Çeyiz hazırlıklarım... :)

Günlük kahvaltı takımımı bugün itibariyle almış bulunuyorum :) 6 kişik.
634987002007406953.jpg

Misafir için öncelikli 6 kişilik aldığım takımımı 12 kişiye tamamladım.
634957615538673206.jpg

Misafir için aldığım kahve fincanlarımın yanına ikramlık kaselere ihtiyacım vardı. Bir büyük boy ve bir küçük boy alarak bu ihtiyacımı da ortadan kaldırmış oldum :)
635231461972311035.jpg

635231465302292884.jpg

Yavaş yavaş çeyiz eksiklerim bitmek üzere fakat taksitleri uzun bir süre daha benleler:16: şaka bir yana çeyizime aldığım her parça içime o kadar sindi ki, hepsini okadar beğenerek aldım ki... Rabbim bana nasip etti, şükürler olsun. Çeyizle ilgili herkesin topiğini takip etmeye çalışıyorum. herkes harika şeyler alıyor, herkes çok zevkli, herkes ciddi anlamda zaman, para ve emek harcıyor , inşallah hepimiz ağız tadımızla, hayırlısıyla kullanırız çeyizciklerimizi :16:

Nihalelerim,
635185570915624914.jpg

Günlük kahvaltı takımım,
634987001812963594.jpg

Son düzenleme:
İndirimleri bekle tatlım, sezonda çok pahalılar :)

hicrancığım aldıkların çok güzel güle güle kullan dün bernardoya bi uğradım şu an sürahi takımlarında %5o indirim varmış haberin olsun. sen naptın aldın mı bilmiyorum ama...ben bridal'ı çok beğendim ama bi jumboyada baksam mı diyorum bu arada rakı su ve kadehten bi set yapıp fiyatlarını sordum 369 tl civarı dediler 12 li yapılabilir.aklında bulunsun.

hicrancığım aldıkların çok güzel güle güle kullan dün bernardoya bi uğradım şu an sürahi takımlarında %5o indirim varmış haberin olsun. sen naptın aldın mı bilmiyorum ama...ben bridal'ı çok beğendim ama bi jumboyada baksam mı diyorum bu arada rakı su ve kadehten bi set yapıp fiyatlarını sordum 369 tl civarı dediler 12 li yapılabilir.aklında bulunsun.

teşekkür ederim canım benim :) yılbaşından ötürü her yer indirimde :) ben de kahvaltı takımlarımı indirimden aldım. canım çok fazla borca girdim bu ara, azıcık taksitlerini ödeyeyim su takımımı öyle alacağım :) jumbo çok pahalı canım yaaaa :(( sanırım jumbodan almayacağım :) bridal güzel cidden, hep indirim oluyor zaten, takip edeceğim sana da haber veririm zaten :) sen de almadın henüz öyle değil mi ? :)

Tupperware almaya da başladım... sonu yok bu çeyizin :)

hicrancığım tupperlarların hayırlı olsun canım oval setten almayı ihmal etme inan çok kullanışlılar ve açıkgöz diye bi set var ben 1.25 lt liğini aldım o da çok iyi kuruyemiş saklıyo ihticaına göre şimdi bi okudum da tupper satıcısından daha iyi reklam yapmışım yalnız bu kadar olur yani güzel ama ya:)))

teşekkür ederim canım benim :) yılbaşından ötürü her yer indirimde :) ben de kahvaltı takımlarımı indirimden aldım. canım çok fazla borca girdim bu ara, azıcık taksitlerini ödeyeyim su takımımı öyle alacağım :) jumbo çok pahalı canım yaaaa :(( sanırım jumbodan almayacağım :) bridal güzel cidden, hep indirim oluyor zaten, takip edeceğim sana da haber veririm zaten :) sen de almadın henüz öyle değil mi ? :)

yok canım almadım evliyim ama hala eksiklerim var görüyosun... mesela seramik tencerem eksik ne alsam karar veremedim, havlu yetmiyor zaten biz yeni ev aldık taşınınca alıyım diyorum artık şimdi alıp taşıma derdi olmasın değil mi ama??:)ama su takımında bridal cidden çok şık yani alalım bence şu maddi sıkıntıları atlatınca

hicrancığım tupperlarların hayırlı olsun canım oval setten almayı ihmal etme inan çok kullanışlılar ve açıkgöz diye bi set var ben 1.25 lt liğini aldım o da çok iyi kuruyemiş saklıyo ihticaına göre şimdi bi okudum da tupper satıcısından daha iyi reklam yapmışım yalnız bu kadar olur yani güzel ama ya:)))

teşekkür ederim canım :) oval set ve açıkgözü kullanan arkadaşlarım var cidden çok memnunlar, sırası geldiğinde bende almak isterim tabi :) yap canım yap, memnun kaldığımız ürünleri söyleyelim ki insanlar da doğru ürünleri alsınlar :16:

yok canım almadım evliyim ama hala eksiklerim var görüyosun... mesela seramik tencerem eksik ne alsam karar veremedim, havlu yetmiyor zaten biz yeni ev aldık taşınınca alıyım diyorum artık şimdi alıp taşıma derdi olmasın değil mi ama??:)ama su takımında bridal cidden çok şık yani alalım bence şu maddi sıkıntıları atlatınca

aa yeni evin hayırlı olsun canım, ya bence de eve taşınınca alırsın bir de onları yük etme kendine.havlu en çok kullanılan eşya gerçekten bende ucuz buldukça, beğendikçe alıyorum :) 8 mart kadınlar gününü ya da bayramları bekleyebiliriz indirim oluyor hep o tarihlerde

Kızlar günlük yemek takımımı da almış bulunuyorum. Bernardo' da indirim hala devam ediyor. Bu takım 299,00 tl ye düşmüş. Fakat EVMANYA' da bu takımı alana 3 boy ufak tencere setini de hediye ediyorlar hem de aynı fiyata :) ufak boy tencere setine ihtiyacım vardı bu vesileyle ortadan kalkmış oldu:16:

Günlük yemek takımım,
634741553196840938.jpg

634741553341880000.jpg

Yemek takımı alana hediye edilen ufak boy tencere setim,
635225537545815723.jpg

Ekmek sepetlerim,
item_b_p_29791_4924.jpg

item_b_p_29790_4925.jpg

canım, benim 2 adet günlük kullanmak için aldığım yatak örtüm var. ikisini de madame coco dan almıştım ama ilerleyen zamanlar da ben de daha ağır bir yatak örtüsü almayı planlıyorum. havlularımın hemen hemen hepsi Chakra. ben chakra markasına aşığım ama indirimlerde almayı tercih ediyorum çünkü ciddi anlamda pahalılar. hem görselleri çok güzel, hem dokuları yumuşacık hem de modellerinin klasik havlulardan çok farklı olduklarını düşünüyorum.[/QUOT

canım gecıkmelı dondum uzgunum yogun zamanlar malum..bende madam cocodan aldım bır yatak ortumu trendyolda ındırımden almıstım ama sonradan renkı cok donuk geldı bana kı gercı madam coco genelde pastel renkler tüm ürünler.örtülerin gerçekten cok guzel gulee gule kullan canımm:16:

canım, benim 2 adet günlük kullanmak için aldığım yatak örtüm var. ikisini de madame coco dan almıştım ama ilerleyen zamanlar da ben de daha ağır bir yatak örtüsü almayı planlıyorum. havlularımın hemen hemen hepsi Chakra. ben chakra markasına aşığım ama indirimlerde almayı tercih ediyorum çünkü ciddi anlamda pahalılar. hem görselleri çok güzel, hem dokuları yumuşacık hem de modellerinin klasik havlulardan çok farklı olduklarını düşünüyorum.[/QUOT

canım gecıkmelı dondum uzgunum yogun zamanlar malum..bende madam cocodan aldım bır yatak ortumu trendyolda ındırımden almıstım ama sonradan renkı cok donuk geldı bana kı gercı madam coco genelde pastel renkler tüm ürünler.örtülerin gerçekten cok guzel gulee gule kullan canımm:16:

Teşekkür ederim canım, bunları günlük kullanmak için aldım zaten. Çalıştığım için yatağı toparlayamadığım zamanlarda şöyle bir üzerine atarım :) ben pastel renkleri çok sevdiğim için alıverdim bunları, güzel yatak örtüleri görürsem haber veririm sana da... Aslında sarev in yatak örtüleri de güzel bir bakıver istersen canım:16:

Back
X