- 2 Kasım 2022
- 179
- 235
- 18
Sabah idrarını mı beklemeliyim peki sizceÇıkar canım zaten erken gebelikler 6 gün varken yapılabiliyor
Yenilerde duydum okudum ama çok bilgi sahibi olmadığım için yanaşmadım ben de canımfnd_50 canim c-life yi duydun mu daha önce. Bu ay onu mu kullansam diyorum.
Doktor bu ay tamamen mi korunun dedi? Benimki de ertesi gün ilişki olabilir demişti ama olmadı mümkün değil kanamam zaten 10 günü geçtiCnm bnım lekelenmem dün kesildi
Daha ilişki olmadı
Zaten geç yumurtluyorum
Femarayla bile adetin 27. Günü iğneyle yumurtladım
Doktor korunun dedi ama bn korunmak istemıyorum. Eşim korunalım dıyor
Ateş ne durumda canım@Papatyamavissfnd_50 @melegim can canlar nasıl gidiyor umut var mı gece başım tuttu geliyor diye korktum
Denizli’de çektirdim ben de canım. Benim içime 3-4 defa saldı ilacı. Kasıklarım o an bıçak saplanıyor gibi patlayacak gibi oldu. Acaba diyorum çok mu yapışıklık vardı da o yüzden mi çok kanamam oldu. İlk gebeliğim sezeryandi benim sezeryan sonrası yapışıklık çok olabiliyormuş çünkü. İlk gebe kalmaya çalışırken de rahim filmi çektirmiştim bu kadar kanamam olmamıştı benim de 3-4 gün gibi bir şey sürdüğünü hatırlıyorumBen de bu ay çektirdim ama benim akıntım 3 gün oldu bitti. Bi de devlette çektirdim ben belki ilacı az vermişlerdir çok canım yanınca çekin dedimbugün özel iki hastanede sordum biri 5bin dedi biri 3.500 dedi. Ankaradayım ben sen hangi şehirdesin fiyat çok iyiymiş
Oruç tutabilirsin engel değil özüre giriyor kuzum ben tuttum oruçlarımı ama yine de sen bilirsinTeşekkürler canım bayagı acıklamışsın bende oruçtan sonra gideyim ozamn maden kan geliyor
Evet iyi birşey yapıcam derken daha kötü olmasın bebiş gelceği zamanı zaten bilir ilk hamileliğimde çok şükür birinci ayda tuttu tek yaptığım belimin altına yastık koyup yarım saat yatmak oldu deneyin istersenizÇakşir suyu kullandım ben ama hamilelik olmadı hatda sonradan bir yerde okudumki kara ciyeri mahv ediyormuş
Sabah ilk idrarla yapman daha sağlıklı olurSabah idrarını mı beklemeliyim peki sizce
Şimdi mi canımAteş ne durumda canım
Fertility Chart:Ateş ne durumda canım
Denedim ben belimin altına yastık da koydum yüz üstü dedikleri pozisyonu da denedim yarım saat kalkmadım da yani birtek amuda kalmadımEvet iyi birşey yapıcam derken daha kötü olmasın bebiş gelceği zamanı zaten bilir ilk hamileliğimde çok şükür birinci ayda tuttu tek yaptığım belimin altına yastık koyup yarım saat yatmak oldu deneyin isterseniz
Aynen öyle herşeyi denemek istiyor olsun diye ayaklarınızda dikey duvara olcak bana öyle demişlerde çok şükür oldu olcagı varsa hertürlü oluyor :) takviyeleriniz alın bedeninizi güçlü tutun yeterDenedim ben belimin altına yastık da koydum yüz üstü dedikleri pozisyonu da denedim yarım saat kalkmadım da yani birtek amuda kalmadımolacağı varsa hemen kalksan da olur da işte yine de aman ne kaybederim diyip yapıyor insan
Canım ben her şeyi denedim burda tanıyanlar biliyor..yastık neki elediklerimin yanındaEvet iyi birşey yapıcam derken daha kötü olmasın bebiş gelceği zamanı zaten bilir ilk hamileliğimde çok şükür birinci ayda tuttu tek yaptığım belimin altına yastık koyup yarım saat yatmak oldu deneyin isterseniz
Hayırlı akşamlar canım ben de salı günü 2. Kez çektirdim rahim filmi. 2 sene önce çektirmiştim daha önce bir kere de çekmişti ve kanama 2 gün falan sürdü geçti sonra. Ama bu sefer senin gibi 3 4 kez ilaç verdi canım o kadar yandı ki anlatamam. Kanama da henüz kesilmedi tedirgin oldum gittim bu gün doktorla görüşemedim asistanları vardı normal dediler. Senin kaç gün oldu?Denizli’de çektirdim ben de canım. Benim içime 3-4 defa saldı ilacı. Kasıklarım o an bıçak saplanıyor gibi patlayacak gibi oldu. Acaba diyorum çok mu yapışıklık vardı da o yüzden mi çok kanamam oldu. İlk gebeliğim sezeryandi benim sezeryan sonrası yapışıklık çok olabiliyormuş çünkü. İlk gebe kalmaya çalışırken de rahim filmi çektirmiştim bu kadar kanamam olmamıştı benim de 3-4 gün gibi bir şey sürdüğünü hatırlıyorum
Amin inşallah canım benimİnşallah olmuştur canım rabbim sağlıkla nasip etsin
İnşAllah alalım şu haberleriBelisin bende tropik topuk okuyorum herşeyi 1 aydır seni de çok gördüm selam vermek istediminşallah güzel haberler alırız
Canım beni de ekler misin? Sat 6 Nisan bat 3 mayıs
ekliyorum bebişlerBenide eklermisin cnm sat 7 nisan bat 6 mayıs bende hastalıgımdan dolayı erteledim bt anjiodan sonra karar vericem dedim sonuçlarım güzel geldi inşallah mayısta 2. Hamileliğimi yaşamak istiyorum
istanbuldaysan benim doktor beylikdüzünde muhteşem ötesi, ben bu ay ara verdim o zaman bile tavsiyelerde bulunduİnşallah,yaşımdan dolayı biraz strese girdim ilk denemem olsa da işte…Hatta hormonlarıma baktırmayı düşünüyorum ama yarına (adetimin 2. Günü)randevu bulamadım haliyle.Önerisi olan varsa da açığım.1 aydır sürekli forumdayım aslında ama ancak yazdım regl olunca işte hayatla kırıklığı…
Muge Anlıda bu gün kadın vardı 33 yaşında kızı 20 yaşında, ve 33 yaşındakı kadının 2 yaşında ve 9 aylık torunu var :)Ya herkes çok küçük sanmıştım 34-35leri görünce azıcık rahatladım.Bende mayısta 36 oluyorum yaş geçiyor diye strese girdim daha teni başladım denemelere ama ilk seferde oldu arkadaşlarımın ulan dedim benim olmadı gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?