• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve kuzeni

Evet mantıkli aslında akrabalari ile bir araya gelmiştik kızda ordaydi askine herkes bana odakliydi tip ve kültür olarak farkliyiz baya
Bu kız her gün paylaşacak ne buluyor peki senin ki merak edip bakıyor

Merhaba. Kafam cidden bu konuda çok karışık yardımınıza ihtiyacim var. 5 senedir tanışıyoruz sevgilimle. Ve kuzeninden sanki biraz hoşlanıyormuş gibi hissediyorum. Daha çok hissel olarak kızın zaten sevgilisi falanda var ve kuzenine bir şeyler besliycek biri olduğunu düşünmüyorum. Konu daha çok erkek arkadaşım yani. Bir iletişimleride yok aslında kız son zamanlarda kendine biraz daha özen gosteriyor sevgilimde hesabına bakmışti ama önemsemedim merak etmistir diye dusundum arkadaşlarımda saçmalama aşıri guzelsin neden ona baksin falan dedi boyle dusunmek istemiyorum ama normalde kendimi kıyaslayacagim bir kızda degil. Fakat son zamanlarda sadece kuzeninin hikayelerine bakiyor ben mi kafamda kuruyorum diye düşunuyorum bilmiyorum. yanlış bir şeyler hissediyorum.normalde kuzen ilişkilerine karşı oldugunu soylemisti bir kere ama ailesinde akrabalarinda böyle şeyler yaygın. Banada aksine çok ters. Napmaliyim sizce bu konuyu ona açmali miyim? Yoksa biraz daha gözlemliyim mi? Fazla kıskancım bunu biliyorum o yüzden mi düşünuyorum boyle
Bende böyle hissetmiştim geçen kuzeniyle nişanlandığını gördüm

Bu kız her gün paylaşacak ne buluyor peki senin ki merak edip bakıyor
Etrafini çekiyor arkadaslariyla kafeye falan gidiyor orayi cekiyor illa bir şey buluyor ama normal şeyler öyle açık dar falan da asla giyen bir kız degil aksine ben öyleyim. Ya çokk sacma amaa yinede bir tuhaflik hissediyorum

Çocuk doğulu mu? Ailede böyle bir şey var mı? Bende doğuluyum ama bunu normal karşılamam.iğreniyorum böyle erkeklerden
Evet doğulu ve ailesinde akrabalarinda var. O da ayni senin gibi düsundugu soyledi ama bana da öyle soylemis olabilir

Durumu kendi açımdan yorumlarsam eğer, bizde de geçmişte akraba evlilikleri yapılmış. Ama ailelerimiz, kendileri saçma akraba ilişkilerinin içine sıkıştıkları için böyle bir şeye kesinlikle karşılardı. Bizi de kuzen eşittir kardeş fikriyle büyüttüler. O yüzden erkek kuzenler bize karşı daha çok abi triplerinde takılıp sosyal çevremizi takip ederlerdi. Hiç birimiz de art niyet aramazdık ki yoktu da zaten. Belki onlarda da durum böyledir.

Ama şöyle de bir gerçek var. Kadın bir şeyden işkilleniyorsa orada çarpık bir durum vardır. Siz niyetinden iyice emin olmadan karpuz kabuğunu salmayın.

Etrafini çekiyor arkadaslariyla kafeye falan gidiyor orayi cekiyor illa bir şey buluyor ama normal şeyler öyle açık dar falan da asla giyen bir kız degil aksine ben öyleyim. Ya çokk sacma amaa yinede bir tuhaflik hissediyorum
Heh tamam şimdi oturdu taşlar.

Evet doğulu ve ailesinde akrabalarinda var. O da ayni senin gibi düsundugu soyledi ama bana da öyle soylemis olabilir
Gözlemleyin benim aklıma nedense benim konuştuğum çocuk geldi.O ben istemem kuzenle evlenmeyi demişti ama gördüm ki nişan takmış. Çok güvenme baktın olmuyor ayrılırsın. Çekilecek gibi değil düşün düşün insan yoruluyor

Durumu kendi açımdan yorumlarsam eğer, bizde de geçmişte akraba evlilikleri yapılmış. Ama ailelerimiz, kendileri saçma akraba ilişkilerinin içine sıkıştıkları için böyle bir şeye kesinlikle karşılardı. Bizi de kuzen eşittir kardeş fikriyle büyüttüler. O yüzden erkek kuzenler bize karşı daha çok abi triplerinde takılıp sosyal çevremizi takip ederlerdi. Hiç birimiz de art niyet aramazdık ki yoktu da zaten. Belki onlarda da durum böyledir.

Ama şöyle de bir gerçek var. Kadın bir şeyden işkilleniyorsa orada çarpık bir durum vardır. Siz niyetinden iyice emin olmadan karpuz kabuğunu salmayın.
Bende sizin gibi düşunuyorum. Kuzeniyle çok yakın degil yılda bir falan karşılaşiyorlar. Ailesi ile arasi iyi degil erkek arkadasimin yani dusuncelrini cok bilmiyorum ama akrabalari kızin ailesi falan dediginiz gibi kendilerinde olsada karşı bu duruma. Ve dediginiz gibi emin olmak istiyorummm ama nasil yapicam bilmiyorum

Benim bi kuzen diger kuzene asık olmustu zamanında ne ses getirmisti ailede dalga gecmekten cenem yamulmustu gerci hala da gecerim. Olabiliyor böyle durumlar.

Gözlemleyin benim aklıma nedense benim konuştuğum çocuk geldi.O ben istemem kuzenle evlenmeyi demişti ama gördüm ki nişan takmış. Çok güvenme baktın olmuyor ayrılırsın. Çekilecek gibi değil düşün düşün insan yoruluyor
Güven problemlerim oldugu için sırf bu kadar zorlaniyorum işte 😔

Benim bi kuzen diger kuzene asık olmustu zamanında ne ses getirmisti ailede dalga gecmekten cenem yamulmustu gerci hala da gecerim. Olabiliyor böyle durumlar.
Gerçekten boyleyse bende büyuk dalga gecicemm de işte emin olamiyorumm

Dayı kızı kuzenimde gitti annesinin ablasının ogluyla evlendi kuzeniyle yani. Şaşırtmıyor böyle şeyler.
Çok igrendirici ya gercekten. İğren nasıl olur falan diye yargiladigim icin mi başima geliyor anlamadim KORKUNÇ

Bende sizin gibi düşunuyorum. Kuzeniyle çok yakın degil yılda bir falan karşılaşiyorlar. Ailesi ile arasi iyi degil erkek arkadasimin yani dusuncelrini cok bilmiyorum ama akrabalari kızin ailesi falan dediginiz gibi kendilerinde olsada karşı bu duruma. Ve dediginiz gibi emin olmak istiyorummm ama nasil yapicam bilmiyorum
Nasıl emin olunur bilemiyorum. Kendi aile yapıma göre cevaplarsam kuruntu yapıyorsunuz derdim. Ama onların aile yapısını bilmediğimiz için bu net böyledir de diyemeyiz.

Ha kuzeniyle yakın değil demissiniz daha çok yakın kuzenler böyle yapıyor. Burası tezat geldi bana. Siz bir süre daha gözlemleyin bence. Varsa illa ki bir yerde açık verecektir. O zaman da damgalar, pullar, postalar yollarsanız.

Çok igrendirici ya gercekten. İğren nasıl olur falan diye yargiladigim icin mi başima geliyor anlamadim KORKUNÇ
Hic bilemiyorum nasıl bir ruh haline barınıyorlarsa o an. Yani su zamanda ensest vakaları hic sasırtmazken bunlar oldukca sıradanlastı artık.

Nasıl emin olunur bilemiyorum. Kendi aile yapıma göre cevaplarsam kuruntu yapıyorsunuz derdim. Ama onların aile yapısını bilmediğimiz için bu net böyledir de diyemeyiz.

Ha kuzeniyle yakın değil demissiniz daha çok yakın kuzenler böyle yapıyor. Burası tezat geldi bana. Siz bir süre daha gözlemleyin bence. Varsa illa ki bir yerde açık verecektir. O zaman da damgalar, pullar, postalar yollarsanız.
acaba ailesi mi aklına soktu diye dusunuyorum. bizzat ailesini bende pek bilmiyorum sadece kızın tarafi bu duruma karşi ama annesi falan yakistirma yapip aklina soktuysa bilemiycem. Ve evet hic yakın degiller kızda bizim gibi dusunen biri zaten. İnsallah varsa açık eder. bir gözlemlemeyi bekliycem o zaman. yapcak bir sey yok 😭

Back
X