Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım beni de ekler misin bat 2 mayıs

Bir de yanlış anlamazdan birşey sormak istiyorum niye o kadar aralıklı ilişki yaptın . Doktor iğne sonra 3 4 gün üst üste öneriyor normalde sen neden o kadar ara vererek yaptın ki
Bir şey sormak istiyorum, iğneden bağımsız yumurtanın pik olduğu ve çatladığı zaman 3-4 gün üst üste öneriyor mu doktor yine? Sonra bir dolu bir boş mu devam etmek lazım hem öncesinde hem sonrasında? Ne zaman bitirsek yetiyor?

Ne zaman Ne zman bat peki

Bezgininsan yani aslında regl sonrası nasıl bir aralıkla değerlendirmek lazım?

Yani tam olarak pik olsa bile o gün çatlamayabilir o yüzden bir gün öncesi çatladığı gün ve 3 4 gün sonrası kritik zamanlar oluyor . Ben iğneden 1 gün öncesinde yapmadığım için doktor neden yapmadın yapsaydın dedi o yüzden iğne günü yap dedi sonrasında 2 gün yaptım 1 gün ara verdim doktor ara vermeseydin keşke dedi o yüzden cuma günü hemen yap dedi sıvı var çatlamış zaman kaybetme dedi yaptım . Yani özetle 3 4 gün üst üste yapmak gerekiyormuş şans artıyor . Sonra çatladığını düşündüysen 3 4 gün sonrasında da 1 dolu 1 boş adete kadar öyle yapılması gerekiyor bu sayede geriden gelen yumurta olur falan şansı değerlendirmiş olursun

Canım kan testi yaptırdım sonuç kocaman bir negatif le dönüyor um hayal kırıklığı yarattı bana idrar pozitifti bugün hasta olmam gerekiyor ama şuan bişey yok
Kanda sonradan pozitife dönenler oluyor dur bakalım canım adet gelmezse tekrar evde test yaparsın üzülme

Kanda sonradan pozitife dönenler oluyor dur bakalım canım adet gelmezse tekrar evde test yaparsın üzülme
İnsllh öyle olur kuzum daha adet olmadım bakalım stresten sanırım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…