Kesinlikle haklısınız . Bunları duyar duymaz he tmm dedim direkt buraya yazdım zaten. Deli midir nedir . Avukat olacak bir de.Doğru yapmışsınız.
Akıl var mantık var, kanunlarımız da gayet adaletli.
Şu durumda sen kaybedersin boşver vs diyen direkt saçmalıyordur kusura bakmasın.
Siz ev araba ve ortak hesaptaki paraya odaklanın, onlar kaçırılması en kolay olanlar.
Kızlar çeyiz senedi nedir ben yeni duyuyorum ve evlenirken de böyle bişey yaptırmadım.
1 senedir evliydim şuan boşanma aşamasındayım avukat bi tanıdık evlenirken çeyiz senedi yaptırmadığım için ziynet eşyalarımın, benim aldığım yatak odasının dahi karşı tarafa kalacağını söylüyor böyle bişey mümkün mü? Ayrıca nafaka falan da alamayacağımı söylüyor. Mal paylaşımı nasıl oluyor boşanırken özellikle altınlar bilenleriniz yardımcı olabilir mi? Ben herşeyi ellerimle karşı tarafa mı teslim edeceğim yani?
çocugunuz da yoksa nafaka almayın bence. zaten hepi topu 1 sene evli kalmışsınızHayır ev kiraydı zaten. Arabasını da benimle evlenmeden önce almıştı onun olsun arabası. Kendi eşyamı altınlarımı alayım yeter. Nafaka alabilir miyim peki? Gerçi ben istemiyorum onun üç kuruşuna muhtaç değilim ama çevremdekiler nafaka al diye tavsiyede buluyor sürekli. Çocuğumuz yok bu arada.
Kesinlikle haklısınız . Bunları duyar duymaz he tmm dedim direkt buraya yazdım zaten. Deli midir nedir . Avukat olacak bir de.
Ev kiraydı zaten. Arabasını da benimle evlenmeden önce almıştı onun olsun arabası. Kendi eşyamı altınlarımı alayım yeter. Ortak hesap falan da yoktu ben işsizdim o çalışıyordu evi o geçindiriyordu. Nafaka alabiliyor muyum peki bi bilginiz var mı? Ben istemiyorum gerçi üç kuruşunu ama çevremdeki herkes al diyor. İhtiyacım yok açıkçası istediğim gibi bi iş bulabilirim her an çalışmaya başlayabilirim . Çocuğumuz yok bu arada.
Onun avukat olduğuna emin misiniz? Çeyiz senedi denen şey evliliği kâr kaynağı hâline getirmek için yapılmış saçma sapan bir olay.Kızlar çeyiz senedi nedir ben yeni duyuyorum ve evlenirken de böyle bişey yaptırmadım.
1 senedir evliydim şuan boşanma aşamasındayım avukat bi tanıdık evlenirken çeyiz senedi yaptırmadığım için ziynet eşyalarımın, benim aldığım yatak odasının dahi karşı tarafa kalacağını söylüyor böyle bişey mümkün mü? Ayrıca nafaka falan da alamayacağımı söylüyor. Mal paylaşımı nasıl oluyor boşanırken özellikle altınlar bilenleriniz yardımcı olabilir mi? Ben herşeyi ellerimle karşı tarafa mı teslim edeceğim yani?
Bu avukattan koşarak uzaklaşınKızlar çeyiz senedi nedir ben yeni duyuyorum ve evlenirken de böyle bişey yaptırmadım.
1 sene evli kalip nafaka almayi doğru bulmuyorum cocuk yoksa tabi.Kızlar çeyiz senedi nedir ben yeni duyuyorum ve evlenirken de böyle bişey yaptırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?