- 18 Haziran 2022
- 77
- 30
- 18
- 38
İnşallah nasip diyelim..Çakşır suyu hayıt suyu filan yazmışlar forumda onları mı kullansam ama pek de bilgim yok deneyimli arkadaşlar yazarsa sevinirmBende öyleyim 30 üstünde görünce diyorum kendime tek diğilim..ama yeni denemeye başladınız olur hemen
Evet sen gene buradasın ben de mart topiğinde çift dikişliydimBenim bir dahaki adet 28 nisan. Ben yine mi burdayımDemin mayıs topiğinde birine öyle yazmışlar da adeti yine nisanda kaldığı için
En baştaki konu neyditest yaptın mı nasıl çıktı diye sormuştun
Çakşir suyu kullandım ben ama hamilelik olmadı hatda sonradan bir yerde okudumki kara ciyeri mahv ediyormuşİnşallah nasip diyelim..Çakşır suyu hayıt suyu filan yazmışlar forumda onları mı kullansam ama pek de bilgim yok deneyimli arkadaşlar yazarsa sevinirm
Dene canım sürekliYok lh kullanmıyorum clife kullanıyorum takviye olarak yumurtlama da hiç hissedebilen biri değilimdir
Bak şimdi bir arkadaşın yazısını okudum adet gecikmesinin 15. Günü falan kan da pozitif ancak çıkmış..Ama kanda 1.20 cıktı anlamıyorum sevınemıyorum
Bütün belirtileri yaşadım. Test yaptım saniyesinde çift çizgi çıktı.Döllenme olduğunu nasıl anladınız
Amin inşallah canımAllah emeklerinin karşılığını tez zamanda versin inşallah canımdoğru söylüyorsun en azından ona göre bir yol izlenir
O ne oluyor detaylı anlatır mısınBen mfk yöntemiyle hamile kaldım araştırırsanız 3-2-3-2 yöntemi herkese tavsiyemde ilk denemede tuttu
Tutunamadı deyince ben yanlış anlamışım pardon düşük yaşadınız o zaman. Döllenip döllenmediğini erken anlayabiliyoruz sandım bir anBütün belirtileri yaşadım. Test yaptım saniyesinde çift çizgi çıktı.
Evet canım anlayabiliyoruz . Düşük de yaşadım ama bahsettiğim düşük değil kimyasal . Kimyasal olunca belirtiler oluyor test pozitif çıkıyor ama adet döneminde kanama ile atılıyor rahime tutunamadanTutunamadı deyince ben yanlış anlamışım pardon düşük yaşadınız o zaman. Döllenip döllenmediğini erken anlayabiliyoruz sandım bir an
Zaten doktora da gittim kimyasal dediTutunamadı deyince ben yanlış anlamışım pardon düşük yaşadınız o zaman. Döllenip döllenmediğini erken anlayabiliyoruz sandım bir an
Ama kimyasal yaşama sebebi yolculuk yaşamak değil. Sağlıksız gebelik yani mesela hücreler bölünürken fazla yada az bölünüyor ondan oluyor diye biliyorum. Vücudumuz sağlıksızı atıyor. Yani yolculuk yaptım ondan olmadı diye kendini üzmeEvet canım anlayabiliyoruz . Düşük de yaşadım ama bahsettiğim düşük değil kimyasal . Kimyasal olunca belirtiler oluyor test pozitif çıkıyor ama adet döneminde kanama ile atılıyor rahime tutunamadan
Hadi bakalım bu sefer adet kısa sürdü gibi. Bakalım yine erken yumurtlama olursa biraz daha erkene kayar inşallah.Evet sen gene buradasın ben de mart topiğinde çift dikişliydim
Bende Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim ama şükür olsun sanırım bu ay oldu gibi pazartesi kan vericemZaten doktora da gittim kimyasal dedi
Valla canım kimyasalın bir sürü sebebi var rahime tutunamasa da adetle gidiyor bana doktor bir sürü sebebi olabilir bu da sebeplerden olabilir demişti . O yüzden tedbirli olmakta yarar var .Ama kimyasal yaşama sebebi yolculuk yaşamak değil. Sağlıksız gebelik yani mesela hücreler bölünürken fazla yada az bölünüyor ondan oluyor diye biliyorum. Vücudumuz sağlıksızı atıyor. Yani yolculuk yaptım ondan olmadı diye kendini üzme
İnşallah olmuştur canım rabbim sağlıkla nasip etsinBende Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim ama şükür olsun sanırım bu ay oldu gibi pazartesi kan vericem
Çıkar canım zaten erken gebelikler 6 gün varken yapılabiliyorElimde predaktır erken gebelik testi var reglime 5 gün var yapsam çıkar mı doğru sonuç? Dayanamıyorum yapmak istiyorum bi an önce ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?