- 29 Eylül 2015
- 136
- 59
- 13
- 47
- Konu Sahibi dilber akin
-
biz de izin alınmaz mesela hic benden izin istemez. haber verir. benden de izin almamı beklemez sagolsun ama yıne de soyle esınden ızın alan erkeklerı gorunce hosuma gıdıyo.İlk çiçeği akşam dışarı çıkmasına iizin verdım dıye almış :) ( oysakı temızlık yapcaktım ayak altında olmasın dıye gıt gıt dedım :) )
İkinci çiçeğide yolda giderken çiçekçi görmüş durumu kötuymuş iyilik oolsun dıye almış
Bunada şükür
sevgiliyken biseyini göremedik, hep içimde kaldı hep..
Valla ben izin alırım oda izin ister benım ıcın zararı yokbiz de izin alınmaz mesela hic benden izin istemez. haber verir. benden de izin almamı beklemez sagolsun ama yıne de soyle esınden ızın alan erkeklerı gorunce hosuma gıdıyo.
şuan hicbirseye konsantre olamıyorum, çok kırgın hissediyorum
ayy buna çok güldüm yaaa ;Dİlk çiçeği akşam dışarı çıkmasına iizin verdım dıye almış :) ( oysakı temızlık yapcaktım ayak altında olmasın dıye gıt gıt dedım :) )
İkinci çiçeğide yolda giderken çiçekçi görmüş durumu kötuymuş iyilik oolsun dıye almış
Bunada şükür
Benim ki istemeye gelme dışında hiç çiçek almadı, bir kere geyiğine bari çiçek ekmek al dedim onu almış, hamileyim ya canım çekti sanmış oysa ben laf sokmuştum(
Ben bu iş yerine çiçek yollama muhabbetini sevmiyorum ya. Bence o da sizin özeliniz yani. Getirsin evde versin. Çok mu önemli bu iş yerine çiçek gelmesi? Boşa yere sıkma canını. Bunlar zorlama ile olacak şeyler değil ki. İçinden geldiği zaman alır. almıyorsa içinden gelmiyor demek ki. Umursama sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?