Bende öyle yaptım belirtiler var bakalim hayırlısı olur inşallahBu ay öyle başladım bakalım hayırlısı olsun inşallah
canım ben bekliyorum pazartesi test yapacağım inşallah o güne kadar gelmezseC cnlrm @Tikabasa @melisaa93 siz naptınız kızlarMervenur277 kuzum sen hiç görünmüyor sun nerelerdesin
Valla bebeğim bende daha bir şey yok bir şey de yapmıyorum bekliyorum ramazan bitsin eşim sperm testi vericek ona göre yol alicaz sen naptın bakimC cnlrm @Tikabasa @melisaa93 siz naptınız kızlarMervenur277 kuzum sen hiç görünmüyor sun nerelerdesin
Hadi bakalım inşallah bu ay olacakcanım ben bekliyorum pazartesi test yapacağım inşallah o güne kadar gelmezse
İnşallah canım ateş iyi gibi yarın belli olur bugün 14.Gün ateşe göre dua ediyorum öyleHadi bakalım inşallah bu ay olacak
Seni göremeyince yazicam yazicam nasip olmadı banada çikolata ksiti olmuş dedi gebe kalmalisin hemen dedi bütün kanlarımi aldı temiz geldi alttan usg baktı yumurtalıklarda iyi dedi 6ay korunmasız dolu boş git dedi içim şiştiValla bebeğim bende daha bir şey yok bir şey de yapmıyorum bekliyorum ramazan bitsin eşim sperm testi vericek ona göre yol alicaz sen naptın bakim
İnşallah. Valla beni bu da sıktıBanada bu hafta doktora gittim dediki gün aşırı birgün dolu bir gün boş olarak adetin gelene kadar dedi ama öle olmuyor işte insan belirli bir süre sonra sıkılıyor Rabb'im ne derse o çünkü öbür gebeliklerimde hiç gün ovulasyon şu bu saymadım hayırlısı olsun inşallah bütün kızlar bu ay gebe kalır ayın güzelliğine
Hadi inşallah canım benim ya inan kendim kadar çok istiyorum Rabb'im kısa zamanda versin günlerin suyu hürmetineİnşallah canım ateş iyi gibi yarın belli olur bugün 14.Gün ateşe göre dua ediyorum öyle
Belirli zamandan sonra oldu bittiye geliyor sıkılıyorsun çünküİnşallah. Valla beni bu da sıktıstres olmamaya çalış. O işi de bebek olacak diye oldu bittiye getirme. Allah’ın izniyle olur. Değerlerin nasıl ne dedi doktor
Bende sonuca göre öyle yapicam kuzum benim ablamda da çıktı çikolata kisti ama istedikten 3 ay sonra gebe kaldı ikinci çocuğuna hemile şu an rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin bebeğimSeni göremeyince yazicam yazicam nasip olmadı banada çikolata ksiti olmuş dedi gebe kalmalisin hemen dedi bütün kanlarımi aldı temiz geldi alttan usg baktı yumurtalıklarda iyi dedi 6ay korunmasız dolu boş git dedi içim şiştieşim girmişti benim sperm testine ileri atım seviyesi düşük çıkmıştı ozamanlar oğluma hamile kalmadan önce macun yedirdim
Amin inşallah canım tüm isteyen herkese versin inşallahHadi inşallah canım benim ya inan kendim kadar çok istiyorum Rabb'im kısa zamanda versin günlerin suyu hürmetine
İnşallah bu ay hayırlı haberler alirizKuzular aranıza ben de katıldım nisan ayında 5,6 nisanda pik gördüm 5 nisan değerlendirdim 6 nisanda değerlendiremedim bugün değerlendirdim hayatımda ilk kez Ovulasyon testi yaptım bakalım
19 nisan adet günüm kuzum bakalım hayatımda ilk kez ovülasyon takip ettimİnşallah bu ay hayırlı haberler aliriz
Senin adet ne zamanİnşallah bu ay hayırlı haberler aliriz
Benimde 19 nisan19 nisan adet günüm kuzum bakalım hayatımda ilk kez ovülasyon takip ettim
Benim 3 -8 nisan yumurtlama günümdü doktorum adet bittikten iki gün sonra gün aşırı deneyin demisti ben 7 nisana kadar degerlendirdim19 nisan adet günüm kuzum bakalım hayatımda ilk kez ovülasyon takip ettim
Benim de göğüs ile ilgili hiç belirti yokBen de hiçbir belirti yok bu ay. İlk defa gögüslerim sızlıyor ve beyaz akıntı var sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?