Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu süreçte yolculuk yapmaman daha iyi olmaz mı tutunması için Ben o hatayı bir kez yaptım döllenme gerçekleşti ama yolculuk yaptım baya tutunamadan gitti . Doktoruna danışıp yolculuk yap canım bence
Döllenme olduğunu nasıl anladınız

Benide eklermisin cnm sat 7 nisan bat 6 mayıs bende hastalıgımdan dolayı erteledim bt anjiodan sonra karar vericem dedim sonuçlarım güzel geldi inşallah mayısta 2. Hamileliğimi yaşamak istiyorum

ekledim canım, inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir
İnşallah,yaşımdan dolayı biraz strese girdim ilk denemem olsa da işte…Hatta hormonlarıma baktırmayı düşünüyorum ama yarına (adetimin 2. Günü)randevu bulamadım haliyle.Önerisi olan varsa da açığım.1 aydır sürekli forumdayım aslında ama ancak yazdım regl olunca işte hayatla kırıklığı…

Ooo hayırlı olsun canım.Mayısta 35 oluyorum..umarım güzel haberle bura gelirim.Her kese uğur getirsin
Ya herkes çok küçük sanmıştım 34-35leri görünce azıcık rahatladım.Bende mayısta 36 oluyorum yaş geçiyor diye strese girdim daha teni başladım denemelere ama ilk seferde oldu arkadaşlarımın ulan dedim benim olmadı gerildim

Merhaba her ay olduğu gibi yine topik topik geziyorum, umarım topik bizlere şans getirir ve güzel haberler veririz topiğiniz hayırlı olsunn @aynurland

SAT 5 Nisan
BAT 7 Mayıs
Belisin bende tropik topuk okuyorum herşeyi 1 aydır seni de çok gördüm selam vermek istediminşallah güzel haberler alırız

Allah emeklerinin karşılığını tez zamanda versin inşallah canım doğru söylüyorsun en azından ona göre bir yol izlenir

Ben mfk yöntemiyle hamile kaldım araştırırsanız 3-2-3-2 yöntemi herkese tavsiyemde ilk denemede tuttu

Bende öyleyim 30 üstünde görünce diyorum kendime tek diğilim..ama yeni denemeye başladınız olur hemen

Daha yeni başlamışsınız inşallah en kısa zmanda güzel haberleri alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…