Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet öyle diyorlar oda çok başkadır anneye çok düşkün olurlarmış :) hakkımızda hayırlısı artık olsunda kız erkek farketmez sağlkklı ve hayırlı evlat olsun :)

S Seray94 Seni rahatsız ediyorum ama bisey soracaktım ben bugün 9. Günüm test yaptım silik çizgi çıktı ama bugün kasiklarim belimde arada giren regl sancısı gibi agri var ve sürekli uyku hali sende ne gibi belirtiler olmuştu

canım testlerın nasıl cıkıyor hep ynı sılıklıktemı oluyor

Amh 0.6 düşük Amh sınırda sizin anladığım kadarıyla. Tüp bebek için acele etmeniz gerekmez mi. Normal olacak derken vakit kaybedip daha da düşerse değeriniz. Düşük değerde normal olması zor diye biliyorum. Bir an evvel tedaviye başlayıp yumurtaları dondursanız sizin için iyi olur bence

canım testlerın nasıl cıkıyor hep ynı sılıklıktemı oluyor
Yok canım koyuluk gün geçtikçe azalıyor ama benimki biraz hızlı azalıyor iğne etkisi o yüzden pazartesi yine bakacam

canım sen 3 nisandamı olmustun ignenı igne gununu sayarsam benımde 7.günüm
İğne gününü değil canım iğneden sonra sayacaksın . Bu durumda seninle iğneyi aynı gün olmuşuz ben de pazartesi iğne olmuştum 3 Nisan'da

İğne gününü değil canım iğneden sonra sayacaksın . Bu durumda seninle iğneyi aynı gün olmuşuz ben de pazartesi iğne olmuştum 3 Nisan'da
saat kacta iğnenı oldun ve ılk ilişki saat kacta oldu yanlız bende ıgbeden once aaırı bı agrı olustu sabahında doktordaydım çatlamak uzere yumurtan fılan dememiştı aklımda bı kusku kaldı acaba ıgneden once catladımı dıye

Saat 10.48 de iğne oldum o gün iki kez ilişki oldu çünkü bir gün öncesi yapmamıştım doktor bugünü de değerlendir dedi perşembeye kadar full yaptık Perşembe ara verdik cuma doktora gittim çatlamış sıvı karın boşluğunda dedi perşembe yapmadığımız için doktor bugün hemen yap dedi cuma cumartesi de yaptım artık ara verebiliriz doktor öyle dedi . Bundan sonra 1 dolu bir boş yapacaz

Canım çatlasa iğne yapmazdı ki

canım ben 21.15 oldum oruc oldugun ıcın o saate kaldı 30. saate ılıskı oldu bırde oersembe gecesı oldu .Bu arada muaneyı de karından oluyordum 23 mm ve 22 olmus yumurtalar bugun hemen yaptır ıgneyı dedı karından muanae oldugu ıcın acaba catlamk üzere olan bı yumurta tam net gorunmezmı

Sizde belirti var mi
Belimde ve karnımda hafif bi ağrı, uyuklama var.Bi de bugün bi tiksinme geldi,yumurta kırdım kotu koktu eşime diyorum normal diyor, midemde yanma var. Tabi bunlar psikolojik olabilir de özellikle sırt üstü yatınca belimde olan agri düşündürüyor beni. Kısmet bakalım ne çıkacak

canım doktordan geldıkten sonra agrı oldu sıdeetlı sekılde catlayacak olsa doktor tahmın edermıydı catlamak yzere dıye
Yani boyuttan bugün yarın çatlar diyebiliyorlar ama asla kesin konuşmazlar onlar da. çünkü bazen büyüyüp kist de olabiliyor iğne sonrası ağrı olduysa çatlamıştır . Geçen ay benim öyle oldu iğne sonrası 1.5 saat sonra ağrı akıntı oldu sonra geçti zaten çatlamıştı

Çatlama boyutuna gelmiş zaten canım o yüzden hemen yaptır demiş. Valla ben de oruçtum ama iğneyi yaptım kırdım orucu mecburen eşime de kırdırttım Allah affetsin . Çünkü yumurta işi ertelemeye gelmiyor . Doktor hemen yap dediyse sen beklediysen doktorda sıkıntı yok . Sonuçta sağlık yüzünden tedavi oluyoruz sonradan tutabilirdin ya da fitre verirdin turmazsan . Hayırlısı olsun inşallah tutar

Bir de yanlış anlamazdan birşey sormak istiyorum niye o kadar aralıklı ilişki yaptın . Doktor iğne sonra 3 4 gün üst üste öneriyor normalde sen neden o kadar ara vererek yaptın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…