Benim salı günü 12mm di canım bugün gittim 17.2mm olmuşYumurtam 12mm kızlar çarşamda günü tahmini ne kadar sürede olgunlaşıp çatlıyor bu durumu takip edip bikenler varmı yardımcı olurmusunuz
Teşekkür ederim canım bilgi için bursadayım önce bir şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum o olmazsa özele giderimBen ocak ayında hsg çekindim hemde iki kere oldu. İlki özel hastanede anestezili onda sağ tüpüm tıkalı çıktı sonra İstanbul da Cevat Bayrak ile acısız hgs çekimine girdim ve sağ tüpü açtı. Ocak ayında 2bin tl verdim . İstanbul ve yakın çevresi illerdeysen mutlaka Cevat hocayı öneririm çünkü eğer tüp kapalı çıkarsa o işlem sırasında açma işlemini de uyguluyor ve bunun için bir ücret almıyor.
Nasıl çıktı
İnşallah canım
Lh 2.5 ve amh ye bakılmadı bende. Benim doktorum "her ay düzenli yumurtluyorsun, düzenli adet görüyorsun, çatlıyor. O sebeple korkulacak endişe edecek birşey yok. Eninde sonunda gebe kalacaksın diyor. Dayanmazsın tüp bebek istersin hızlandırmak istersin ona o zaman karar veririz" dedi. Düzenli yumurtlamak önemliymiş yani kuzum. Eğer senin de öyleyse endişelenme derim. Ben daha bir yıldır kuzum bebek düşünüyorum. Çocuğum yok canım. Stres olma hiç. Tüp bebekse de doktorun yönlendirir zaten. Ben şuan klomen kullanıyorum böyle bir sürece girdik ben de. Bir yıl olduğu için. Henüz tüp bebek konuşmadı yani doktorumuz. Sen ne deniyorsun istiyorsun canım? C life ı da evet duydum. İçeriğine de bakmıştım güzel görünüyordu. Ama adetimi geciktirdi hormonlarımı bozdu diye de bi yorum okumuştum sanki. Ama çoğunluk fayda görmüş. Umarım fayda sağlar kuzum.Yaş 31
Fsh 8
Lh 7
E2 21
Prolaktin 21
Mart ayında hormonlarım bu sekildeydi. Amh değerime şubatta bakılmıştı 0,6ydı o zaman. Ben de clife kullanmaya başladım şu an 3.ayı kullanıyorum clife. Onun içinde de hayıt otu bal vs varmış. Doktorlar tüp bebek diyor ve her ay hamile kalamadıkça ben de doktorlara hak veriyorum gibi oluyorsizin var mı çocuğunuz peki, inşallah ilk mi olacak
Canım benim hakkında en güzeli en hayırlısı olur umarımİnşallah olur benim bu ay mucize oldu hem kanserim hem sol tüpüm alındı sağ tarafta yumurtamı gördüler çarşamba 12mm di
Senin adetlerin düzenli mi canım? Yumurta takibi yapıldı mı?Yaş 31
Fsh 8
Lh 7
E2 21
Prolaktin 21
Mart ayında hormonlarım bu sekildeydi. Amh değerime şubatta bakılmıştı 0,6ydı o zaman. Ben de clife kullanmaya başladım şu an 3.ayı kullanıyorum clife. Onun içinde de hayıt otu bal vs varmış. Doktorlar tüp bebek diyor ve her ay hamile kalamadıkça ben de doktorlara hak veriyorum gibi oluyorsizin var mı çocuğunuz peki, inşallah ilk mi olacak
Amin inşallah hepimiz bu hayalimizi yaşarızCanım benim hakkında en güzeli en hayırlısı olur umarımgüzel haberlerini alırız
Önceki msjımda "ne kadar süredir deniyorsun" demek istedim canımYaş 31
Fsh 8
Lh 7
E2 21
Prolaktin 21
Ben konuyu kaçırdım galiba nasıl süt gibi olan akıntı mi? Adete ikingun var beyaz akıntım geldi yoğun bir şekilde hafif de kasik ağrım var sizce belirti.olabilir miSüt gibi olan kimyasalda bnde de gelmişti ama bu tarif ettiğim süt kesiği gibi kremsi olanı ilk kez oldu
Belirti sayılıyor canım bildiğim kadarıyla adetten öncede geldiği için bnde emin olamadım hayırlısıyla bekliyecez sen test yaptın mıBen konuyu kaçırdım galiba nasıl süt gibi olan akıntı mi? Adete ikingun var beyaz akıntım geldi yoğun bir şekilde hafif de kasik ağrım var sizce belirti.olabilir mi
İki gün önce yaptım negatif çıktı, bende tammgunune kadar beklicem geçince test yapcam canım bende 2 senedir bekliyorum müjdeli haberi inşallah bu ay hepimize gelirBelirti sayılıyor canım bildiğim kadarıyla adetten öncede geldiği için bnde emin olamadım hayırlısıyla bekliyecez sen test yaptın mı
Cnm bnım lekelenmem dün kesildiCanım adet bitiminden 3-4 gün sonra hiç ilişki olmadan gel dediler. Ben adetin 11. Günü gittim. Anestezi almadım. 5-10 dakikalık bir işlem içine ilacı verince kasıklarında adet ağrısından birazcık fazla bir ağrı oluyor ama o anlık işlem bitince geçiyor ben o yüzden anestezi almayı tercih etmedim ama acı eşiği çok önemli. Dayanabilirim diyorsan anestezi alma derim. Benim giriş kısmım biraz tahriş oldu bir de işlemden sonra biraz tansiyonum düştü iki dakika uzandım sonra geçti. Anestezi alacaksan aç gitmen gerekiyor çünkü kan falan alıyorlar. Ben özelde yaptırdım anestezi alsaydım 2600 tl idi anestezi almadan 2000 idi yani 2000 tl Ödemiş oldum. Önceden randevu aldım ben. Adet olunca bitme zamanını hesaplayıp ona göre randevu aldım. İlk günler siyah kahverengi leke geldi sonra kırmızıya dönüştü hiç dönüşmeden geçenler oluyor ama benim kanamam çok oldu. Doktor ertesi gün ilişki olabilir demişti ama biz yapmadık 7 gün. Kan azalır olunca ilişki oldu ilişkiden sonra kanamam daha da arttı iki gün daha kanama oldu9-10. Gün bitti. Bugün 12. Günüm hala siyah kahve pıhtı gibi akıntılarım peçeteye silince geliyor ama çok az kaldı. Böyle işte kuzum
Canım ben 5. Günden itibaren sabah akşam aynı saatte almıştım. Ama tabi senin için bilemedim. Doktorlar onun dozunu da muayene edip veriyorlar. Totelde bir tane kullanan bile duymuştum ben. Sadece bir tane içmesini söylemiş mesela.Kızlar çıktım dr dan eşinin sperm testlerinide göreyim yumurta geliştirici başlatıcam dedi… biliyorsunuz ben dün almıştım zaten klomen yarın adetimin 5. Günü içemeye başlayacağım klomeni ama sizce 1 mi içmeliyim yoksa sabah akşm mı ? Ovülasyon testim var onunla takip edeceğim çatlamazsa yada ağrım olursa hemen özelde bi doktora gideceğim
Amin inşallah canım yaa dileyen herkes kavuşur bebişineİki gün önce yaptım negatif çıktı, bende tammgunune kadar beklicem geçince test yapcam canım bende 2 senedir bekliyorum müjdeli haberi inşallah bu ay hepimize gelir
kan testi yapmadım daha idrar testinde ise 3 kere yaptım belirgin çift çizgi görünüyor.Nasıl çıktı
Anladım. Şimdi kendim kullanacağım için günde 1 tane kullanayım diyorumCanım ben 5. Günden itibaren sabah akşam aynı saatte almıştım. Ama tabi senin için bilemedim. Doktorlar onun dozunu da muayene edip veriyorlar. Totelde bir tane kullanan bile duymuştum ben. Sadece bir tane içmesini söylemiş mesela.
Tamam canım beş günü geçirme kullanımını. Bak bakalım ovulasyon testiyle de sonra. Umarım güzel haberlerini alırız kuzumAnladım. Şimdi kendim kullanacağım için günde 1 tane kullanayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?