Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yenilerde duydum okudum ama çok bilgi sahibi olmadığım için yanaşmadım ben de canım
Bende burda açılmış bir kaç konu buldum, mucize olmamış kimsede.

Bana mucize gerekiyor artık sanirim

Birde hormon değerlerim normal çıkıyor böyle şeylerle alt üst etmek istemiyorum aslında.

Senin alacağın su folik asitten alayım diyorum. Neydi ismi sen aldın mı ?

Ben hiç hamile gibi değilim şaka gibi hafif halsizlik var oda kronik yorgunluk gibi işte ve göğüs şişliği dışında belirti kalmadı henüz bulantı veya tiksinme başlamadı sadece azıcık koku hassasiyetim arttı sabah oğlumla şakalaşırken birden durdu dedi aaa annem hamileydi dimii unutuyoruz yani o derece belirtisiz şuan niye dedim bunları size demek Bi ara belirtiler duruyor bugün bat geçeli 3 gün oldu mesela ağrı hiç kalmadı denecek kadar az arada bir hafif oluyor anlık geçiyor üşütme batması gibi hmm dinliyorum şuan kendimi yok başka birşey

Folik asit kullanma onun yerine folat kullan veya yumurtalıkları çalıştıracak hücre bölünmesini sağlayacak şeyler kullan bitkisel olması daha iyi olur

Ya ne güzel umarım böyle devam eder rahat bir hamilelik geçirirsin

Canım en son ne zaman kan verdin
İnşallah hep böyle gider hamileliğin canım ne güzel böyle olması

Bunu ben sitede birinden daha duymuştum ya kirpiklerinden anlamış o da .demekki doğruluğu var ben ilk çocuğumu idrarımdan anlamıştım resmen köpüklü turuncu olmuştuama çok geç öğrendim adetim 1 hafta geçmişti anca pozitif oldu test

Geç döllenme olmuş o zaman ben adetim geçmeden üç gün önce filan öğrenmiştim tamamen tutma zamanı ile alakalı evet köpük olanda varmış ama ona hiç dikkat etmemiştim mayısa inşallah bu belirtileri konusuruz yine

Folik asit kullanıyorum. O yüzden öncesinde düşünmedim hiç. 3 aylık vitamin ve folik asiti tamamlamak için mayısı düşünüyorum ben
Birşey sormak istiyorum folik asit yazınca aklıma geldi bazı doktorlar folik asitin kullanılmamasından yana bazıları kullanılmasından siz ne düşünüyorsunuz ?

Ya ne güzel umarım böyle devam eder rahat bir hamilelik geçirirsin
Bende öyle dua ediyorum ama hiç sanmıyorum beta kesin binlere çıkınca vurmaya başlayacak bana... Aslında biraz vursa da sigarayı bıraksam azalttım ama bırakmak zor tiksinme olmadan.. İlk gebeliğimde tiksindim uzaktan bile kokusunu alıp kusardım sonra azalınca sigaraya aşermeye başladım arada iki çekip kusardım psikopat gibi çok enteresan ama sigaraya aşeren var mıdır benim gibi

Canım en son ne zaman kan verdin
İnşallah hep böyle gider hamileliğin canım ne güzel böyle olması
En son önceki akşam verdim kan üç günde dört kat artış göstermişti şimdi de öyleyse eğer 2binleri bulmuştur beta az önce canana anlattım o yorumu okusana

En son önceki akşam verdim kan üç günde dört kat artış göstermişti şimdi de öyleyse eğer 2binleri bulmuştur beta az önce canana anlattım o yorumu okusana
Ne çıkmıştı canım tekrar kan verecen mi

Okudum bende içiyorum yemekler ağır kokular çok hassasım ama sigaraya banamısın demiyor ama başkası içsin kokuyor kötü bi şekilde dün görümceye gittim eve gidince yemek kokusundan duramadım
Test yapmayıp kendimi hamile ilan ettim kendi kendime resmen

Benim de senin gibi canım hiç belirtim yok nerdeyse rahat geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…