- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Emin ol bende de kalmamıştırkizlae ignenin 7ci gunu bugun simdi test yapdim tek cizgi herkesde kalmisdi ya bende neden yok
Aaa iğne etkisi sende cabucak gitmiş
Bende baktirsam mi acaba beta yaEmin ol bende de kalmamıştır3.gün bile silikleşmişti benim yarın iğne sonrası 7. Gün olacak progesteron baktıracam gitmişken beta baktıracam
Bu saatten sonra takip et çift çizgi çıkar mı diye 2 günde bir yapabilirsin
Sen bilirsin canım ben doktora diyecem baksın. Çünkü bence benim tamamen negatif olmuşturBende baktirsam mi acaba beta ya
Internetten bakınca 10-12 günde kan baktirabilirsiniz diyor ama herkesin bünyesine farklı tabi 15 günde öğrenen de var bakalim bugün silik çizgi gördüm yarın sabahta yeniliyim ona göre bende bakarım artıkSen bilirsin canım ben doktora diyecem baksın. Çünkü bence benim tamamen negatif olmuştur
simdi bu iyimi kotumuAaa iğne etkisi sende cabucak gitmiş
Bilemedim bence iyi bak ben 9. Gün ikinci çizgi silik ama iğne mi yoksa gebelik mi anlayamıyorum sen 10 günde test yapsan silik çıksa ki inşallah çıkar anlicaksin hamile olduğunusimdi bu iyimi kotumu
aldim 4 tane 12gun olsun baslariim Insallah gorurum hepimiz goruruzBu saatten sonra takip et çift çizgi çıkar mı diye 2 günde bir yapabilirsin
eveet canim dogruBilemedim bence iyi bak ben 9. Gün ikinci çizgi silik ama iğne mi yoksa gebelik mi anlayamıyorum sen 10 günde test yapsan silik çıksa ki inşallah çıkar anlicaksin hamile olduğunu
Ben şuan gebelik için değil iğne etkisi geçmiş mi diye gitmişken baktıracam . Gebelik en az 10 günde oluşuyor çıkıyor benim daha çok varInternetten bakınca 10-12 günde kan baktirabilirsiniz diyor ama herkesin bünyesine farklı tabi 15 günde öğrenen de var bakalim bugün silik çizgi gördüm yarın sabahta yeniliyim ona göre bende bakarım artık
Mantıklı canımaldim 4 tane 12gun olsun baslariim Insallah gorurum hepimiz goruruz
Anladım canım mantıklı evet en azından aklında kalmazBen şuan gebelik için değil iğne etkisi geçmiş mi diye gitmişken baktıracam . Gebelik en az 10 günde oluşuyor çıkıyor benim daha çok var
10 günde başlarsın sende test yapmaya belki ilk testte görürsün çizgini inşallaheveet canim dogru
Bende daha önce den negatif görünce artık sabırı öğrenmiş oldum sanirm 6. Ay denememizValla ben sabırsızım ben olsam çoktan yapmıştım
Hadi Insallah canim hayirlisi olsuun10 günde başlarsın sende test yapmaya belki ilk testte görürsün çizgini inşallahbende sabah tekrar yapicam koyulasma görürsem belki kan veririm
Benim de tarihler aynıKizlar catlama 31 martta oldu bat 14 nisan sizce yarin test ypsam cikar mi
Evet kasik bel agrilari ve sabahlari mide bulantisiBenim de tarihler aynıbende pcos var, bu ay ilk kez femara kullandım ve iğne vurulmama gerek kalmadan yumurtladim. Yarin sabah yapacagim sanirim test. Sizin belirtiniz var mi hiç?
İnşallah canımHadi Insallah canim hayirlisi olsuun
Evet sabretsem cok iyi olucak aslında10. Günde öğrenenler olmuştu daha önce canım. Ama her halükarda tereddütde kalırsın acaba iğne etkisi geçmedi mi sorusu olur kafanda. Bana kalırsa yapma en azından 12. Günü bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?