- Konu Sahibi dilber akin
-
ben cidden çok severim, anneme ablama kayınvalideme yollarım, o kadar severim ki parasına acıyamam.. baskasıa almayı da severim, bana da alınsın isterim.Hayatımda hiç bir zaman, 2-3 gün sonra solacak olan bir çiçek için onca paranın harcanmasını anlayamacağım. Ben sevgililer günü vb.şeyleri de anlamadım hiç zaten...
Eşim ilk seneler alıyordu,beni tanıdıkça hoşlanmadığımı anladı. Saksısı olan kalıcı bir şey olmadıkça şu çiçek gönderme konusu çok saçma geliyor
Bende bi ara taşındık diye aman ota çöpe çok para veriyosun bir de hediye alıyorsunHayatımda hiç bir zaman, 2-3 gün sonra solacak olan bir çiçek için onca paranın harcanmasını anlayamacağım. Ben sevgililer günü vb.şeyleri de anlamadım hiç zaten...
Eşim ilk seneler alıyordu,beni tanıdıkça hoşlanmadığımı anladı. Saksısı olan kalıcı bir şey olmadıkça şu çiçek gönderme konusu çok saçma geliyor
Ben de birçok siteye üyeyim ama bişey göndermişliğim yoktur çoğundan mesela. Eşinizinki de öyle olabilir başkasına göndermiştir daha önce falan diye düşünüp üzmeyin kendinizi bence.şifresini bilsem.. biz çok ketumuzdur, ne geçmişi konnuşuruz, ne para konuşuruz aramızda.. şifrelerimizi de bilmeyiz.. güven çok önemli benim için der, bana hisbisy sormaz. benim kadar meraklı da degıl tabi bi erkek olarak..
doğru söyluyrosun canım, ama insan yine de üzülüyor iste.. bi de ben daha once kimler oldu onu cok merak ediyorum, içim içimi yiyo, ama o anlatmaz benden de istemez. öyle capkın vs bi tip değil, evlenmek niyetiyle görüstükleri olmuş, benim de oldu. ama yine de asık oldu mu aklı baskasında kaldı mı diye cok merak ediyorum kendimce. dısardan gören bana karsı tavırlarına hayran, ben de hayranım, eskiyi öğrensem kendime dert edinicem bunu da bilşyorum ama yine de merak iste..Sık sık olsa anlamı olmazdı en azından özel günleri atlamıyor es kaza atlasaydı şu an bu durumu konuşuyo olurduk ve seni en çok bu üzerdi :)
ya elden alma gonderme farkı yok aslında. ben özel gün olmadan da arada cıcekle cıksın gelsın benı sasırtsın sevındırsın istiyorumçiçek almakla yollamak arasındaki ince farkı biri bana da anlatsın
ya ben de oyle iste, evde vazomda hep cicek olsun istiyorum. kendim bile alıyorum bazen, cok seviyorum.. ama ona gereksiz geliyor demekki.. özel günlerde de uzulmeyım surat yapmayım aramız bozulmasın diye alıyordur mutlaka..Benim esim bekarken alirdi. Evde bir sandik kurumus cicek var.
Evlendikten sonra almiyor ki adamlar. Ya neden alsin ki zaten? Ozel gun atlamiyormus iste.
Benimde takintim var, evdeki vazoda hep cicek olacak. Kuruyunca (ki 10 gunu buluyor) beraber markete gittigimizde falan ben soyluyorum "git sunlardan bi buket yaptir" diye. Kendi 1 kez aldi sadece. Amaan.
Sen de en olmadi oyle alistir.
Konsantrasyon bozuklugu falan yapmaz ama bu ya abartmayin.
sevgiliyken biseyini göremedik, hep içimde kaldı hep..Benim esimde sevgiliyken cicek yollardi isyerime evime.. evlendik henüz bi çiçeğini göremedim evlenince noluyo anlamadım
Hani alıyordu özel günlerde ?sevgiliyken biseyini göremedik, hep içimde kaldı hep..
en azından konu sahıbının esı ozel gunlerde alıyormus cıcek bocek benımkınde o da yok
hem ben papatya severım adam bana gül göndermiş gülsem mi aglasam mı bu duruma .
O onceden kalbini kazanmak icin yollayan insanlarin evlendikten sonra da cicrk gondermeye devam edecegini bilemezsin ki?selamlar.
onca derdin arasnda bu da dert mi diyecek belki bazıları ama çok canım sıkıldı..
bekarken sureklı talıplerim olurdu, reddettiğim insanlar vs, bunlar bi yerlerden isyeri adresimi öğrenir, isimsiz çiçekler yollarlardı kalbimi kazanmak için. bense bekar bi kız olarak işyerine cicek gelince cok utanır, geri gönderirdim, çicekleri çok sevmeme ragmen Kabul etmezdim.
severek evlendim. daha cok yeni evliyiz zaten. çok iyi anlaşırız, çok da mutluyuz.
eşimden sık sık sebepsiz yere bile olsa elinde çiçekle gelip bana süpriz yapmasını çok bekledim, çok isterdim. ama o sadece özel günlerde alınması gerektiğini düşünüyor, alıyor da, yıldönümü, doğum günü vs günlerde. ama yıllarca onun bunun çiçeğini reddettim, evlenince kocam yollar mutlu mutlu Kabul eder, masamın en güzel yerine koyarım diye hayal ediyordum, daha bi kere bile yollamadı bana çiçek. nişanlıyken bile bir kere çiçek aldı sadece doğumgünümde.
evlendikten sonra da işte özel günlerde eve getirdi. ama hic işyerime yollamadı yani. ben ona bi kac kere süpriz yaptım, işyerine çiçek, süslü kekler vs var ya onlardan yolladım, hem o da öğrensin dedim, çok da mutlu oldu.
sonra bugün baktım bu kendiliğinden yollamıcak, şu meshur cicek sitelerinden birine mail adresiyle üye yapayım ki, her Sabah ordan reklam maili geldikçe belki bir gün aklına eser de karısına da yollar bi tane dedim. ama üyelik almaya çalışırken bi baktım, bu mail adresi kullanımda diyor. yani daha once birilerine yollamıs belli ki.. ben öyle seylerden anlamıyor, bilmiyor sanarken adam çoktan keşfetmiş başkalarına yollamış bile.. benden once hayatında birileri olmuştur muhakkak, biz o konuları konuşmayız hiç konuşmadık da, onlara yollamıştır, ama çok incindim.. onlara gelince biliyormuş, bana gelince bilmiyordu.. annesi vs şehir dısında belki ona yollamıştır diyorum ama canım çok sıkıldı.
şuan hicbirseye konsantre olamıyorum, çok kırgın hissediyorum
bu ne demek ya canımız sıkılmıs dertlesıyoruz. sacmasapan yazacaksanız yazmayınOooolduuu iyii günleeeerr
çok kısa surdu sevgılılık nısanlılık ıste bı kere dogum gunum denk geldı ozel gun olarak onu aldı. baska ekstra suprız vs yok.Hani alıyordu özel günlerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?