Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende maxijuno kullanıyorum prowomen içerik aynısı bakalım

Benim döngüm uzun canım 30-35 gün ve 7 gğn sürüyor
Döngün uzunsa iki tane iç günde canım. Benim döngüm kısa 25 günde oluyorum doktor degiştirdim bana sabah akşam verdi. Sonra adetin 13. Günü gittim 30mm ye ulaşmıştı o yumurtam gittş tabi kist oldu. Eski doktoruma gittşm hemen arkadan gelen yumurtam vardı onu takip etti oda çok şükür büyüdü hafta sonu çalışma varallahım inşallah bu sefer olur şu mübarek ayda allahım dualarımızı kabul etsin inşallah çok aminnnn

Benim bir dahaki adet 28 nisan. Ben yine mi burdayım Demin mayıs topiğinde birine öyle yazmışlar da adeti yine nisanda kaldığı için

Evet insülin direncini kırdırıyor ve zayıflatıyor ah o iki hafta ne kadar zor geliyor bende duphaston kullanıyorum
Sen ne için kullanıyorsun duphastonu şu an düzenli adet görmek için mi

Kolay gelsiin minnoş minnoş bebeler gelsiin inşalllah amiiinnn… benim erken olmaz adetim hep geç olur bencede 2 tane kullanmalıyım. Peki kist olursa ne oluyor zararı var mı kendi atılıyor mu

Kolay gelsiin minnoş minnoş bebeler gelsiin inşalllah amiiinnn… benim erken olmaz adetim hep geç olur bencede 2 tane kullanmalıyım. Peki kist olursa ne oluyor zararı var mı kendi atılıyor mu
Zararı yok dedi canım adet olursan adetle atılıyor zaten yada kendşliginden erir dedi

Bu ay bende prowomen kullanıyorum inşallah işe yarar da para tuzagı degildir
Valla doktoruma göre para tuzağıama bu takvileler insülin direnci olanlarda iyi oluyor diye duydum bilmiyorum bende o yok.yinede kullanayım dedim

Belirti sayılıyor canım bildiğim kadarıyla adetten öncede geldiği için bnde emin olamadım hayırlısıyla bekliyecez sen test y

Belirti sayılıyor canım bildiğim kadarıyla adetten öncede geldiği için bnde emin olamadım hayırlısıyla bekliyecez sen test yaptın mı
Saat 5 ye test yaptım negatif tek çizgi yani canım dayanamadım yaptım ama nafile sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…