çiçek yollamayan koca

yani adam çiçek alıyor ama elden veriyor iş yerinize göndermiyor..sizde bunu dert ettiniz...(sanırım burda amaç iş yerinde hava atmak)ay kusura bakmayın da tuhafsınız yani..bu yaptıgınıza tam manasıyla kapris deniyor..daha bir yıllık evliymişsiniz bu günlerin tadını çıkarın boşverin böyle gereksiz kapris yapmayın ileride ''gerçek'' dertleriniz olur nasılsa onlara üzülürsünüz zamanı gelince..

ben cidden çok severim, anneme ablama kayınvalideme yollarım, o kadar severim ki parasına acıyamam.. baskasıa almayı da severim, bana da alınsın isterim.

bende sürekli diyorum çiçek gönder çiçek al falan diye ama benim kocada sadece özel günlerde alıyo. oda saksılı topraklı besle büyüt çiçeklerden. bende söylemiyom artık napim. hatta oun doğum günü olduğunda git kendine hediye al maaşım sende diyip gönderiyom

Nişanlıyız, eşim ankara emniyet genel müdürlüğünde çalışıyo, ankaralılar bilir dikmende, ben bir siteden buna kalp şeklinde kurabiye sepeti yolladım 130 tane minik kurabiye var büyük birsey, aynı gün kuzen doğum yapmıştı ona da çiçek göndermiştim, siteyi sık kullanırım zaten, neyse 2 saat sonra teşekkür ederim diye kuru bir mesaj,ben moralim tabi, dedim noldu beğenmedin mi, yok mok derken dedi elma şekeri ve balonu niye ekledin ki dedi, ne şekeri ne balonu dedim, meğer aynı gün içinde 2 siparis verdiğim için siparise kalp şeklinde koca bir kırmızı balon bir de elma şekeri eklemisler,eşimin isimde uniseks kız sandılar zaar, genel Müdürlüğe paket almıyorlar tabi, benimkini nizamiyeye cagirmislar eline kurabiyeleri elma şekerini balonu tutuşturmuşlar, düşünün bi polis memuru elde kırmızı balon elma şekeri eşşek kadar kalp şeklinde kurabiye paketi
Koridorları geçip odasına gelene kadar alay eden edene, balon birde uçmuş tavana yapışmış

Bende bi ara taşındık diye aman ota çöpe çok para veriyosun bir de hediye alıyorsun
Doğalgaz vs. sayacını üstümüze alacağız onların masrafı çıkacak, artık öyle şeyler alma bana dedim
Sonra ben menekşe çok severim normal birgünde çiçekçiden geçerken menekşe aldık bana, odur budur canlı çiçek alıyor alırsa. Kalanşo keşfettik her rengi olan bir çiçek sıradaki özel günde bende olmayan renginden birini alır bence diyorum
Ben çiçeğe çok anlam yüklemiyorum sanırım

Sık sık olsa anlamı olmazdı en azından özel günleri atlamıyor es kaza atlasaydı şu an bu durumu konuşuyo olurduk ve seni en çok bu üzerdi :)

Ben de birçok siteye üyeyim ama bişey göndermişliğim yoktur çoğundan mesela. Eşinizinki de öyle olabilir başkasına göndermiştir daha önce falan diye düşünüp üzmeyin kendinizi bence.

Sık sık olsa anlamı olmazdı en azından özel günleri atlamıyor es kaza atlasaydı şu an bu durumu konuşuyo olurduk ve seni en çok bu üzerdi :)
doğru söyluyrosun canım, ama insan yine de üzülüyor iste.. bi de ben daha once kimler oldu onu cok merak ediyorum, içim içimi yiyo, ama o anlatmaz benden de istemez. öyle capkın vs bi tip değil, evlenmek niyetiyle görüstükleri olmuş, benim de oldu. ama yine de asık oldu mu aklı baskasında kaldı mı diye cok merak ediyorum kendimce. dısardan gören bana karsı tavırlarına hayran, ben de hayranım, eskiyi öğrensem kendime dert edinicem bunu da bilşyorum ama yine de merak iste..

Benim esim bekarken alirdi. Evde bir sandik kurumus cicek var.
Evlendikten sonra almiyor ki adamlar. Ya neden alsin ki zaten? Ozel gun atlamiyormus iste.
Benimde takintim var, evdeki vazoda hep cicek olacak. Kuruyunca (ki 10 gunu buluyor) beraber markete gittigimizde falan ben soyluyorum "git sunlardan bi buket yaptir" diye. Kendi 1 kez aldi sadece. Amaan.
Sen de en olmadi oyle alistir.
Konsantrasyon bozuklugu falan yapmaz ama bu ya abartmayin.

Benim esimde sevgiliyken cicek yollardi isyerime evime.. evlendik henüz bi çiçeğini göremedim evlenince noluyo anlamadım

ya ben de oyle iste, evde vazomda hep cicek olsun istiyorum. kendim bile alıyorum bazen, cok seviyorum.. ama ona gereksiz geliyor demekki.. özel günlerde de uzulmeyım surat yapmayım aramız bozulmasın diye alıyordur mutlaka..

en azından konu sahıbının esı ozel gunlerde alıyormus cıcek bocek benımkınde o da yok

hem ben papatya severım adam bana gül göndermiş gülsem mi aglasam mı bu duruma .

eşim de bana bi kere çiçek aldı
tanışma yıldönümümüzdü çok pis küsmüştüm
10 senedir söylüyorum papatya severim diye
gitmiş kırmızı gül almış

O onceden kalbini kazanmak icin yollayan insanlarin evlendikten sonra da cicrk gondermeye devam edecegini bilemezsin ki?
Hem kendin soyle bana bu sekilde gondermen hosuma gider diye. Bu kadar ugrasacagina acik konusmak ise yarayabilir.
Bende de durum ters isliyo :) soyle ki esim haftada bir iki haftada bir cicek alirdi. Ama ben koparilmis cicek sevmem ve orkide merakim var. En son canim sen bana cicek aliyosun cok guzel ama yapi marketlere gittigimizde benim sececegim bi orkide beni daha cok mutlu eder dedim artik gonul rahagligiyla orkide alabiliyorum hem de kocamin hediyesi olmus oluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…