Cicek yaptirip gelmis.. beni tekrar goturdu.. salak kafam.

keşke ailen seni kabul etse heryönden arkanda dursa, benim bir akrabamın gelini dışarı vermediler sırlarını ama gördüğüm kadarıyla gelin evliliği istemediği için hamile haliyle ailesinin yanına döndü ve sonuç olarak çalışıyor bir yaşantısı var neyse... canım benim daha önceki konuna baktım ve şok oldum insan nasıl sevineceği halde eşinin karnında kendinden olan çocuğuna beddua eder???, hiç kimse etmez kimse etmiyor buna emin ol normal şeyler değil bunlar, adam bunu aşmışsa kendinde daha neleri aşar, okuduktan sonra ilerisini gözümde canlandırdığımda aynen şu tabloyu gördüm, yine siz bir gün eşinle kavga ediyorsunuz (içimden oğlun geçiyor) oğlun araya giriyor ve eşin hem sana hem oğluna ağza alınmayacak küfürler edip beddualar ediyor, ben hiç iyi bir tablo göremedim sonunu direk bu geldi gözlerimin önüne... bence durumunu ailene anlat onların desteğini alabilirsen kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışarak bundan daha insanca bir yaşayabilirsin kendini koyverme, inşallah evladın hayırlı olur birbirinize destek olursunuz.

Sağlıksız ilişkiler kuşkusuz sonlanmalıdır. Çocukların huzuru ve piskolojisi için çiftler boşanmalıdır.
Ama ben bu fikre karşıyım, her ne olursa olsun Baba babadır ve anne annedir, hiç kimse hiç kimsenin çocuğunu göstermemezlik ve yahut görüşme yasağı getiremez.
Pek tabi ki boşanan çiftlerin çocukları hem anne hemde baba ile zaman geçirmeli, hafta iç'i birinde kalıyorsa hafta sonu da diğeri ile olmalı.

Aksi takdirde çocuğun piskolojisi yine bozuk olur ve bir yanı hep eksik olur.

Bakmayın o adamın piskolojisi de bozuk falan değil sadece adam işine geldiği gibi davranıyor.
Ama eğer gerçekten çiftlerin birinden biri piskolojisi bozuksa eğer çocuğu o zaman uzaklaştırmak mantıklı ve yahut gözetim altında baba veya anne ile vakit geçirmelidir.

ne olur hiç bişey yapma konuşma hiç evini ve çocugunu düşün o adamı da ev arkadası gibi düşün bırak o bişeyler yapsın artık ve hemen yelkenleri suya indirme benimde kuzenim boşandı karsı başkasına kaçtı evliyken bir çocugu var çocukta hep bir hüzün var boynu hep bükük malesef olan çocuga oluyor çocugun için yaşa boşan demek kolay
bu kadın nasıl geçinir ?
dünyada bu kadar şeyinin peşinde adam müsveddesi varken kendini evladını nasıl korur ?
kira çocuk dedikolar nasıl gögüsler ?
bunları düşünen yok boşan derken
Allah yardımcın olsun bol bol la havle çek
mutsuz oldugun anda niye mutsuz olayım ki bundan sevinecekleri sevindirmek için mi diye düşün ve mutlu olmak için sebebler yarat

Nazarela konularını takip ediyorum zira bu tutumun seni iyiye götürmeyecek.Tecrübe ile sabit.

Akillandim canim bukez akillandim. Dediklerinde okadar haklisin ki bu kez aptallik yaptigimin farkina vardim. Cok sagol yazin icin .

Şunu da unutma sen bu gidişle bebeğinin katili olucaksın.Sirkelen kendine gel.Nasıl öyle bir adamla tek kalabiliyorsun bebeiğine zarar vermeyeceği ne malum.Zaten istemiyor ki sizi

uyanık adammıs 40-50 tl lık cıcege 3-5 mılyarlık bılezık.
İyi düşünme. Canı mdaha ne kadar sabredersın bılmem de bu adamdan sna cok afedersın bır b*k olmaz.

Hayatta en nefret ettiğim insan tipi: Kendi basiretsizliği yüzünden boşanamayıp, çocuğunu bahane ederek boşanmayan anne babalar...

Ben de sırf "bizi" düşündüğü için boşanmayan anne baba ile büyüdüm 24 yıl. Hala da öyle büyüyorum.
Ve psikolojim boşanmış aile çocuklarından daha kötü.
Ne istiyorsunuz siz?
Babasının annesine davranışlarını görüp babasından nefret ede ede büyüyen bir çocuk mu?
Annesiyle babasının kavgalarına şahit olan bir çocuk mu?
Annesinin eziklenmesine üzülen kahrolan bir çocuk mu?

Seviyorum diyin, it gibi davranmaları hoşuma gidiyor diyin, ne derseniz diyin ama bebeğinizi bahane etmeyin.
Nolmuş ablanızın çocuğuna?
Bir kolu mu eksik? Gözleri mi kör? Nedir yani? Babasız diye bir şey mi olmuş?
Yeterince ilgi ve sevgi verilseydi o çocuğa ya da profesyonel yardım alınsaydı bozulmazdı hiçbir şeyi.
Psikolojisinin bozulduğunu nereden biliyorsunuz? Pedagog yada çocuk psikoloğuna gitti mi? Teşhis kondu mu?
Yoksa her türlü huysuzluk ve yaramazlığına kendi kendinize mi teşhis koyuyorsunuz?

Valla bu umut falan değil bu düpedüz aptallık. Size müstehak oynatsın adam dilediği gibi parmağında.

Derdiniz çok çok büyük, Allah yardımcınız olsun. Ama her şeyi de Allah'tan beklememek lazım, şartları zorlamak lazım,güçlü olmak lazım.

Neden kadınlık gururunuzu bu kadar ayaklar altına aldırdınız, neden bu kadar şımarttınız bu adamı ? Amacım size kızmak ya da yargılamak değil yanlış anlamayın. Biz kadınlar olarak başımızı eğdiğimiz, alttan aldığımız sürece hep ezileceğiz. LÜTFENN kendinizi ezdirmeyin daha fazla lütfen !

Artık olan olmuş, tüm açtığınız konuları okudum, çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Geçmişi düşünerek bir sonuca varamazsınız, bir karar vermeniz lazım çocuğunuz ve kendiniz için. O adama dönerseniz size uyguladığı tüm davranışları çocuğunuza uygularsa, çocuğunuz daha kötü etkilenmeyecek mi? O karakterde bir adamdan iyi bir baba olacağını düşünmüyorum ben de herkes gibi. Eşiniz kendi kararlarını veremeyen, annesine bağımlı, sevgi ve saygıdan bir haber yaşayan bir adam. Daha kendi karakteri oturmamış, ukala, bencil ve şımarık hareketler sergileyen bir adam tabiki karısına da değer veremez ve tabii çocuğuna da. Kayınvalidenizden hiç bahsetmiyorum bile.. Tüm kötülük yapanları Allah ıslah etsin !

Size verebileceğim tek tavsiye, o adamı çıkarın hayatınızdan. Şu dünyada tek boşanacak olan siz olmayacaksınız. Eğer kararlılıkla, başınız dik bir şekilde onu bir daha görmek istemediğinizi söylerseniz ve uygularsanız, hayatının en büyük dersini vermiş olacaksınız ona. Çünkü o sizi, aciz,pasif bir kadın olarak görüyor. güçlü bir kadın ve anne olduğunuzu kendi aileniz dahil herkese kanıtlayın. Çocuğunuzu doğurun ve çalışmaya başlayın. Gerekirse kreşe verin ya da annenize,bir yakınınıza para karşılığı bakmasını rica edin.

Eğer siz maddi olarak ailenize yük olmazsanız, hem kendinizi daha iyi hissedersiniz, hem de çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Tüm enerjinizi çocuğunuza verip, onu mutlu etmeye ve kendinizde mutlu olmaya çalışırsanız inanın baba eksikliği çekmez. Ki aileniz ne kadar kızsa da torun sevgisi başkadır diye biliyoruz hepimiz, bir süre sonra onlar ayrılmak istemeyeceklerdir zaten.

Unutmayın hayatınızı iyileştirmekte, kötüleştirmekte sizin elinizde.
Kendi kararlarınızı verin ve herkesin karşısında dimdik durup gereken cevapları verin, gereken davranışları tokat gibi çarpın suratlarına. Karşılarında kendinden emin, güçlü bir kadın görsünler, siz değil onlar korksun.

Her şeyden önce siz değerlisiniz. Kendinize değer verin, mutlu olun ki çocuğunuz da mutlu olsun. Kötüler kötülükleriyle beslenip mutsuz olsunlar boşverin.

çocuğun her hareketini ailesinin bosanmis olmasına bağladıklari için öyle düsünüyorlar
bizim milletimizde çoğunlukla böyle degil midir zaten
gerçekten çocuk psikolojisini anlasalar doğru düzgün boşanmayi becerebilseler
o çocuklar mutsuz evde buyumektense daha mutlu olur

konu sahibinin çekeceği sıkıntılar konusunda evet doğru söylüyorsunuz haklısınız ama yine de o adama katlanmaktan ailesiyle uğraşmak iyidir . yanlış yönlendirme yapıyorsunuz o evde o sıkıntılar içinde mutlu olmak için ne sebep bulacak biraz gerçekçi olmak lazım konu sahibi zaten gaza gelmeye çok meyilli hiç bişey yapma ne demek kusura bakmayın da

haklısınız ben defalarca kuzenimide ailesini de uyardım bir uzmandan yardım alındiye ama malesef konu sahibi boşanamayacak buda aşikar ne yapılabilir bilmiyorum

kocası için hiç bişey yapmasın diyorum konu sahibi boşanamayacak bu aşikar
kocasını sanki ev arkadsı gibi görsün diyorum düzelsin diye yıpratmasın kendisini
ailesi konu sahibini zaten istemiyor
çocuk dogduktan sonra eve yapabilecegi işler yapsın kocadan habersiz ayda ne kadar kazanırsa kenara atsın tamamen güçlendiğinde ayakları saglam bastıgında terketwsin adamı

Alın size boşanmayıp da huzursuz bir evde yetiştirilmiş bir çocuğun büyüyünce gelen cevabı:

Alın size boşanmayıp da huzursuz bir evde yetiştirilmiş bir çocuğun büyüyünce gelen cevabı:
bakın yanlış anlaşıldım biz ne dersek diyelim konu sahibi boşanmayacak
bende diyorum ki eşini yok say onun için bişey yapma çocugun için yaşa madem diyorum
konu sahibinin işi yok
ailesi destek değil
ve belki konu sahibi kocasına hala aşık
konu sahibinin yapacagı iki şey var
1- ilk gittiğinde geri dönmeyecekti
2- madem boşanamıyor evi bir daha terketmeyecek ve sabredecek
malesef durum bundan ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…