiştin orda yazmıştın ayağım büyük 39 numara diye ve ben bunu bile unutmadım :kedi:
Beğendiğine çok sevindim canım, ben de çok mutlu oldum sana hediye gönderdiğim için.
Kocacıkım da bizzat heyecanıma şahit oldu :1rolleyes:
Çok teşekkür ediyorum ben de öncelikle pıtıra fikir ondan çıktığı için.
Gerçekten çok anlamlı oldu. Mektubu yazmanın da benim için bir sakıncası yok ama heyecandan tarih bile yazmadığımı farkettim kaydirigubbakcemile3
he bi de seni çok seviyorummmmm :kedi:

rica ederim sulfatçım
böle herkesi mutlu etmek güzel oldu

aminnnnnnnnnn kuşum benim Şeniz

benim adımı yazmamışsın ama çok güsel bi yazı olmuş üstüme alındım:) Şeniz

canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah çıkarılma olmaz bitanem :Saruboceq:

bende bişeyler yazmak istiyorum ne kadar başarılı olurum bilmiyorum ama....

biliyorsunuz bir süre sizi hep uzaktan takip ettim.

bir türlü aranıza girmeye cesaret edememiştim, ama hepinizi o kadar sıcak bulmuştum ki, sizinle ilgili hiçbir ayrıntıyı kaçırmamıştım...

Sanki yanımdaymışsınız gibi herşeyinizi biliyordum, burcu beni cesaretlendirip foruma daldığımda anlattıklarımla hepinizi şaşırtmıştım, gamze nostradamus diyordu bana çünkü dedim ki en ince ayrıntıları bile hatırlıyordum, çünkü sizi uzaktan çok çok sevmiştim...
Normal hayatta hiç arkadaşı olmayan ben siz bilmeden arkadaşım olmuştunuz....

gamzenin davetiyesindeki yazıya karar verememesine
burcu nun teyzesinin alacağı takının başka birine satılmasına
hayatimin kına gecesinde giyeceği bindallı için sinirlenmesine
phuketin sakinliğine
möcüğün sözlüsünden ayrıldığı zamanlarına
esmoşun gelinliğinin son günde sıkıntı çıkmasına
betamın mutfağındaki mavi halıyı aldığı günü
fmk nın zaman zaman kayınvalidesine sinirlenmesini

Bütün ayrıntıları biliyordum.

sultanı, pashiyi, elma şekerimizi,sinayı, arsi yi herkesi herkesi biliyordum...

Burcu konsoluma karar vermemde, hayatim de nişanlımla olan kavgamda bana destek olmuştu...

Sonra sonra size alıştım ve bir daha kopamadım...

Çok zor günlerim oldu, nişanlılık dönemimde ama buraya yazarak sizin tesellilerinizle ayakta durmayı başardım, çünkü maalesef gerçek hayatta eşimden başka dost diyebileceğim kimse yok arkadaş da yok...

Ben burda bunu başardım, birilerine birşeyler anlatırken pukit gibi arkadaşımın arkadaşı diyorum ama o kadar çok anlatacak şeyim oluyordu ki buda beni mutlu ediyordu...

Evlilik hazırlığındaki sıkıntılarım, hüzünlerim, sevinçlerim, mutluluklarım hepsini hepsini sizinle yaşadım...

Şu anda da zor günler geçiriyorum ama sabah gelip ilk önce burayı açıyorum, konusuyorum dinliyorum empati yapıyorum sizden destek alıyorum ve inanın bu sıkıntıları sizinle en aza indirgiyorum ve yine inanın ki abartmıyorum...

Sizden çok şey öğreniyorum bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

2009 yılı hepimize acıyı da hüzünüde sevinci de mutluluğu da bir arada yaşattı...

Keşke demeyeceğimiz, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl diliyorum hepimize...

İnşallah herşey gönlünüzce olur...

SİZİ ÇOK SEVİYORUM.

(Aslında hitabım iyidir, ama sizinle olan bağımı anlatmama kelimeler kifayetsiz kalıyor)

esmoşun gelinliğinin son günde sıkıntı çıkmasına
AH NE GUNLER GELINLIKTE CIKTI
YENGEM VEFAT ETTı
GELINCIKCIMIN BABASI VEFAT ETTı
DEDEMIN BOGAZI KESILDI AH AH

ALLAH Beterınden saklasın

Hayatım duana amin diyorum kocaman

iyi dilekler yazan dualarına bizi de ekleyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim Şeniz

Ben de kocama hediye alıp geldim.
Sweat beğendim 2 tane tam karar veriyorduk ki 1 alana 1 bedavaymış zemuszemus
İkisini de almış oldum. Kocacıkıma 1 değil 2 hediye vercem :asigim:

ay amnnn
hedıyelerınızı gÜle gÜle kullanın
betam,hayatım,ve daha kavuŞamamıŞ olsada arsıma...:)

tatıl yapacaklara ıyı tatıller.
Bızde bÖle bıŞıy yok...
Benı arayan olursa yıne burdayım yanı....
Ahh ahh alın yazısı ıŞte...

Kızlar dün bimden aldığım bir kireç çözücüyü duşakabinde kullandım duş başlığında ve musluklarda gözlerime inanamadım o duşakabindeki kireci nasıl temizledi size anlatamam pırıl pırıl parladı yaa hemen kızlara sölemem lazım dedim:kedi:

Bu arada kızlar bugunden itibaren izinliyim ayın 11 inde iş başı yapıcam sizi çok özlücemmm c.tesi günü normalde çalışıyorduk ama patron çalışmıyoruz demiş yaşasınnnnnnnnnnn

gözün aydın parpalim sevindim çalışmıcanıza
tatilde özlicez seni

adı ne kireç sökücünü n :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…