Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben elendim malesef daha 6 gün varken erken geldi bi yerleşme sanmıştım

Çarşamba perşembe çok az koyu kahveydi bugün biraz daha yoğunlaştı pıhtı şeklinde

Eklentiler

• BB98809D-7EA3-4DA5-9219-C1CBAD2731EB.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 60
Canim sabah akşam kullanan da var günde 1 kere kullanan da ağır ilaçlar olduğu için doktorun tavsiyesi daha önemli

Ben daha önce 3 kez kullandım 5. Gün başlayıp günde iki kez 5 gün kullanmıştım . Doktorum birşey demedi mi sana canım

ben de pcosluyum. ilaç filan kullanıyor musun ?
Glifor 1000 verdi canım. Tatlı vr karbonhidratı azalt dedi ama nasıl canım çekiyor 2 hafta dikkat edebilirsen artık canın istemeyecek dedi inş diyorum. Ama çok faydası oluyormuş pocoslara

Eşininde sperm testini göreyim öyle başlatayım dedi ama bekleyemicem test vermeyi bunay başlamak istiyorum
O zaman bu süreçte eşin sperm testi versin sen adetliyken perhiz de uygulamış olur versin bi dahaki gidişinde götürürsün . Ya da sen klomene başlarken 2 3 gün perhiz yaparsınız yumurtalar olgulaşıncaya kadar o süreçte verirse bi kaybın olmaz canım benimkisi sadece bir fikir yine sen bilirsin

maşallah canım çok sevindim. bat kaç gün geçince test vermiştin?

Maşallah canım çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

maşallah canım çok sevindim. bat kaç gün geçince test vermiştin?
Çok teşekkür ederimm aslında bat geçmedi ya da tam bugün diyebilirim. 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum o yüzden bat günüm 9 Nisan’dan 7 Nisan’a geriledi. İlk kan testimi 5 Nisan’da verip öğrendim
Maşallah canım çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallah isteyen herkese nasip olsun çok bekletmeden

Bu süreçte yolculuk yapmaman daha iyi olmaz mı tutunması için Ben o hatayı bir kez yaptım döllenme gerçekleşti ama yolculuk yaptım baya tutunamadan gitti . Doktoruna danışıp yolculuk yap canım bence
Aman deme öyle, eşimin ailesinin yanına gideceğiz, gitmiyorum dersem savaş cikar

Canım tsh hangi aralıkta olmalıymış? Bu konuda bir şey söyledi mi doktorun?

Böyle bir doktor bulmana çok sevindim İnşAllah bebişte sağlıkla nasip olur

canım benim tsh 4,5 tu sonra 3,5 a düşmüş kendiliğinden kilo verince, ama 3,5 içinde yüksek dedi 25mg euthyrox verdi tiroid için 1 ile 2 arası olmasını istiyoruz dedi 2,5 da sınır kabul ediliyormuş.

İnşallah canım, bende çok memnunum allah bin kere razı olsun :)

ve tsh düşmediği zaman gebeliklerde çok düşük yaşanıyormuş allah korusun zihinsel engele kadar gidiyormuş bu durum.. hamilelikte hormonlar tavan olduğu için ölçüp bazı hamilelere de veriyorlar benim arkadaşım 9 ay boyunca kullandı

Anladım canım tekrardan hayırlı olsun :))
Bende dün kan vermiştim 111 çıktı sonuç ama benim bat 4 Nisandı. bugün doktora gittim geç döllenme olmuş olabilir dedi ama hamile kalabileceğim son ilişki tarihim 23 Mart'tı. 3 nisanda ilişkiden sonra hafif pembe nokta gibi bi kan geldi. değerim düşün çıktı sanırım, doktor iyi düşün desede içimi yiyor şuan... haftaya cuma tekrar gidicem doktora. salı gibi de kan vereceğim. Dualarda buluşalım...

Aman deme öyle, eşimin ailesinin yanına gideceğiz, gitmiyorum dersem savaş cikar
Valla ben dedim gitmiyorum diye savaşta çıktı ama çözüm buldum ben evde kalacam sen nereye gidersen git dedim ben bu kadar tedavi bu kadar eziyet çekiyorum sen çekmiyorsun canı acıyan psikolojik olarak yıpranan benim dedim benden daha önemli değil hiç birşey ve hiç kimse o yüzden gitmiyorum o nereye gidiyorsa gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…