Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyleyim 30 üstünde görünce diyorum kendime tek diğilim..ama yeni denemeye başladınız olur hemen
İnşallah nasip diyelim..Çakşır suyu hayıt suyu filan yazmışlar forumda onları mı kullansam ama pek de bilgim yok deneyimli arkadaşlar yazarsa sevinirm

İnşallah nasip diyelim..Çakşır suyu hayıt suyu filan yazmışlar forumda onları mı kullansam ama pek de bilgim yok deneyimli arkadaşlar yazarsa sevinirm
Çakşir suyu kullandım ben ama hamilelik olmadı hatda sonradan bir yerde okudumki kara ciyeri mahv ediyormuş

Tutunamadı deyince ben yanlış anlamışım pardon düşük yaşadınız o zaman. Döllenip döllenmediğini erken anlayabiliyoruz sandım bir an
Evet canım anlayabiliyoruz . Düşük de yaşadım ama bahsettiğim düşük değil kimyasal . Kimyasal olunca belirtiler oluyor test pozitif çıkıyor ama adet döneminde kanama ile atılıyor rahime tutunamadan

Evet canım anlayabiliyoruz . Düşük de yaşadım ama bahsettiğim düşük değil kimyasal . Kimyasal olunca belirtiler oluyor test pozitif çıkıyor ama adet döneminde kanama ile atılıyor rahime tutunamadan
Ama kimyasal yaşama sebebi yolculuk yaşamak değil. Sağlıksız gebelik yani mesela hücreler bölünürken fazla yada az bölünüyor ondan oluyor diye biliyorum. Vücudumuz sağlıksızı atıyor. Yani yolculuk yaptım ondan olmadı diye kendini üzme

Canlarım hayırlı geceler sizce varmı hemen bu sonuç çıktı adetim Pazar günü dayanamadım erken gebelik testi yaptım pazartesi kan vericem kuruma çizgisi değil hemen çıktı attım buraya 2.3dk çıktı

Eklentiler

• IMG20230407224115.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 91
Elimde predaktır erken gebelik testi var reglime 5 gün var yapsam çıkar mı doğru sonuç? Dayanamıyorum yapmak istiyorum bi an önce ya

Valla canım kimyasalın bir sürü sebebi var rahime tutunamasa da adetle gidiyor bana doktor bir sürü sebebi olabilir bu da sebeplerden olabilir demişti . O yüzden tedbirli olmakta yarar var .

Elimde predaktır erken gebelik testi var reglime 5 gün var yapsam çıkar mı doğru sonuç? Dayanamıyorum yapmak istiyorum bi an önce ya
Çıkar canım zaten erken gebelikler 6 gün varken yapılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…