Ah o kadar çok kişiye sordum ki hatırlayamadımYazmıştım Sana bir kaç msj önce 3 defa klomen tedavisi gördüm. Adetin 5. Günü başlayıp sabah akşam olmak üzere 5 gün kullanmıştım ben .
Sen evde kaset testte Koyuluk takibi yap canım iki güne bir yap bakalım. Mesela pazar sabahı yap.Canım 5 tane test yaptım mesala bugun kaset testteki hemen cıktı silik
Tamamdır bugunde yaptım kaset test dunkinden daha belirgindi ama dun gece 1.20 cıktıSen evde kaset testte Koyuluk takibi yap canım iki güne bir yap bakalım. Mesela pazar sabahı yap.
Fotoları bize atma şansın var mı?Tamamdır bugunde yaptım kaset test dunkinden daha belirgindi ama dun gece 1.20 cıktı
Acaba yazdım da göndermedim mi diye tekrar baktım msjlaraAh o kadar çok kişiye sordum ki hatırlayamadımteşekkür ederim
canım yardımcı üreme teknikleri ile hamile kalan hastası o kadar çok ki.. isterim seni de mutlu etsin inşallah bende daha olmadım tam gerçi de :) ortada bişe yok dahaBana da dedi arkadaşım bende gideceğim inşallah, en kısa zamanda doğumu orda yaparım kesin de bir o aşamaya gelsek, belki bu halde görmesi daha iyi ama takipte sık sık gitmek zor olur
Catladıgında mı akıntı gelecek acaba akıntım yok çünküEvet canım bu yaşadıkların yumurtlama
Ay valla ne zor işlermiş ya keşke fırsatım varken gidip özelde yaptırsaydım bütün testlerimide daha önce başlasaydım tedaviye.Acaba yazdım da göndermedim mi diye tekrar baktım msjlaraKız cevap bile vermişsin msja rica ederim canım
Benim hep başıma geliyor her ay bu ay da öyle oldum malesefEki Görüntüle 3229754
hanımlar merhaba benim adetim 3 gün geçikti erken gebelik testinde böle silik çizgi ve normal kaset testtede silik cizgi cıktı kan verdim 1.20 cıktı böle olan varmı aramızda
Tabi bi snFotoları bize atma şansın var mı?
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallah darısı bizlereKızlaaaar beta 2 günde 2 katını geçmiş çok şükür. Çarşamba günü 64,68 ile öğrenmiştim bugün 152,39 gördük çok şükürsanırım büyüyoruzz. cans16 sanırım artık sayılırım
Akıntı belirtilerinden bir tanesi sadece sen ona takılmayç yumurtlama dönemini biliyor musun?Catladıgında mı akıntı gelecek acaba akıntım yok çünkü
Başka yaptın mı canım bu test bana bozuk gibi geldi. Fazla mı idrar damlattın?Bu kaset testte
Başkada yaptım oda aynı ince cizgi cıktı 2 tane erken gebelik testte silik cıktıBaşka yaptın mı canım bu test bana bozuk gibi geldi. Fazla mı idrar damlattın?
Rabbim hayırlısıyla bu ayda nasip etsn@aynurland sat 5 Nisan bat 3 Mayıs nisandan elendim
Fotoları bize atma şansın var mı?
Yok lh kullanmıyorum clife kullanıyorum takviye olarak yumurtlama da hiç hissedebilen biri değilimdirAkıntı belirtilerinden bir tanesi sadece sen ona takılmayç yumurtlama dönemini biliyor musun?
Yaaa bir görüneyim, burnumun dibi Bursacanım yardımcı üreme teknikleri ile hamile kalan hastası o kadar çok ki.. isterim seni de mutlu etsin inşallah bende daha olmadım tam gerçi de :) ortada bişe yok daha
Evet insülin direncini kırdırıyor ve zayıflatıyorGlifor 1000 verdi canım. Tatlı vr karbonhidratı azalt dedi ama nasıl canım çekiyor2 hafta dikkat edebilirsen artık canın istemeyecek dedi inş diyorum. Ama çok faydası oluyormuş pocoslara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?