Canım beni de ekler misin bat 2 mayısMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan yenibirhayal
28 mart 30 nisan
evremm22
4 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs sed2
4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs Feyzacim
7 nisan 4 mayıs arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs Belisimm
5 nisan 7 mayıs
sundy94
16 nisan 16 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs
dream2311melisaa93
Duana beni de al kuzum bi oğluşum var bi de kız evladım olsunAllah bize kız bebek nasip etsin inşallaheriyorum elbiselere takılara tokalara
Bir şey sormak istiyorum, iğneden bağımsız yumurtanın pik olduğu ve çatladığı zaman 3-4 gün üst üste öneriyor mu doktor yine? Sonra bir dolu bir boş mu devam etmek lazım hem öncesinde hem sonrasında? Ne zaman bitirsek yetiyor?Bir de yanlış anlamazdan birşey sormak istiyorum niye o kadar aralıklı ilişki yaptın . Doktor iğne sonra 3 4 gün üst üste öneriyor normalde sen neden o kadar ara vererek yaptın ki
Ne zman bat pekiBelimde ve karnımda hafif bi ağrı, uyuklama var.Bi de bugün bi tiksinme geldi,yumurta kırdım kotu koktu eşime diyorum normal diyor, midemde yanma var. Tabi bunlar psikolojik olabilir de özellikle sırt üstü yatınca belimde olan agri düşündürüyor beni. Kısmet bakalım ne çıkacak
Bir şey sormak istiyorum, iğneden bağımsız yumurtanın pik olduğu ve çatladığı zaman 3-4 gün üst üste öneriyor mu doktor yine? Sonra bir dolu bir boş mu devam etmek lazım hem öncesinde hem sonrasında? Ne zaman bitirsek yetiyor?
Normalde düzenli regl olmadığım için sabit bi gün söyleyemiyorum.ilk kez femara kullandım. 18mart son regl tarihimdiiste. Doktor 30gunu bulmaz senin daha erken olur 25-26 gün gibi dedi. Hiç bilemiyorum yani şu an.Ne zaman
Ne zman bat peki
Yani tam olarak pik olsa bile o gün çatlamayabilir o yüzden bir gün öncesi çatladığı gün ve 3 4 gün sonrası kritik zamanlar oluyor . Ben iğneden 1 gün öncesinde yapmadığım için doktor neden yapmadın yapsaydın dedi o yüzden iğne günü yap dedi sonrasında 2 gün yaptım 1 gün ara verdim doktor ara vermeseydin keşke dedi o yüzden cuma günü hemen yap dedi sıvı var çatlamış zaman kaybetme dedi yaptım . Yani özetle 3 4 gün üst üste yapmak gerekiyormuş şans artıyor . Sonra çatladığını düşündüysen 3 4 gün sonrasında da 1 dolu 1 boş adete kadar öyle yapılması gerekiyor bu sayede geriden gelen yumurta olur falan şansı değerlendirmiş olursunBir şey sormak istiyorum, iğneden bağımsız yumurtanın pik olduğu ve çatladığı zaman 3-4 gün üst üste öneriyor mu doktor yine? Sonra bir dolu bir boş mu devam etmek lazım hem öncesinde hem sonrasında? Ne zaman bitirsek yetiyor?
iyneni 2nisanda , oldugum gunu saymiyorumcanım sen 3 nisandamı olmustun ignenı igne gununu sayarsam benımde 7.günüm
Regli sonrası hemen yapmak da şansı arttırıyormuş ama her gün yapmak yorar o yüzden 1 dolu 1 boş yumurtlamaya kadar daha mantıklıBezgininsan yani aslında regl sonrası nasıl bir aralıkla değerlendirmek lazım?
Olsun canım birsey olmazUyuyakalmışım kuzum akşameşimde uyandırmamış. Bugün değerlendircem inşallah
Kanda sonradan pozitife dönenler oluyor dur bakalım canım adet gelmezse tekrar evde test yaparsın üzülmeCanım kan testi yaptırdım sonuç kocaman bir negatif le dönüyor um hayal kırıklığı yarattı bana idrar pozitifti bugün hasta olmam gerekiyor ama şuan bişey yok
Hayırlısı olsunNormalde düzenli regl olmadığım için sabit bi gün söyleyemiyorum.ilk kez femara kullandım. 18mart son regl tarihimdiiste. Doktor 30gunu bulmaz senin daha erken olur 25-26 gün gibi dedi. Hiç bilemiyorum yani şu an.
Nasılsın canım yarın gidecen mi doktoraKanda sonradan pozitife dönenler oluyor dur bakalım canım adet gelmezse tekrar evde test yaparsın üzülme
İnsllh öyle olur kuzum daha adet olmadım bakalım stresten sanırım yaKanda sonradan pozitife dönenler oluyor dur bakalım canım adet gelmezse tekrar evde test yaparsın üzülme
İyiyim canım sen evett gidecem senden de sabah test bekliyoruzNasılsın canım yarın gidecen mi doktora
Dur bakalım tatlım ümidini kaybetmeİnsllh öyle olur kuzum daha adet olmadım bakalım stresten sanırım ya
Amin insllh bakalım artık nasipDur bakalım tatlım ümidini kaybetme
Dur bakalım tatlım ümidini kaybetme
Öyle olduğu söylenir bat ne zaman?Kızlar göğüs halkasında büyüme neden olur gebelik belirtisi mi
Yapacam canım gelen giden yok sabah eşimi işe gönderip hemen yapacam inşallah vardır seyrettiğine değerİyiyim canım sen evett gidecem senden de sabah test bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?