Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bebeğim bende daha bir şey yok bir şey de yapmıyorum bekliyorum ramazan bitsin eşim sperm testi vericek ona göre yol alicaz sen naptın bakim
Seni göremeyince yazicam yazicam nasip olmadı banada çikolata ksiti olmuş dedi gebe kalmalisin hemen dedi bütün kanlarımi aldı temiz geldi alttan usg baktı yumurtalıklarda iyi dedi 6ay korunmasız dolu boş git dedi içim şişti eşim girmişti benim sperm testine ileri atım seviyesi düşük çıkmıştı ozamanlar oğluma hamile kalmadan önce macun yedirdim

İnşallah. Valla beni bu da sıktı stres olmamaya çalış. O işi de bebek olacak diye oldu bittiye getirme. Allah’ın izniyle olur. Değerlerin nasıl ne dedi doktor

İnşallah. Valla beni bu da sıktı stres olmamaya çalış. O işi de bebek olacak diye oldu bittiye getirme. Allah’ın izniyle olur. Değerlerin nasıl ne dedi doktor
Belirli zamandan sonra oldu bittiye geliyor sıkılıyorsun çünkü walla bana ilaç falan yok herşeyin iyi 6 ay beklicez dolu boş devam dedi yolladı beni

Bende sonuca göre öyle yapicam kuzum benim ablamda da çıktı çikolata kisti ama istedikten 3 ay sonra gebe kaldı ikinci çocuğuna hemile şu an rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin bebeğim

Kendimizi çok şartlamamaliyiz ben kimyasal gebelik olana kadar hep aklimdaydi en ufak şeyde bu belirtimi acaba diyordum hic aklimdan cikmiyordu bu ay akışına biraktim hatta hiç düşünmedim inşallah bu ay olucak

Kuzular aranıza ben de katıldım nisan ayında 5,6 nisanda pik gördüm 5 nisan değerlendirdim 6 nisanda değerlendiremedim bugün değerlendirdim hayatımda ilk kez Ovulasyon testi yaptım bakalım

Kuzular aranıza ben de katıldım nisan ayında 5,6 nisanda pik gördüm 5 nisan değerlendirdim 6 nisanda değerlendiremedim bugün değerlendirdim hayatımda ilk kez Ovulasyon testi yaptım bakalım
İnşallah bu ay hayırlı haberler aliriz

Ben de hiçbir belirti yok bu ay. İlk defa gögüslerim sızlıyor ve beyaz akıntı var sadece.
Benim de göğüs ile ilgili hiç belirti yok
Beyaz akintim da yok , farklı bir durum yok bende sadece sağ kasikta agri ve basınç bu kadar
Bir boş bir dolu değerlendirmeleri ne zamana kadar sürdüreceğiz?
Görev gibi olmasi beni çok geriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…