Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bnım lekelenmem dün kesildi
Daha ilişki olmadı
Zaten geç yumurtluyorum
Femarayla bile adetin 27. Günü iğneyle yumurtladım

Doktor korunun dedi ama bn korunmak istemıyorum. Eşim korunalım dıyor
Doktor bu ay tamamen mi korunun dedi? Benimki de ertesi gün ilişki olabilir demişti ama olmadı mümkün değil kanamam zaten 10 günü geçti

Denizli’de çektirdim ben de canım. Benim içime 3-4 defa saldı ilacı. Kasıklarım o an bıçak saplanıyor gibi patlayacak gibi oldu. Acaba diyorum çok mu yapışıklık vardı da o yüzden mi çok kanamam oldu. İlk gebeliğim sezeryandi benim sezeryan sonrası yapışıklık çok olabiliyormuş çünkü. İlk gebe kalmaya çalışırken de rahim filmi çektirmiştim bu kadar kanamam olmamıştı benim de 3-4 gün gibi bir şey sürdüğünü hatırlıyorum

Teşekkürler canım bayagı acıklamışsın bende oruçtan sonra gideyim ozamn maden kan geliyor
Oruç tutabilirsin engel değil özüre giriyor kuzum ben tuttum oruçlarımı ama yine de sen bilirsin rica ederim canım be demek

Çakşir suyu kullandım ben ama hamilelik olmadı hatda sonradan bir yerde okudumki kara ciyeri mahv ediyormuş
Evet iyi birşey yapıcam derken daha kötü olmasın bebiş gelceği zamanı zaten bilir ilk hamileliğimde çok şükür birinci ayda tuttu tek yaptığım belimin altına yastık koyup yarım saat yatmak oldu deneyin isterseniz

Denedim ben belimin altına yastık da koydum yüz üstü dedikleri pozisyonu da denedim yarım saat kalkmadım da yani birtek amuda kalmadım olacağı varsa hemen kalksan da olur da işte yine de aman ne kaybederim diyip yapıyor insan

Aynen öyle herşeyi denemek istiyor olsun diye ayaklarınızda dikey duvara olcak bana öyle demişlerde çok şükür oldu olcagı varsa hertürlü oluyor :) takviyeleriniz alın bedeninizi güçlü tutun yeter

Canım ben her şeyi denedim burda tanıyanlar biliyor..yastık neki elediklerimin yanındahamile kaldım kürtaj oldum yine olmayınca şimdi tüp bebeğe baş vurdum kısmet

Hayırlı akşamlar canım ben de salı günü 2. Kez çektirdim rahim filmi. 2 sene önce çektirmiştim daha önce bir kere de çekmişti ve kanama 2 gün falan sürdü geçti sonra. Ama bu sefer senin gibi 3 4 kez ilaç verdi canım o kadar yandı ki anlatamam. Kanama da henüz kesilmedi tedirgin oldum gittim bu gün doktorla görüşemedim asistanları vardı normal dediler. Senin kaç gün oldu?

Herşey kısmetle canım inşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın aklıma geldi bi doktor takip ediyordum triflo çok anlatıyordu kullanmaya başladıktan sonra hamile kaldım yazanda çok vardı belki bir işe yarar diye söylemek istedim nefes inizi düzelttiğinizde yapamayacagınız sey yok diyordu

istanbuldaysan benim doktor beylikdüzünde muhteşem ötesi, ben bu ay ara verdim o zaman bile tavsiyelerde bulundu

Muge Anlıda bu gün kadın vardı 33 yaşında kızı 20 yaşında, ve 33 yaşındakı kadının 2 yaşında ve 9 aylık torunu var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…