çiçek yollamayan koca

çalıştığım yerde çiçekler gelir bayanlara evli nişanlı olsun gelir yani.benim eşim göndermez asla.ne yapayım artık geçtim bu bölümü.level atladım.Geçenlerde Müdür toplantıda laf soktu hatta açıkça şöyle söledi.ne o öle kocalarınızı akşmadan tembihliyosunuz adamları tehdit ediyorsunuz hop ertesi güne çiçek geliyor.yapmayın arkadaşlar yollayan var yollamayan var iş yerinde çiçek demek hava demek.gidin dört duvarınızda çiçekleşin.kimsenin gözü önünde yapmayın.dedi vee millet şook.kendide hanımından çekiyormuş.

Ne guzel dertleriniz var ya ozeniyorum boyle seyleri konu acacak kadar kafasina takan insanlara Çünkü daha onemli bir konu yok Allah da vermesin zaten.

Bişey soracam ama kızmayın.
Çok merak ediyorum bu çiçek merakınız ne?
Botanik bahçesi falan mi açacaksınız?
Yani bende kızında böyle heveslerim olmadı hic

Güzelmiş müdürünüzün çiçeği en azından besler büyütür

Bişey soracam ama kızmayın.
Çok merak ediyorum bu çiçek merakınız ne?
Botanik bahçesi falan mi açacaksınız?
Yani bende kızında böyle heveslerim olmadı hic
sorun aslında sadece çiçek değil çiçek sadece bir tanesi bazen bardağı taşıran son damla ilgisizlikte sevgişsizlikte.bazende sevgisinin gösteriminde beklenilen ilk sırada.yani tek başına dert değil çiçek.her türlü zevgisini gösteren eş için çiçeğide yolllamasada olur diyen kadınlarda vardır eminim.senin gibi.:))

Güzelmiş müdürünüzün çiçeği en azından besler büyütür
Dimi, ne güzel solmaz hem O anlamaz ki bakmaktan,büyük ihtimalle senin masanda kalsın diyecek.
C CeYz bugün cicek dileğini bir tek gerçekleştiren benim herhal
Çiçek mi geldi cute? Saksılıysa kıskandım,diğerlerini soldukları için hiç sevmem. Eşim beni direk çiçek sevmiyor diye biliyor,bu saksı detayını bilmediği için çiçek göndereceğini hiç sanmam, dileğim yok yani :)

Eki Görüntüle 1676159
Benim eşimin çiçek anlayışı da bu :) Balkon giderini kapatmak için alıp, gelmişti, bir de paket yapmıştı :) Halinize şükür edin bence :)
alemsiniz:) çiçek ekmekli bi karikatur vardı, adam cicek ısteyen karısına cıcek ekmek getirıyor, ona cok gulmustuk, esim hele bayılmıstı:)

bana da saksılı cıcekler hıc cazıp gelmıyor. evıme bıle almadım o kadar sevmem. ama esıme cıcek yollarken o oyle sevıyor dıye saksılı kocamn bı sey yolladım. burdakı anlatan arkadasın esi polis gibi o da cok hoslanmazdı.:)

Dimi, ne güzel solmaz hem O anlamaz ki bakmaktan,büyük ihtimalle senin masanda kalsın diyecek.
Oh gözün gönlün açılsın canlı çiçek çok severim ama masam cama uzak kaç tane almıştık soldurdum, kıyamaıdm eve götürdüm evde kapalı balkonda canlandılar bi güzel. Ama keşke diyorum masamda olsa güzel görsem gözümün önünde şöyle

saksılı degıl normal cıcek , bana cok gelmedıgı ıcın bırak soluversın napım
ama bazen spreylıyorum amelıyat fılan oldugum zamanlarda cıcek gelıyor bıde hakkını yemeyım

Yukarı yorumlarda resim koymuştum,mor orkide.Onu da mı beğenmedin? 2 günde solanlara göre daha güzel değil mi sence?
Sanırım her konuda olduğu gibi bu konuda da her zevk farklı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…