- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
Sizde belirti var miBenim de tarihler aynıbende pcos var, bu ay ilk kez femara kullandım ve iğne vurulmama gerek kalmadan yumurtladim. Yarin sabah yapacagim sanirim test. Sizin belirtiniz var mi hiç?
evet öyle diyorlar oda çok başkadır anneye çok düşkün olurlarmış :) hakkımızda hayırlısı artık olsunda kız erkek farketmez sağlkklı ve hayırlı evlat olsun :)Sağlıklı olsunlar evet benim bir düşüğüm var büyük ihtimal kızdı ama nasip olmadı o yüzden allahtan sağlık dilerim gerisi teferruatben 2. Yi kız istiyorum ama şunu da söyliyim erkek annesi olmak da çok güzel ve çok güvenli eşim şakadan bana dokunsa oğlum eşimi parçalıyor bana çok düşkün
Ben 2 3 yıldır deniyorum ama hala sabırsızımBende daha önce den negatif görünce artık sabırı öğrenmiş oldum sanirm 6. Ay denememiz
canım testlerın nasıl cıkıyor hep ynı sılıklıktemı oluyorBen çok daha erken yapıp takip ediyorum sen yine iyi dayanmışsınpazartesi iğne sonrası 7. Günüm test yapacam bakalım silikleşmiş mi 3. Gün yapmıştım hala çizgi vardı 5. Gün dündü çıkıp test alamadım yoksa yapacaktım
Amh sınırda sizin anladığım kadarıyla. Tüp bebek için acele etmeniz gerekmez mi. Normal olacak derken vakit kaybedip daha da düşerse değeriniz. Düşük değerde normal olması zor diye biliyorum. Bir an evvel tedaviye başlayıp yumurtaları dondursanız sizin için iyi olur benceYaş 31
Fsh 8
Lh 7
E2 21
Prolaktin 21
Mart ayında hormonlarım bu sekildeydi. Amh değerime şubatta bakılmıştı 0,6ydı o zaman. Ben de clife kullanmaya başladım şu an 3.ayı kullanıyorum clife. Onun içinde de hayıt otu bal vs varmış. Doktorlar tüp bebek diyor ve her ay hamile kalamadıkça ben de doktorlara hak veriyorum gibi oluyorsizin var mı çocuğunuz peki, inşallah ilk mi olacak
canım sen 3 nisandamı olmustun ignenı igne gununu sayarsam benımde 7.günümkizlae ignenin 7ci gunu bugun simdi test yapdim tek cizgi herkesde kalmisdi ya bende neden yok
Yok canım koyuluk gün geçtikçe azalıyor ama benimki biraz hızlı azalıyor iğne etkisi o yüzden pazartesi yine bakacamcanım testlerın nasıl cıkıyor hep ynı sılıklıktemı oluyor
İğne gününü değil canım iğneden sonra sayacaksın . Bu durumda seninle iğneyi aynı gün olmuşuz ben de pazartesi iğne olmuştum 3 Nisan'dacanım sen 3 nisandamı olmustun ignenı igne gununu sayarsam benımde 7.günüm
saat kacta iğnenı oldun ve ılk ilişki saat kacta oldu yanlız bende ıgbeden once aaırı bı agrı olustu sabahında doktordaydım çatlamak uzere yumurtan fılan dememiştı aklımda bı kusku kaldı acaba ıgneden once catladımı dıyeİğne gününü değil canım iğneden sonra sayacaksın . Bu durumda seninle iğneyi aynı gün olmuşuz ben de pazartesi iğne olmuştum 3 Nisan'da
Saat 10.48 de iğne oldum o gün iki kez ilişki oldu çünkü bir gün öncesi yapmamıştım doktor bugünü de değerlendir dedi perşembeye kadar full yaptık Perşembe ara verdik cuma doktora gittim çatlamış sıvı karın boşluğunda dedi perşembe yapmadığımız için doktor bugün hemen yap dedi cuma cumartesi de yaptım artık ara verebiliriz doktor öyle dedi . Bundan sonra 1 dolu bir boş yapacazsaat kacta iğnenı oldun ve ılk ilişki saat kacta oldu yanlız bende ıgbeden once aaırı bı agrı olustu sabahında doktordaydım çatlamak uzere yumurtan fılan dememiştı aklımda bı kusku kaldı acaba ıgneden once catladımı dıye
Canım çatlasa iğne yapmazdı kisaat kacta iğnenı oldun ve ılk ilişki saat kacta oldu yanlız bende ıgbeden once aaırı bı agrı olustu sabahında doktordaydım çatlamak uzere yumurtan fılan dememiştı aklımda bı kusku kaldı acaba ıgneden once catladımı dıye
canım doktordan geldıkten sonra agrı oldu sıdeetlı sekılde catlayacak olsa doktor tahmın edermıydı catlamak yzere dıyeCanım çatlasa iğne yapmazdı ki
canım ben 21.15 oldum oruc oldugun ıcın o saate kaldı 30. saate ılıskı oldu bırde oersembe gecesı oldu .Bu arada muaneyı de karından oluyordum 23 mm ve 22 olmus yumurtalar bugun hemen yaptır ıgneyı dedı karından muanae oldugu ıcın acaba catlamk üzere olan bı yumurta tam net gorunmezmıSaat 10.48 de iğne oldum o gün iki kez ilişki oldu çünkü bir gün öncesi yapmamıştım doktor bugünü de değerlendir dedi perşembeye kadar full yaptık Perşembe ara verdik cuma doktora gittim çatlamış sıvı karın boşluğunda dedi perşembe yapmadığımız için doktor bugün hemen yap dedi cuma cumartesi de yaptım artık ara verebiliriz doktor öyle dedi . Bundan sonra 1 dolu bir boş yapacaz
Allah'ım insallah emeginizin karsiligini en kısa sürede versin güzel bir annis olmayı nasip etsinBen 2 3 yıldır deniyorum ama hala sabırsızım
Belimde ve karnımda hafif bi ağrı, uyuklama var.Bi de bugün bi tiksinme geldi,yumurta kırdım kotu koktu eşime diyorum normal diyor, midemde yanma var. Tabi bunlar psikolojik olabilir de özellikle sırt üstü yatınca belimde olan agri düşündürüyor beni. Kısmet bakalım ne çıkacakSizde belirti var mi
Yani boyuttan bugün yarın çatlar diyebiliyorlar ama asla kesin konuşmazlar onlar da. çünkü bazen büyüyüp kist de olabiliyor iğne sonrası ağrı olduysa çatlamıştır . Geçen ay benim öyle oldu iğne sonrası 1.5 saat sonra ağrı akıntı oldu sonra geçti zaten çatlamıştıcanım doktordan geldıkten sonra agrı oldu sıdeetlı sekılde catlayacak olsa doktor tahmın edermıydı catlamak yzere dıye
Çatlama boyutuna gelmiş zaten canım o yüzden hemen yaptır demiş. Valla ben de oruçtum ama iğneyi yaptım kırdım orucu mecburen eşime de kırdırttım Allah affetsin . Çünkü yumurta işi ertelemeye gelmiyor . Doktor hemen yap dediyse sen beklediysen doktorda sıkıntı yok . Sonuçta sağlık yüzünden tedavi oluyoruz sonradan tutabilirdin ya da fitre verirdin turmazsan . Hayırlısı olsun inşallah tutarcanım ben 21.15 oldum oruc oldugun ıcın o saate kaldı 30. saate ılıskı oldu bırde oersembe gecesı oldu .Bu arada muaneyı de karından oluyordum 23 mm ve 22 olmus yumurtalar bugun hemen yaptır ıgneyı dedı karından muanae oldugu ıcın acaba catlamk üzere olan bı yumurta tam net gorunmezmı
Amin amin canım inşallahAllah'ım insallah emeginizin karsiligini en kısa sürede versin güzel bir annis olmayı nasip etsin
Bir de yanlış anlamazdan birşey sormak istiyorum niye o kadar aralıklı ilişki yaptın . Doktor iğne sonra 3 4 gün üst üste öneriyor normalde sen neden o kadar ara vererek yaptın kicanım ben 21.15 oldum oruc oldugun ıcın o saate kaldı 30. saate ılıskı oldu bırde oersembe gecesı oldu .Bu arada muaneyı de karından oluyordum 23 mm ve 22 olmus yumurtalar bugun hemen yaptır ıgneyı dedı karından muanae oldugu ıcın acaba catlamk üzere olan bı yumurta tam net gorunmezmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?