Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umut vadediyor kuzum ama bi test görmemiz lazım artıkonuda biliyorum pazartesi yapacaksın
Canım yumurtan catladimi ne yaptın ben yine regl oldum yeniden başlıcaz senin kullandığın prowomen alayim bu ay bu yumurta kalitesini artırıyor dimi canım

Testi silik de olsa çift çizgi çıkan, gebelik haberini alan kızlar karnınızda şişlik hissediyor musunuz? Ve tam olarak nerde?

Merhaba ben de 34 yaşımdayım Nisan ayı genelik planlayanlara bakıyorum ama buraya doğru da kaykıldığımı hissediyorum bu ay tuttuğunu sanmıyorum hayırlısı

Canım yumurtan catladimi ne yaptın ben yine regl oldum yeniden başlıcaz senin kullandığın prowomen alayim bu ay bu yumurta kalitesini artırıyor dimi canım
Canım ben dün gittim doktora tekrar bir tanesi çok büyüdü kist olmuştu arkadan gelen yumırtam dün 17mm di bugün ateşim baya düştü sabaha çatlamış olur büyük ihtimal. Al canım bence bem faydalı oldugunu düşünğyorum zaten içerigide hem dogurganlık ile alakalı

İlişkiden sonra hafif kasıklarımda batma oldu o kadar bazen de midem bulanıyor ama ben oruca bağlıyorum :)
Peki bat ne kadar var dı ? Ben bu ay ihtimal vermiyordum ama kasıklarımda batma oldu adetimden beş gün önce leke geldi açık kahve acabamı dedim ama beş gün sonra adet oldum

Peki bat ne kadar var dı ? Ben bu ay ihtimal vermiyordum ama kasıklarımda batma oldu adetimden beş gün önce leke geldi açık kahve acabamı dedim ama beş gün sonra adet oldum
Canım bat 18 Nisan. Kasıklrda batma bence içerde sperm olduğu için oluyor tutunmaya çalışıyor batma oluyor biz acaba mı diyoruz ama tutunamayan demekki adetle atılıyor diye düşünüyorum tabi bazen de tutunuyor hamilelerin de ilk belirtilernden biri kasıkta batma , mayısa inşallah diyelim hayırlısıyla

Aynen öyle inşallah :) daha varmış ihtimal yüksek ben ilk hamileliğimi öğrenmeden önce yaşlı bir teyze hamilesin sen dedi neden öyle söyledin dedim kirpiklerin karışmış dedi ve doğru çıktı gerçekten o zamanlar 4 haftalık filandı kirpiklerini takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…