çiçek yollamayan koca

biz de izin alınmaz mesela hic benden izin istemez. haber verir. benden de izin almamı beklemez sagolsun ama yıne de soyle esınden ızın alan erkeklerı gorunce hosuma gıdıyo.

biz de izin alınmaz mesela hic benden izin istemez. haber verir. benden de izin almamı beklemez sagolsun ama yıne de soyle esınden ızın alan erkeklerı gorunce hosuma gıdıyo.
Valla ben izin alırım oda izin ister benım ıcın zararı yok

İşyerinde Masamın üstü boş diye ağlaşıp duruyorum
Ay orkideler ne güzelmiş diyorum ama benim bey almıyor!
Kendi orkidemi kendim alıp kafasına kakayım bari.

Ne güzel dert. Keşke benim de derdim bu olsa. Eşim çiçeği elden veriyo eve yollamiyo diye üzülsem.

şu çiçeğe ne kadar anlam yüklüyorsunuz.
ben erkek olsam bir kucak ıspanakla gelirim eve.
darlamayın adamları.

Bi ben mi uzuluyorum o çiçeğe giden paraya ya odun muyum neyim.. eşim hep alır sağolsun ama çok gereksiz para gibi geliyor bana gül değil de papatya al bari ne bileyim... odunum ben...

Ama gerçekten gereksiz ya.. bi yemeğe çıkmak daha güzel yani..

Son düzenleme:
ayy buna çok güldüm yaaa ;D

Benim ki istemeye gelme dışında hiç çiçek almadı, bir kere geyiğine bari çiçek ekmek al dedim onu almış, hamileyim ya canım çekti sanmış oysa ben laf sokmuştum (

Ben de eşimin çalıştığı şubeye çiçek göndermiştim, kocaman bir gül buketi. Evlilik yıldönümümüzde.
Eşim de polis, ve etrafı sırf erkek, dişi sinek bile zor bulunur...
O kadar erkeğin içinde ona çiçek gelince baya reklam olmuş herkes dalga geçmiş...biraz da mesaj amaçlı yapmıştım böyle olacağını biliyordum :) Sonradan o da mesajı alıp iş yerime bir kaç kez çiçek gönderdi.

İşiniz derdiniz; iş yerine çiçek gelsin, dost düşman çatlasın. Eve getirse? Yok olmaz ille de iş yerind gelecek. Birbirinizi depresyona sokuyorsunuz böyle. Aman canım nolacak yollayıver kendine bir çiçek, o kıskandığın kadınların bir kısmı da öyle yapıyor zaten.

Böyle takıntıları aşın. Egonuzu da bastırın biraz.

Ben bu iş yerine çiçek yollama muhabbetini sevmiyorum ya. Bence o da sizin özeliniz yani. Getirsin evde versin. Çok mu önemli bu iş yerine çiçek gelmesi? Boşa yere sıkma canını. Bunlar zorlama ile olacak şeyler değil ki. İçinden geldiği zaman alır. almıyorsa içinden gelmiyor demek ki. Umursama sende.

aynı fikirdeyim kesinlikle, biraz özeli dışarıya açmak oluyor böyle olunca.

Çok acıyorum o bir hafta tutulup sonra da çürüyüp çöpü boylayan çiçeklere. İki instagram fotoğrafı, bir facebook gösterişi hop üç gün sonra çöpe. Huzur varsa gerisi boş inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…