Merhaba. Kafam cidden bu konuda çok karışık yardımınıza ihtiyacim var. 5 senedir tanışıyoruz sevgilimle. Ve kuzeninden sanki biraz hoşlanıyormuş gibi hissediyorum. Daha çok hissel olarak kızın zaten sevgilisi falanda var ve kuzenine bir şeyler besliycek biri olduğunu düşünmüyorum. Konu daha çok erkek arkadaşım yani. Bir iletişimleride yok aslında kız son zamanlarda kendine biraz daha özen gosteriyor sevgilimde hesabına bakmışti ama önemsemedim merak etmistir diye dusundum arkadaşlarımda saçmalama aşıri guzelsin neden ona baksin falan dedi boyle dusunmek istemiyorum ama normalde kendimi kıyaslayacagim bir kızda degil. Fakat son zamanlarda sadece kuzeninin hikayelerine bakiyor ben mi kafamda kuruyorum diye düşunuyorum bilmiyorum. yanlış bir şeyler hissediyorum.normalde kuzen ilişkilerine karşı oldugunu soylemisti bir kere ama ailesinde akrabalarinda böyle şeyler yaygın. Banada aksine çok ters. Napmaliyim sizce bu konuyu ona açmali miyim? Yoksa biraz daha gözlemliyim mi? Fazla kıskancım bunu biliyorum o yüzden mi düşünuyorum boyle