Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım bilgi için bursadayım önce bir şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum o olmazsa özele giderim

Lh 2.5 ve amh ye bakılmadı bende. Benim doktorum "her ay düzenli yumurtluyorsun, düzenli adet görüyorsun, çatlıyor. O sebeple korkulacak endişe edecek birşey yok. Eninde sonunda gebe kalacaksın diyor. Dayanmazsın tüp bebek istersin hızlandırmak istersin ona o zaman karar veririz" dedi. Düzenli yumurtlamak önemliymiş yani kuzum. Eğer senin de öyleyse endişelenme derim. Ben daha bir yıldır kuzum bebek düşünüyorum. Çocuğum yok canım. Stres olma hiç. Tüp bebekse de doktorun yönlendirir zaten. Ben şuan klomen kullanıyorum böyle bir sürece girdik ben de. Bir yıl olduğu için. Henüz tüp bebek konuşmadı yani doktorumuz. Sen ne deniyorsun istiyorsun canım? C life ı da evet duydum. İçeriğine de bakmıştım güzel görünüyordu. Ama adetimi geciktirdi hormonlarımı bozdu diye de bi yorum okumuştum sanki. Ama çoğunluk fayda görmüş. Umarım fayda sağlar kuzum.

İnşallah olur benim bu ay mucize oldu hem kanserim hem sol tüpüm alındı sağ tarafta yumurtamı gördüler çarşamba 12mm di
Canım benim hakkında en güzeli en hayırlısı olur umarım güzel haberlerini alırız

Senin adetlerin düzenli mi canım? Yumurta takibi yapıldı mı?

Önceki msjımda "ne kadar süredir deniyorsun" demek istedim canım

Süt gibi olan kimyasalda bnde de gelmişti ama bu tarif ettiğim süt kesiği gibi kremsi olanı ilk kez oldu
Ben konuyu kaçırdım galiba nasıl süt gibi olan akıntı mi? Adete ikingun var beyaz akıntım geldi yoğun bir şekilde hafif de kasik ağrım var sizce belirti.olabilir mi

Ben konuyu kaçırdım galiba nasıl süt gibi olan akıntı mi? Adete ikingun var beyaz akıntım geldi yoğun bir şekilde hafif de kasik ağrım var sizce belirti.olabilir mi
Belirti sayılıyor canım bildiğim kadarıyla adetten öncede geldiği için bnde emin olamadım hayırlısıyla bekliyecez sen test yaptın mı

Belirti sayılıyor canım bildiğim kadarıyla adetten öncede geldiği için bnde emin olamadım hayırlısıyla bekliyecez sen test yaptın mı
İki gün önce yaptım negatif çıktı, bende tammgunune kadar beklicem geçince test yapcam canım bende 2 senedir bekliyorum müjdeli haberi inşallah bu ay hepimize gelir

Kızlar çıktım dr dan eşinin sperm testlerinide göreyim yumurta geliştirici başlatıcam dedi… biliyorsunuz ben dün almıştım zaten klomen yarın adetimin 5. Günü içemeye başlayacağım klomeni ama sizce 1 mi içmeliyim yoksa sabah akşm mı ? Ovülasyon testim var onunla takip edeceğim çatlamazsa yada ağrım olursa hemen özelde bi doktora gideceğim

Cnm bnım lekelenmem dün kesildi
Daha ilişki olmadı
Zaten geç yumurtluyorum
Femarayla bile adetin 27. Günü iğneyle yumurtladım

Doktor korunun dedi ama bn korunmak istemıyorum. Eşim korunalım dıyor

Canım ben 5. Günden itibaren sabah akşam aynı saatte almıştım. Ama tabi senin için bilemedim. Doktorlar onun dozunu da muayene edip veriyorlar. Totelde bir tane kullanan bile duymuştum ben. Sadece bir tane içmesini söylemiş mesela.

İki gün önce yaptım negatif çıktı, bende tammgunune kadar beklicem geçince test yapcam canım bende 2 senedir bekliyorum müjdeli haberi inşallah bu ay hepimize gelir
Amin inşallah canım yaa dileyen herkes kavuşur bebişine

Anladım. Şimdi kendim kullanacağım için günde 1 tane kullanayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…