Bence çok bile beklediiin anca randevu bulursun zaten al bir an önce :)Yaaa bir görüneyim, burnumun dibi Bursa
Bende maxijuno kullanıyorum prowomen içerik aynısı bakalımBen clife ve prowoman kullanıyorum hangisinin etki ettiğini bilmiyorum ama yumurtam oluyor ve ovulasyon testinde de görüyorum cok şükür. Prowoman 2 olmadı henuz başlayalı. Geçen ay doktora gittiğimde sol tarafta 3, sağda 1 yumurta görmüştü döngünün 6.gününde. Ama sonra takip ettirmedim yani onlar gelişti mi ne oldu bilmiyorum. Ama kesinlikle yumurtam oluyor bunların yardımcı olduğunu düşünüyorum. Çikolata kistim var benim pko değil ama prowomanin da etkili olduğunu düşünüyorum yumurta konusunda. Clife kullanmaya başlayınca yumurtlama zamanı akıntım daha belirgin olmaya başladı
Döngün uzunsa iki tane iç günde canım. Benim döngüm kısa 25 günde oluyorum doktor degiştirdim bana sabah akşam verdi. Sonra adetin 13. Günü gittim 30mm ye ulaşmıştı o yumurtam gittş tabi kist oldu. Eski doktoruma gittşm hemen arkadan gelen yumurtam vardı onu takip etti oda çok şükür büyüdü hafta sonu çalışma varBenim döngüm uzun canım 30-35 gün ve 7 gğn sürüyor
Aminn inşallah hepimiz için son olsunteşekkürler canım inşallah bu son olur
İnşAllah anestezili mi çekilceksinixBende Perşembe çekilecem üniversitede inşallah kolay geçer ya
Bu ay bende prowomen kullanıyorum inşallah işe yarar da para tuzagı degildirBende maxijuno kullanıyorum prowomen içerik aynısı bakalım
Sen ne için kullanıyorsun duphastonu şu an düzenli adet görmek için miEvet insülin direncini kırdırıyor ve zayıflatıyorah o iki hafta ne kadar zor geliyor bende duphaston kullanıyorum
Sen mayısta hamilr kalırsın inş öyle hissediyorum. Ben mayıs başı adet olcam ondan sonra anca kalırım gibi geliyoMaalesefgözyaşım pıt
Kolay gelsiin minnoş minnoş bebeler gelsiinDöngün uzunsa iki tane iç günde canım. Benim döngüm kısa 25 günde oluyorum doktor degiştirdim bana sabah akşam verdi. Sonra adetin 13. Günü gittim 30mm ye ulaşmıştı o yumurtam gittş tabi kist oldu. Eski doktoruma gittşm hemen arkadan gelen yumurtam vardı onu takip etti oda çok şükür büyüdü hafta sonu çalışma varallahım inşallah bu sefer olur şu mübarek ayda allahım dualarımızı kabul etsin inşallah çok aminnnn
Zararı yok dedi canım adet olursan adetle atılıyor zaten yada kendşliginden erir dediKolay gelsiin minnoş minnoş bebeler gelsiininşalllah amiiinnn… benim erken olmaz adetim hep geç olur bencede 2 tane kullanmalıyım. Peki kist olursa ne oluyor zararı var mı kendi atılıyor mu
Tamam canım çok teşekkür ederimZararı yok dedi canım adet olursan adetle atılıyor zaten yada kendşliginden erir dedi
Bence nerde istersen ordasınBir dahaki bat 28 nisan olunca bu konuda mıyım nisanda mıyım yine?
Valla doktoruma göre para tuzağıBu ay bende prowomen kullanıyorum inşallah işe yarar da para tuzagı degildir
:))) hmm ikisine de bakayım en iyisiBence nerde istersen ordasın
Para tuzağı diyen de var faydasını gören de var bakalım bir de bunu deneyelim diyenlerdenimBu ay bende prowomen kullanıyorum inşallah işe yarar da para tuzagı degildir
Belirti sayılıyor canım bildiğim kadarıyla adetten öncede geldiği için bnde emin olamadım hayırlısıyla bekliyecez sen test y
Saat 5 ye test yaptım negatif tek çizgi yani canım dayanamadım yaptım ama nafile sonucBelirti sayılıyor canım bildiğim kadarıyla adetten öncede geldiği için bnde emin olamadım hayırlısıyla bekliyecez sen test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?