- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi dilber akin
-
doğru söyluyrosun canım, ama insan yine de üzülüyor iste.. bi de ben daha once kimler oldu onu cok merak ediyorum, içim içimi yiyo, ama o anlatmaz benden de istemez. öyle capkın vs bi tip değil, evlenmek niyetiyle görüstükleri olmuş, benim de oldu. ama yine de asık oldu mu aklı baskasında kaldı mı diye cok merak ediyorum kendimce. dısardan gören bana karsı tavırlarına hayran, ben de hayranım, eskiyi öğrensem kendime dert edinicem bunu da bilşyorum ama yine de merak iste..
yok kız ben soyledım sakaya getirip masam da bos, soyle kocamın aldıgı bı cıcek olsa orkide vs dıye.. diyorum ya güldü sadece. yap denilinince yapacagı varsa da yapmıyor benımkı, ben de icimde tutamadım soyledım. ama ise yaramadı ıste:)O onceden kalbini kazanmak icin yollayan insanlarin evlendikten sonra da cicrk gondermeye devam edecegini bilemezsin ki?
Hem kendin soyle bana bu sekilde gondermen hosuma gider diye. Bu kadar ugrasacagina acik konusmak ise yarayabilir.
Bende de durum ters isliyo :) soyle ki esim haftada bir iki haftada bir cicek alirdi. Ama ben koparilmis cicek sevmem ve orkide merakim var. En son canim sen bana cicek aliyosun cok guzel ama yapi marketlere gittigimizde benim sececegim bi orkide beni daha cok mutlu eder dedim artik gonul rahagligiyla orkide alabiliyorum hem de kocamin hediyesi olmus oluyo :))
neyse biraz rahatladım, cok moralım bozulmustu, bı de aksam nasıl konuscam onla die dusunuyordum. suratım dusuveriyor hemen. aksama kadar duzelırım ınsallah.Ah arkadaşım tek kusuru bu olsun. Benim eşimde yollamaz ama benimde öyle bi isteğim yok acikcasi. Sevgiliyken koca buket gül ve çikolata yollamisti evlenince 250 tl para verdiğini öğrendim o çiçekler ve dedim ki eğer bu kadar parayi Ota çiçeğe verdiğini bilsem bu adam ev gecindiremez diye düşünür evlenmezdimÇok mu odunum ne :) Ayrıca o çiçek sitesine bende üyeyim ama hiç sevgilime çiçek yollamadim Teyzeme arkadaşlarıma falan yolladım özel günlerde belki eşinde o amaçla üye olmuştur. Sevgili olana kadar ceri çiçeği her erkek yigar ve bekar kızlar olarak hepimiz geçtik o yollardan sen bunlara takılma Emin ol onlardan biriylede evli olsan özel günler harici çiçek alma olasılığın düşük olacaktı
para derdi yok bizimkinin.. ona ragmen yani.. asıl canımı sıkan seydı benım hep, insan karısının mutlu olacagı seyı bılmesıne rahmen yapmaz mı.. onu mutlu etmek ıstemıyor demekkı derdım.. olur mu oyle sey dıyo.. ben senın mutluluğunu tabı kı ısterım her seyı yaparım. ama cıcek ozel gunlerde alınır .. cevap bu..Benim eşim sana çiçek yollayacağım parayla gidelim dışarıda yemek yiyelim diyor ben napim :))
ha dogru dıyosun olayın bı de o yanı var demı.. :)Benım eşimde almıyordu ama son 2 3 aydır eve çiçekle gelıyor , bende doğal olarak şüphelenıyorum
Ne yapsalar suçBenım eşimde almıyordu ama son 2 3 aydır eve çiçekle gelıyor , bende doğal olarak şüphelenıyorum
aynenNe yapsalar suç
yanı , tm sevınemedım bıleha dogru dıyosun olayın bı de o yanı var demı.. :)
Hayır olsun inşallahyanı , tm sevınemedım bıle
ben anlamıyorum bu erkeklerı cıdden. elde edene kadar.. gerci benımkı elde edene kadar da cok bı ekstra bıseyını goremedık. cok ıyı adam dıye evlendım yanılmadım da.. ama yıne de uzulebılıyor ınsan bazı seylere. bi de biz kadınlar gereksız yere unutamıyoruz. mesela yuz gorumlugu dıye ılk gece kocaman bı kutu verdı elıme, ıcınden kucucuk bı kolye cıktı, ben de naısl hayal kırıklığı. barı o kutuya koydurma o kucucuk kolyeyı.Ah canım bendede var o maluktan.eskıden hep gelirdı.iş yerime fln da gelırdı ama şimdi son 4 yıldır hiç yok söylesemde fayda etmıyor anlamıyor
allah korusun aklına getime kotu seyler. kotuyu cagırma derler. gozu acık tutmakta yıne fayda var tabı.yanı , tm sevınemedım bıle
Saçma sapan oldğunu düşünmüyorum,konunuz herkese açık ortamda yayınlanıyor,konunuzu okudum bana göre önemsiz bir konu olarak gördüm ve iyi günler diledim.bu ne demek ya canımız sıkılmıs dertlesıyoruz. sacmasapan yazacaksanız yazmayın
Sen biraz bdv oku bak ne eşler var. Bırak çiçeği eksik kalsın. Benim eşimde çok kiymetlidir benim için ve gerçekten harika bir estir. Çiçek yollamamasi hiç sorun değil bence. Yinede çok kafana takiyosan triple surat asamakla değilde böyle tatlı tatli simariklikla sitem arasında bi tavırla dile getirebilirsin belkineyse biraz rahatladım, cok moralım bozulmustu, bı de aksam nasıl konuscam onla die dusunuyordum. suratım dusuveriyor hemen. aksama kadar duzelırım ınsallah.
İlk çiçeği akşam dışarı çıkmasına iizin verdım dıye almış :) ( oysakı temızlık yapcaktım ayak altında olmasın dıye gıt gıt dedım :) )Hayır olsun inşallah
onemsız oldugunu ben de soyledm zaten ama canım sıkıldı ve dertlesme ortamı sekılınde konusuyoruz goruyorsunuz. alay etmeye gerek yok.Saçma sapan oldğunu düşünmüyorum,konunuz herkese açık ortamda yayınlanıyor,konunuzu okudum bana göre önemsiz bir konu olarak gördüm ve iyi günler diledim.
Tek derdiniz bu olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?