Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 31 mart gece vurdum inşaAllah güzel sonuçlar alırız durumun nasıl peki?
Ben sabah 11 de vuruldum. Şiddetli sağ kasık ağrısı ve ateş basmalar mevcut . Başka bir belirti yok. 5 nisanda kahverengi lekelenmem oldu. Onun için gittiğimde doktor 2 yumurtaminda catladigini söyledi

Benim de sat 15 Mart bat 15 Nisan beni de ekleyin

Kiz
canim beni de ekler misin biraz gec geldim sat12 mart. Bat 12 mart

Benide ekleyin gebelik belirtilerim var bu ay inşallah gebe olurum
Ben de belirti yok programin yalancisiyim ki yumurtlamam isi takibine gore 28 mart görünüyor. Pcosum. Yumurtlamadan sonra 10. Gunde silik de olsa cikar dediler. Test yaptim silik cizgi ilk dakikada cikti. Hemen kan vermeye gittim. Beta 3,35 cikti ilk defa bu rakami gördüm. Suan ne durumdayim bilmiyorum. Nolur beni aydinlatin var mi boyle bisey yasayan

Ben sabah 11 de vuruldum. Şiddetli sağ kasık ağrısı ve ateş basmalar mevcut . Başka bir belirti yok. 5 nisanda kahverengi lekelenmem oldu. Onun için gittiğimde doktor 2 yumurtaminda catladigini söyledi
Ben de hiçbir belirti yok bu ay. İlk defa gögüslerim sızlıyor ve beyaz akıntı var sadece.

Çok yeni olabilir

Silik çıktıysa gebelik vardir kan testini iki günde bir tekrarlamak gerekiyor beta degeri iki katina cikarsa normal gebeliktir inşallah vardir hayırlı olsun

Banada bu hafta doktora gittim dediki gün aşırı birgün dolu bir gün boş olarak adetin gelene kadar dedi ama öle olmuyor işte insan belirli bir süre sonra sıkılıyor Rabb'im ne derse o çünkü öbür gebeliklerimde hiç gün ovulasyon şu bu saymadım hayırlısı olsun inşallah bütün kızlar bu ay gebe kalır ayın güzelliğine

Silik çıktıysa gebelik vardir kan testini iki günde bir tekrarlamak gerekiyor beta degeri iki katina cikarsa normal gebeliktir inşallah vardir hayırlı olsun
Femometerin erken gebelik testini yaptim, sitelerde baktim yaniltici olabilir diyince cok uzuldum. Hemen kan verdim canim 3,35 cikmis

Benim de çatlatma 24düydü ona rağmen 5 Nisan’da 64,68 ile öğrendik ve hemşirem çok iyi değer dedi. Bence güzel yükseldikten sonra endişeye gerek yok üzmeyin kendinizi ben güzel ilerleyeceğine inanıyorum. Haber verin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…