Bende de çikolata kisti var, bende ilk gebeliğimde hemen hamile kalmıştım. Vaktinin gelmesi önemli olan gerisi bize beklemek için sebep oluşturuyor sadeceBende sonuca göre öyle yapicam kuzum benim ablamda da çıktı çikolata kisti ama istedikten 3 ay sonra gebe kaldı ikinci çocuğuna hemile şu an rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin bebeğim
Canım pazar sabahı tekrar et bakalım şuan var gibi hayırlı olsunCanlarım hayırlı geceler sizce varmı hemen bu sonuç çıktı adetim Pazar günü dayanamadım erken gebelik testi yaptım pazartesi kan vericem kuruma çizgisi değil hemen çıktı attım buraya 2.3dk çıktı
Tatlım madem beta verdin bunu anlamanın tek yolu iki gün sonra tekrar beta baktırmanBen de belirti yok programin yalancisiyim ki yumurtlamam isi takibine gore 28 mart görünüyor. Pcosum. Yumurtlamadan sonra 10. Gunde silik de olsa cikar dediler. Test yaptim silik cizgi ilk dakikada cikti. Hemen kan vermeye gittim. Beta 3,35 ciktiilk defa bu rakami gördüm. Suan ne durumdayim bilmiyorum. Nolur beni aydinlatin var mi boyle bisey yasayan
Teşekkür ederim inşallah vardır kan tahlili daha yaptırmadım, iğne kullanmadım geçen ay denedim bu ikinci ay gün aşırı ilişki, bide yarım yamalak folik asit kullandımHayırlı olsuuniğne vs kullanmıs mıydın?t
Kaset testte yap canımTeşekkür ederim inşallah vardır kan tahlili daha yaptırmadım, iğne kullanmadım geçen ay denedim bu ikinci ay gün aşırı ilişki, bide yarım yamalak folik asit kullandım
Yapıcam onun için regl gününün geçmesini bekleyeyim dedim ama o zamana zaten kan vermiş olurumKaset testte yap canım
Regl günün ne zaman peki.Yapıcam onun için regl gününün geçmesini bekleyeyim dedim ama o zamana zaten kan vermiş olurum
3 gün sonra, ilk evetRegl günün ne zaman peki.
İlk hamileliğin mi olacak?
Bı kaset test yapabılırsın artık sadece atese bakıp umutlanmazsın hem
Pazartesiyi bekleyim diyordum canım biliyon senle aynı ay hamile kalmıştım kimyasal olmuştu korkuyorum şimdi test yapmayaBı kaset test yapabılırsın artık sadece atese bakıp umutlanmazsın hem
canım anladığım kadarıyla adetin bitiminden 3 gün sonra ilişki ondan sonra 2 gün ilişki sonra 3 ve daha sonra 2 gün ilişki şeklinde devam ediyor.O ne oluyor detaylı anlatır mısın
İnşallah cnm hayal ettiğin gibi olur hersey eğer tavsiyemi dinlersen kan için acele etme evde kaset testte Koyuluk takibi yap.3 gün sonra, ilk evetinşallah doğrudur test. Karnım 3-5 gündür müthiş derecede ağrıyor adet sancısı gibi sağ kasığım ağrıdı önce bi süre. Dünden beri de orta kısım yani iki yumurtalığın ortası artık orası rahim mi bilmiyorum orası ağrıyor normalde adet olmadan 2 gün önce hafif ağrı olur 1 saate geçer adetin ilk günü de 1-2 saat ağrır hemen geçer. Şimdi ki ağrının farklı olduğunu düşündüm zaten
Ben de varım bat 20 Nisan. İnşallah hepimiz mutlu haber alalımBende varım benimde adet günüm 19 20 nisan
Yaa
Bugün gelmezse umutlanacam canım hiç bir belirti yok sadece akıntı var su gibi geldi diye sürekli tuvalete koşuyorumYaabence umutlan artık
Ben pazartesi direk kan vereyim bu testler iyice strese soktu beni artıkCanım pazar sabahı tekrar et bakalım şuan var gibi hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım ama pcos hastalarında geçerli olmaz herhalde buAdet bittiği gün temizlenip ilişkiye başlıyorsun 3 gün sonra bir daha, 2 gün sonra bi daha 3 gün sonra bi daha 2 gün sonra bi daha. Bata kadar bu şekilde öneriyor doktor. Ama ne kadar yapabilirsen ben 20 günde bıraktım
Teşekkür ederim canımcanım anladığım kadarıyla adetin bitiminden 3 gün sonra ilişki ondan sonra 2 gün ilişki sonra 3 ve daha sonra 2 gün ilişki şeklinde devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?