İkimizinde 19 Nisan belkide ikimiz de hamile olucazBenim 3 -8 nisan yumurtlama günümdü doktorum adet bittikten iki gün sonra gün aşırı deneyin demisti ben 7 nisana kadar degerlendirdim
Benim de göğüs ile ilgili hiç belirti yok
Beyaz akintim da yok , farklı bir durum yok bende sadece sağ kasikta agri ve basınç bu kadar
Bir boş bir dolu değerlendirmeleri ne zamana kadar sürdüreceğiz?
Görev gibi olmasi beni çok geriyor
Görev gibi olması beni de çok geriyorBenim de göğüs ile ilgili hiç belirti yok
Beyaz akintim da yok , farklı bir durum yok bende sadece sağ kasikta agri ve basınç bu kadar
Bende varım benimde adet günüm 19 20 nisanİkimizinde 19 Nisan belkide ikimiz de hamile olucazBen öğle değilde dediğim tarihlerde değerlendirdim inşallah olur
Gerilme kuzum bende 35 yaşındayım burda 30 üstü çok fazlayızYa herkes çok küçük sanmıştım 34-35leri görünce azıcık rahatladım.Bende mayısta 36 oluyorum yaş geçiyor diye strese girdim daha teni başladım denemelere ama ilk seferde oldu arkadaşlarımın ulan dedim benim olmadı gerildim
Acaba doğru mudur ben şokSabah ilk idrarla yapman daha sağlıklı olurinşallah vardır bizimle de paylaş sabah yapınca
İnşallah gebe oluruzİkimizinde 19 Nisan belkide ikimiz de hamile olucazBen öğle değilde dediğim tarihlerde değerlendirdim inşallah olur
Canım var gibi duruyoAcaba doğru mudur ben şok
Çok merak ettim şimdi 3 kişiyiz 3 müz de 19,20 Nisan :)))Bende varım benimde adet günüm 19 20 nisan
İnşallah burda birbirimize destek oluruz hiç olmazsaİnşallah gebe oluruz
Bence hamilesinin:)))))Acaba doğru mudur ben şok
Ben 20 Nisan kervanindayimBende varım benimde adet günüm 19 20 nisan
Tebrik ederimAcaba doğru mudur ben şok
Ben bıraktım 2 gündürBenim de göğüs ile ilgili hiç belirti yok
Hayırlı olsuunAcaba doğru mudur ben şok
Amin inşallah canımİnşallah olmuştur canım rabbim sağlıkla nasip etsin
Kimse bakmayacakmiCanlarım hayırlı geceler sizce varmı hemen bu sonuç çıktı adetim Pazar günü dayanamadım erken gebelik testi yaptım pazartesi kan vericem kuruma çizgisi değil hemen çıktı attım buraya 2.3dk çıktı
Alttan gelen flaştan tam bişey görünmüyo seninkinde normal atsanaKimse bakmayacakmi
Telefonla net gözükmüyor ama elde net belli çizgi ve kuruma değil pembesi çizgi ilk 3.4 dk çıktı sonucum bilmiyorum aklım karıştıAlttan gelen flaştan tam bişey görünmüyo seninkinde normal atsana
Ben gördüüümmTelefonla net gözükmüyor ama elde net belli çizgi ve kuruma değil pembesi çizgi ilk 3.4 dk çıktı sonucum bilmiyorum aklım karıştı
Melisa’yı üzerime alınarak cevaplıyorum@cnlrm @Tikabasa @melisaa93 siz naptınız kızlar @Mervenur277 kuzum sen hiç görünmüyor sun nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?