Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sonuca göre öyle yapicam kuzum benim ablamda da çıktı çikolata kisti ama istedikten 3 ay sonra gebe kaldı ikinci çocuğuna hemile şu an rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin bebeğim
Bende de çikolata kisti var, bende ilk gebeliğimde hemen hamile kalmıştım. Vaktinin gelmesi önemli olan gerisi bize beklemek için sebep oluşturuyor sadece Nissalovely

Canım pazar sabahı tekrar et bakalım şuan var gibi hayırlı olsun

Tatlım madem beta verdin bunu anlamanın tek yolu iki gün sonra tekrar beta baktırman ama 3.35 çıkıp pozitife dönen kadınlar var tabiki

Hayırlı olsuun iğne vs kullanmıs mıydın?t
Teşekkür ederim inşallah vardır kan tahlili daha yaptırmadım, iğne kullanmadım geçen ay denedim bu ikinci ay gün aşırı ilişki, bide yarım yamalak folik asit kullandım

Regl günün ne zaman peki.
İlk hamileliğin mi olacak?
3 gün sonra, ilk evet inşallah doğrudur test. Karnım 3-5 gündür müthiş derecede ağrıyor adet sancısı gibi sağ kasığım ağrıdı önce bi süre. Dünden beri de orta kısım yani iki yumurtalığın ortası artık orası rahim mi bilmiyorum orası ağrıyor normalde adet olmadan 2 gün önce hafif ağrı olur 1 saate geçer adetin ilk günü de 1-2 saat ağrır hemen geçer. Şimdi ki ağrının farklı olduğunu düşündüm zaten

İnşallah cnm hayal ettiğin gibi olur hersey eğer tavsiyemi dinlersen kan için acele etme evde kaset testte Koyuluk takibi yap.

Teşekkür ederim canım ama pcos hastalarında geçerli olmaz herhalde bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…