Ben her zaman anestezi taraftarıyım ama ağrı eşiğinize, cihaza ve tüplere bağlı birazdaİnşallah yapabilirim hiç güzel yorumlar okumadım inşallah iyi gecer
Döllenme olduğunu nasıl anladınızBu süreçte yolculuk yapmaman daha iyi olmaz mı tutunması içinBen o hatayı bir kez yaptım döllenme gerçekleşti ama yolculuk yaptım baya tutunamadan gitti . Doktoruna danışıp yolculuk yap canım bence
Ben gebeyim bata 4 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Gölge de değil baya çıkmış hangi marka buBu kaset testte
Hayırlı olsun canımBen gebeyim bata 4 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Canım beni de ekler misin? Sat 6 Nisan bat 3 mayısekledim canım, inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir
İnşallah,yaşımdan dolayı biraz strese girdim ilk denemem olsa da işte…Hatta hormonlarıma baktırmayı düşünüyorum ama yarına (adetimin 2. Günü)randevu bulamadım haliyle.Önerisi olan varsa da açığım.1 aydır sürekli forumdayım aslında ama ancak yazdım regl olunca işte hayatla kırıklığı…ekledim canım, inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir
Ya herkes çok küçük sanmıştım 34-35leri görünce azıcık rahatladım.Bende mayısta 36 oluyorum yaş geçiyor diye strese girdim daha teni başladım denemelere ama ilk seferde oldu arkadaşlarımın ulan dedim benim olmadı gerildimOoo hayırlı olsun canım.Mayısta 35 oluyorum..umarım güzel haberle bura gelirim.Her kese uğur getirsin
Belisin bende tropik topuk okuyorum herşeyi 1 aydır seni de çok gördüm selam vermek istedimMerhabaher ay olduğu gibi yine topik topik geziyorum, umarım topik bizlere şans getirir ve güzel haberler veririz topiğiniz hayırlı olsunn @aynurland
SAT 5 Nisan
BAT 7 Mayıs
Allah emeklerinin karşılığını tez zamanda versin inşallah canımCanım valla bütün testleri yapıp bakmak lazım. Ben 2 . Kez bebek kaybedince bağışılık, genetik, pataloji , hsg ,rahim emarı ,aşılarıma, eşime spermiyogram kadar baktırdım sorunu bulduk pıhtılaşma yatkınlığım varmış. Şimdi de tedavideyim olayım diye pcostan dolayı kontrollü olsun dedim. Beklemedeyim umarım bu kez gebelik elde ederim ve sağ salim doğururum şuan dualarım bu yöndesen de geciktirme herşeyi yap ona göre tedavi hızlansın . Rabbim hepimize nasip etsin
Sat 28 şubatBeni de ekler misin 1435 degerle hamileyim
Tüm isteyenlere inşallahRabbim hayırlısıyla bu ayda nasip etsn
Bende öyleyim 30 üstünde görünce diyorum kendime tek diğilim..ama yeni denemeye başladınız olur hemenYa herkes çok küçük sanmıştım 34-35leri görünce azıcık rahatladım.Bende mayısta 36 oluyorum yaş geçiyor diye strese girdim daha teni başladım denemelere ama ilk seferde oldu arkadaşlarımın ulan dedim benim olmadı gerildim
Daha yeni başlamışsınız inşallah en kısa zmanda güzel haberleri alırsınızİnşallah,yaşımdan dolayı biraz strese girdim ilk denemem olsa da işte…Hatta hormonlarıma baktırmayı düşünüyorum ama yarına (adetimin 2. Günü)randevu bulamadım haliyle.Önerisi olan varsa da açığım.1 aydır sürekli forumdayım aslında ama ancak yazdım regl olunca işte hayatla kırıklığı…
Sağolun inşallah sizde alırsınız..Hepimiz sağlıkla mutlulukla haber veririz umarımDaha yeni başlamışsınız inşallah en kısa zmanda güzel haberleri alırsınız
Tamm canım pazar sabahı tekrarla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?