Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekler misiniz?sat 7 nisan , bat 5mayıs.Geçen ay ilk defa denedim ovülasyon testi kullanarak olmadı.Yaşım da 36 inşallah olur bu ay

Ay valla ne zor işlermiş ya keşke fırsatım varken gidip özelde yaptırsaydım bütün testlerimide daha önce başlasaydım tedaviye.
Canım valla bütün testleri yapıp bakmak lazım. Ben 2 . Kez bebek kaybedince bağışılık, genetik, pataloji , hsg ,rahim emarı ,aşılarıma, eşime spermiyogram kadar baktırdım sorunu bulduk pıhtılaşma yatkınlığım varmış. Şimdi de tedavideyim olayım diye pcostan dolayı kontrollü olsun dedim. Beklemedeyim umarım bu kez gebelik elde ederim ve sağ salim doğururum şuan dualarım bu yönde sen de geciktirme herşeyi yap ona göre tedavi hızlansın . Rabbim hepimize nasip etsin

Canım yaşın da 31 gençsin. Hiç strese girme. Ben hsg çekilmedim daha. Geçen sene 34 yaşındaydım. Doktor bir sene dene öyle gel dedi. 9. Ayda dayanamadım gittim. Ben istiyorum acele ediyorum diye klomen başladı. En büyük düşmanımız stres diyor hep. Klomen aşılama öyle gidecek bakalım bizim de biraz daha. Yumurta takibini doktorrum şöyle yapıyor. Adetin 2 veya 3. Günü gidiyorsun. Bakıyor rahim inceliği kalınlığı onlara bakıyor. Minik bir yumurta görünüyor bende hep ona bakıyor. Bu ay yumurtamız var diyor. Sonra benim döngüm kısa 10 ve 12. Günler de çağırıyor büyümesine ve çatlamasına bakıyor. Eğer böyle bi muayene olmadıysan belki böyle birşey isteyebilirsin ama daha 4. Aydasın ve çok erken. Benim 27-29 yaşındaki arkadaşlarım 15 ay denediler sonra oldu. Onun için tabiki doktorun en iyisini bilir ama biraz deneyin. Eşin e vitamini keçiboynuzu falan içsin. Bizde de sperm bakılmadı canım. Aşılama olursa bakılacak

Mesajınız bana moral oldu su an. Ben de aynı sizin gibi hiç beklemek istemiyorum sabırsızlanıyorum hemen olsun diye. Stres en büyük düşmanımız gerçekten o stresi bi yensek her şey yoluna girecekmiş gibi hissediyorum. İnşallah biz de bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Valla doktoruma göre para tuzağıama bu takvileler insülin direnci olanlarda iyi oluyor diye duydum bilmiyorum bende o yok.yinede kullanayım dedim
Neyse bir ay deneyelim napalım benim doktorum önerdi hem bana hemde eşime canım. Bende insülün direnci zayıf canım umarım iyi gelir

Çok sevindim moral olabildiysem. İnşallah canım kısa sürede alırız haberlerimizi

Sen ne için kullanıyorsun duphastonu şu an düzenli adet görmek için mi. Doktorum rahim duvarın olduğundan kalın onu inceltmek için verdi. Bir de gebelik durumu oluşursa bebeğin tutunması için

Sen ne için kullanıyorsun duphastonu şu an düzenli adet görmek için mi
Doktorum rahim duvarın olduğundan kalın onu inceltmek için verdi. Bir de gebelik durumu oluşursa bebeğin tutunması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…