- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Pik olduktan sonra 1 hafta 1 dolu 1 boş devam kuzum.Valla geldim öğle arası yaptım testini. Mecbur bu akşam da değerlendircem eşim bey öflemezseEki Görüntüle 3229084
Bende burda açılmış bir kaç konu buldum, mucize olmamış kimsede.Yenilerde duydum okudum ama çok bilgi sahibi olmadığım için yanaşmadım ben de canım
Folik asit kullanma onun yerine folat kullan veya yumurtalıkları çalıştıracak hücre bölünmesini sağlayacak şeyler kullan bitkisel olması daha iyi olurBende burda açılmış bir kaç konu buldum, mucize olmamış kimsede.
Bana mucize gerekiyor artık sanirim
Birde hormon değerlerim normal çıkıyor böyle şeylerle alt üst etmek istemiyorum aslında.
Senin alacağın su folik asitten alayım diyorum. Neydi ismi sen aldın mı ?
Bursadayımmmistanbuldaysan benim doktor beylikdüzünde muhteşem ötesi, ben bu ay ara verdim o zaman bile tavsiyelerde bulundu
Ya ne güzel umarım böyle devam eder rahat bir hamilelik geçirirsinBen hiç hamile gibi değilim şaka gibihafif halsizlik var oda kronik yorgunluk gibi işte ve göğüs şişliği dışında belirti kalmadı henüz bulantı veya tiksinme başlamadı sadece azıcık koku hassasiyetim arttı sabah oğlumla şakalaşırken birden durdu dedi aaa annem hamileydi dimii unutuyoruz yani o derece belirtisiz şuan niye dedim bunları size demek Bi ara belirtiler duruyor bugün bat geçeli 3 gün oldu mesela ağrı hiç kalmadı denecek kadar az arada bir hafif oluyor anlık geçiyor üşütme batması gibi hmm dinliyorum şuan kendimi yok başka birşey
canım daha 23 nisana çok var inşallah o zamana olur, umutlu ol, yine de istiyorsan ekliyim, ama 23 nisanda kal senSat 28 Mart
Bat 23 Nisan. Ama ben mayısı düşünüyorum. Mayısta da bat 18 Mayıs olur. Hiç şaşmıyor benim.
Canım en son ne zaman kan verdinBen hiç hamile gibi değilim şaka gibihafif halsizlik var oda kronik yorgunluk gibi işte ve göğüs şişliği dışında belirti kalmadı henüz bulantı veya tiksinme başlamadı sadece azıcık koku hassasiyetim arttı sabah oğlumla şakalaşırken birden durdu dedi aaa annem hamileydi dimii unutuyoruz yani o derece belirtisiz şuan niye dedim bunları size demek Bi ara belirtiler duruyor bugün bat geçeli 3 gün oldu mesela ağrı hiç kalmadı denecek kadar az arada bir hafif oluyor anlık geçiyor üşütme batması gibi hmm dinliyorum şuan kendimi yok başka birşey
Çaba göstercem kuzumPik olduktan sonra 1 hafta 1 dolu 1 boş devam kuzum.
Bunu ben sitede birinden daha duymuştum ya kirpiklerinden anlamış o da .demekki doğruluğu var ben ilk çocuğumu idrarımdan anlamıştım resmen köpüklü turuncu olmuştuAynen öyle inşallah :) daha varmış ihtimal yüksek ben ilk hamileliğimi öğrenmeden önce yaşlı bir teyze hamilesin sen dedi neden öyle söyledin dedim kirpiklerin karışmış dedi ve doğru çıktı gerçekten o zamanlar 4 haftalık filandı kirpiklerini takip et
Geç döllenme olmuş o zaman ben adetim geçmeden üç gün önce filan öğrenmiştim tamamen tutma zamanı ile alakalı evet köpük olanda varmış ama ona hiç dikkat etmemiştim mayısa inşallah bu belirtileri konusuruz yineBunu ben sitede birinden daha duymuştum ya kirpiklerinden anlamış o da .demekki doğruluğu var ben ilk çocuğumu idrarımdan anlamıştım resmen köpüklü turuncu olmuştuama çok geç öğrendim adetim 1 hafta geçmişti anca pozitif oldu test
Folik asit kullanıyorum. O yüzden öncesinde düşünmedim hiç. 3 aylık vitamin ve folik asiti tamamlamak için mayısı düşünüyorum bencanım daha 23 nisana çok var inşallah o zamana olur, umutlu ol, yine de istiyorsan ekliyim, ama 23 nisanda kal sen
Birşey sormak istiyorum folik asit yazınca aklıma geldi bazı doktorlar folik asitin kullanılmamasından yana bazıları kullanılmasından siz ne düşünüyorsunuz ?Folik asit kullanıyorum. O yüzden öncesinde düşünmedim hiç. 3 aylık vitamin ve folik asiti tamamlamak için mayısı düşünüyorum ben
Hadi hayırlısı canımİlk klomenimi içtim çok heycanlıyım
Bende öyle dua ediyorum ama hiç sanmıyorum beta kesin binlere çıkınca vurmaya başlayacak bana... Aslında biraz vursa da sigarayı bıraksam azalttım ama bırakmak zor tiksinme olmadan.. İlk gebeliğimde tiksindim uzaktan bile kokusunu alıp kusardım sonra azalınca sigaraya aşermeye başladım arada iki çekip kusardım psikopat gibiYa ne güzel umarım böyle devam eder rahat bir hamilelik geçirirsin
En son önceki akşam verdim kan üç günde dört kat artış göstermişti şimdi de öyleyse eğer 2binleri bulmuştur beta az önce canana anlattım o yorumu okusanaCanım en son ne zaman kan verdin
İnşallah hep böyle gider hamileliğin canım ne güzel böyle olması
Ne çıkmıştı canım tekrar kan verecen miEn son önceki akşam verdim kan üç günde dört kat artış göstermişti şimdi de öyleyse eğer 2binleri bulmuştur beta az önce canana anlattım o yorumu okusana
Benim de senin gibi canım hiç belirtim yok nerdeyseBen hiç hamile gibi değilim şaka gibihafif halsizlik var oda kronik yorgunluk gibi işte ve göğüs şişliği dışında belirti kalmadı henüz bulantı veya tiksinme başlamadı sadece azıcık koku hassasiyetim arttı sabah oğlumla şakalaşırken birden durdu dedi aaa annem hamileydi dimii unutuyoruz yani o derece belirtisiz şuan niye dedim bunları size demek Bi ara belirtiler duruyor bugün bat geçeli 3 gün oldu mesela ağrı hiç kalmadı denecek kadar az arada bir hafif oluyor anlık geçiyor üşütme batması gibi hmm dinliyorum şuan kendimi yok başka birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?