Anladım canım bende bir kaç aydır tiroid için ilaç kullanıyordum yeni yeni normale dönüyor şu an benimki de 3,5canım benim tsh 4,5 tu sonra 3,5 a düşmüş kendiliğinden kilo verince, ama 3,5 içinde yüksek dedi 25mg euthyrox verdi tiroid için 1 ile 2 arası olmasını istiyoruz dedi 2,5 da sınır kabul ediliyormuş.
İnşallah canım, bende çok memnunum allah bin kere razı olsun :)
Gebeliğe engelmiş tiroid yüksekliği canım umarım tek sebep budur ve iyi gelir sağlıkla bebeğini alırsın kucağınaAnladım canım bende bir kaç aydır tiroid için ilaç kullanıyordum yeni yeni normale dönüyor şu an benimki de 3,52 hafta sonra tekrar ölçüm yaptırcam bakalım o aralıkta çıkacak mı Teşekkür ederim
Aynen çok önemliymiş bende başıma gelince anladım. İnşAllah olması gerektiği yerde dururda hamileliğe engel olmazve tsh düşmediği zaman gebeliklerde çok düşük yaşanıyormuş allah korusun zihinsel engele kadar gidiyormuş bu durum.. hamilelikte hormonlar tavan olduğu için ölçüp bazı hamilelere de veriyorlar benim arkadaşım 9 ay boyunca kullandı
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim canım bilgi için bursadayım önce bir şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum o olmazsa özele giderim
Benim sorunum tsh’ın çok düşük olmasıydı.ilaçla yükselttik bu kezde ilacın dozu fazla geldi çok yükseldi. İlacı bıraktım yavaş yavaş normale dönüyor İnşAllahGebeliğe engelmiş tiroid yüksekliği canım umarım tek sebep budur ve iyi gelir sağlıkla bebeğini alırsın kucağına
Hmmm anladım canım işte vücutta herşey olması gerektiği gibi olduğunda hamile kalıyor insanlar biz problemliyizBenim sorunum tsh’ın çok düşük olmasıydı.ilaçla yükselttik bu kezde ilacın dozu fazla geldi çok yükseldi. İlacı bıraktım yavaş yavaş normale dönüyor İnşAllah
Bana femarayi günde 1 vermişti doktor döngüm kısa erken yumurtlama yapar belki diye ona doktor karar veriyor sanırmKızlar çıktım dr dan eşinin sperm testlerinide göreyim yumurta geliştirici başlatıcam dedi… biliyorsunuz ben dün almıştım zaten klomen yarın adetimin 5. Günü içemeye başlayacağım klomeni ama sizce 1 mi içmeliyim yoksa sabah akşm mı ? Ovülasyon testim var onunla takip edeceğim çatlamazsa yada ağrım olursa hemen özelde bi doktora gideceğim
Benim döngüm uzun canım 30-35 gün ve 7 gğn sürüyorBana femarayi günde 1 vermişti doktor döngüm kısa erken yumurtlama yapar belki diye ona doktor karar veriyor sanırm
Benim arkadaşıma doğum yaptırdı doktor bana da çok övdü. Doğru adres o vakitMedicana hastanesi prof.dr. Müzeyyen Uyanık canım
Benimki 24 25 gün sürüyor 5 gün sürüyor ondan gene 1 kullan dedi sen bilirsin canmBenim döngüm uzun canım 30-35 gün ve 7 gğn sürüyor
yaaa gerçekten miiBenim arkadaşıma doğum yaptırdı doktor bana da çok övdü. Doğru adres o vakit
Seninle döngümüz aynı bende 30 35 aralığında 5 gün oluyorum o yüzden ilaçları bazen daha uzun kullandırtıyor doktorBenim döngüm uzun canım 30-35 gün ve 7 gğn sürüyor
Reglim düzenli 29 gunde bir oluyorum. Aralık ayından beri ovulasyon takibi yapıyorum 4 aydır düzenli olarak ovulasyonda görüyorum yumurtlamamı ama doktor takibinde gidip yumurta takibi, boyutu yaptırmadım hiç. Öyle mi denemeliyim bir deÖnceki msjımda "ne kadar süredir deniyorsun" demek istedim canım
Sende kullandın mı klomen canım günde kaç tane kullandınSeninle döngümüz aynı bende 30 35 aralığında 5 gün oluyorum o yüzden ilaçları bazen daha uzun kullandırtıyor doktor
Olmazsan iki gün sonra tekrar testini yenile . Malesef silik çizgilerden benim ve burdaki bir çok arkadaşın ağzı yandıEki Görüntüle 3229754
hanımlar merhaba benim adetim 3 gün geçikti erken gebelik testinde böle silik çizgi ve normal kaset testtede silik cizgi cıktı kan verdim 1.20 cıktı böle olan varmı aramızda
Canım 5 tane test yaptım mesala bugun kaset testteki hemen cıktı silikOlmazsan iki gün sonra tekrar testini yenile . Malesef silik çizgilerden benim ve burdaki bir çok arkadaşın ağzı yandıhangi marka test kullanıyorsun ve kaçıncı dakikada çıktı bu testlerin
Yazmıştım Sana bir kaç msj önce 3 defa klomen tedavisi gördüm. Adetin 5. Günü başlayıp sabah akşam olmak üzere 5 gün kullanmıştım ben .Sende kullandın mı klomen canım günde kaç tane kullandın
Bana da dedi arkadaşım bende gideceğim inşallah, en kısa zamanda doğumu orda yaparım kesin de bir o aşamaya gelsek, belki bu halde görmesi daha iyi ama takipte sık sık gitmek zor oluryaaa gerçekten miiçok tatlı bir kadın cidden canım bende herkese tavsiye ediyorum bana umut olduğu için
Hangi marka peki testin ? Bekle canım ben bir hamileliğimde kan vermiştim 2.0 çıkmıştı iki gün sonra 10.98 ile hamile olduğumu öğrenmiştim o yüzden bekle olmazsan kader test yap daha sağlıklı kaset testler .Canım 5 tane test yaptım mesala bugun kaset testteki hemen cıktı silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?