çiçek yollamayan koca

Hiiiç merak etme eskiyi adı üstünde eski gelmiş geçmiş ,evlenmişsiniz önünüze bakın, geçmişi değil geleceği düşünün :)hatta sen bi kurabiye daha yolla dank eder belki :)

yok kız ben soyledım sakaya getirip masam da bos, soyle kocamın aldıgı bı cıcek olsa orkide vs dıye.. diyorum ya güldü sadece. yap denilinince yapacagı varsa da yapmıyor benımkı, ben de icimde tutamadım soyledım. ama ise yaramadı ıste:)
bi de ben yanındayken alınca da makbule gecmez benım ıcın, o benım haberım yokken almalı..

Ah arkadaşım tek kusuru bu olsun. Benim eşimde yollamaz ama benimde öyle bi isteğim yok acikcasi. Sevgiliyken koca buket gül ve çikolata yollamisti evlenince 250 tl para verdiğini öğrendim o çiçekler ve dedim ki eğer bu kadar parayi Ota çiçeğe verdiğini bilsem bu adam ev gecindiremez diye düşünür evlenmezdim Çok mu odunum ne :) Ayrıca o çiçek sitesine bende üyeyim ama hiç sevgilime çiçek yollamadim Teyzeme arkadaşlarıma falan yolladım özel günlerde belki eşinde o amaçla üye olmuştur. Sevgili olana kadar ceri çiçeği her erkek yigar ve bekar kızlar olarak hepimiz geçtik o yollardan sen bunlara takılma Emin ol onlardan biriylede evli olsan özel günler harici çiçek alma olasılığın düşük olacaktı

Benim eşim sana çiçek yollayacağım parayla gidelim dışarıda yemek yiyelim diyor ben napim :))

neyse biraz rahatladım, cok moralım bozulmustu, bı de aksam nasıl konuscam onla die dusunuyordum. suratım dusuveriyor hemen. aksama kadar duzelırım ınsallah.

Benım eşimde almıyordu ama son 2 3 aydır eve çiçekle gelıyor , bende doğal olarak şüphelenıyorum

Benim eşim sana çiçek yollayacağım parayla gidelim dışarıda yemek yiyelim diyor ben napim :))
para derdi yok bizimkinin.. ona ragmen yani.. asıl canımı sıkan seydı benım hep, insan karısının mutlu olacagı seyı bılmesıne rahmen yapmaz mı.. onu mutlu etmek ıstemıyor demekkı derdım.. olur mu oyle sey dıyo.. ben senın mutluluğunu tabı kı ısterım her seyı yaparım. ama cıcek ozel gunlerde alınır .. cevap bu..

Ah canım bendede var o maluktan.eskıden hep gelirdı.iş yerime fln da gelırdı ama şimdi son 4 yıldır hiç yok söylesemde fayda etmıyor anlamıyor

Ah canım bendede var o maluktan.eskıden hep gelirdı.iş yerime fln da gelırdı ama şimdi son 4 yıldır hiç yok söylesemde fayda etmıyor anlamıyor
ben anlamıyorum bu erkeklerı cıdden. elde edene kadar.. gerci benımkı elde edene kadar da cok bı ekstra bıseyını goremedık. cok ıyı adam dıye evlendım yanılmadım da.. ama yıne de uzulebılıyor ınsan bazı seylere. bi de biz kadınlar gereksız yere unutamıyoruz. mesela yuz gorumlugu dıye ılk gece kocaman bı kutu verdı elıme, ıcınden kucucuk bı kolye cıktı, ben de naısl hayal kırıklığı. barı o kutuya koydurma o kucucuk kolyeyı.
bı de ılk evlılık yıldonumumuzde gumus kolye almıs.. ve maddıyar sorunu yok bu adamın.cok comerttır normalde. elmas yuzuk beklerken gumus kolyeyı gorunce sok gecırdım ama bsy demedım.
hıc unutacagımı sanmıyorum ama..:)

Belki eskilerine de sadece özel günlerde gonderiyordur bu kadar kafana takma öncekileri. Ama sana göndermesini nasıl saglarsin bilemeyeceğim açıkça soylesen anlamı kalmaz söylemesen aklına gelmez. Kız kardeşi falan yok mu ona soyle bak yengeme böyle yap hoşuna gider falan dese olmaz mı.

bu ne demek ya canımız sıkılmıs dertlesıyoruz. sacmasapan yazacaksanız yazmayın
Saçma sapan oldğunu düşünmüyorum,konunuz herkese açık ortamda yayınlanıyor,konunuzu okudum bana göre önemsiz bir konu olarak gördüm ve iyi günler diledim.
Tek derdiniz bu olsun..

neyse biraz rahatladım, cok moralım bozulmustu, bı de aksam nasıl konuscam onla die dusunuyordum. suratım dusuveriyor hemen. aksama kadar duzelırım ınsallah.
Sen biraz bdv oku bak ne eşler var. Bırak çiçeği eksik kalsın. Benim eşimde çok kiymetlidir benim için ve gerçekten harika bir estir. Çiçek yollamamasi hiç sorun değil bence. Yinede çok kafana takiyosan triple surat asamakla değilde böyle tatlı tatli simariklikla sitem arasında bi tavırla dile getirebilirsin belki

Hayır olsun inşallah
İlk çiçeği akşam dışarı çıkmasına iizin verdım dıye almış :) ( oysakı temızlık yapcaktım ayak altında olmasın dıye gıt gıt dedım :) )
İkinci çiçeğide yolda giderken çiçekçi görmüş durumu kötuymuş iyilik oolsun dıye almış
Bunada şükür

Saçma sapan oldğunu düşünmüyorum,konunuz herkese açık ortamda yayınlanıyor,konunuzu okudum bana göre önemsiz bir konu olarak gördüm ve iyi günler diledim.
Tek derdiniz bu olsun..
onemsız oldugunu ben de soyledm zaten ama canım sıkıldı ve dertlesme ortamı sekılınde konusuyoruz goruyorsunuz. alay etmeye gerek yok.
tek derdımız bu olsun dogru tabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…