- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi dilber akin
-
Güzelmiş müdürünüzün çiçeğiBu mesajı daha bir kaç saat önce yazmıştım,az önce benim adıma bu çiçek geldi şok oldumDedim "Eyvah biri benim nickimi biliyor,yazdıklarımı okuyor alay olsun diye de çiçek göndermiş" diye nasıl korktum.Meğersem genel müdüre vereyim diye bana göndermişler,asistanıyım da Eki Görüntüle 1676068
sorun aslında sadece çiçek değil çiçek sadece bir tanesi bazen bardağı taşıran son damla ilgisizlikte sevgişsizlikte.bazende sevgisinin gösteriminde beklenilen ilk sırada.yani tek başına dert değil çiçek.her türlü zevgisini gösteren eş için çiçeğide yolllamasada olur diyen kadınlarda vardır eminim.senin gibi.:))Bişey soracam ama kızmayın.
Çok merak ediyorum bu çiçek merakınız ne?
Botanik bahçesi falan mi açacaksınız?
Yani bende kızında böyle heveslerim olmadı hic
Teşekkür edince devamı geldi mi konuşmanızın
sey yazmıs , Okuz olma ihtimalimiz yuksek romantizmden pek anlamam ama deger verilecek seyi bilirim. bu kadar yazmış bende cevap vermedımTeşekkür edince devamı geldi mi konuşmanızın
Dimi, ne güzel solmaz hemGüzelmiş müdürünüzün çiçeğien azından besler büyütür
Çiçek mi geldi cute? Saksılıysa kıskandım,diğerlerini soldukları için hiç sevmem. Eşim beni direk çiçek sevmiyor diye biliyor,bu saksı detayını bilmediği için çiçek göndereceğini hiç sanmam, dileğim yok yani :)
alemsiniz:) çiçek ekmekli bi karikatur vardı, adam cicek ısteyen karısına cıcek ekmek getirıyor, ona cok gulmustuk, esim hele bayılmıstı:)Eki Görüntüle 1676159
Benim eşimin çiçek anlayışı da bu :) Balkon giderini kapatmak için alıp, gelmişti, bir de paket yapmıştı :) Halinize şükür edin bence :)
bana da saksılı cıcekler hıc cazıp gelmıyor. evıme bıle almadım o kadar sevmem. ama esıme cıcek yollarken o oyle sevıyor dıye saksılı kocamn bı sey yolladım. burdakı anlatan arkadasın esi polis gibi o da cok hoslanmazdı.:)Dimi, ne güzel solmaz hemO anlamaz ki bakmaktan,büyük ihtimalle senin masanda kalsın diyecek.
Çiçek mi geldi cute? Saksılıysa kıskandım,diğerlerini soldukları için hiç sevmem. Eşim beni direk çiçek sevmiyor diye biliyor,bu saksı detayını bilmediği için çiçek göndereceğini hiç sanmam, dileğim yok yani :)
Çiçek ekmekten de beter buEki Görüntüle 1676159
Benim eşimin çiçek anlayışı da bu :) Balkon giderini kapatmak için alıp, gelmişti, bir de paket yapmıştı :) Halinize şükür edin bence :)
Çiçek ekmekten de beter bu
Bu mu?alemsiniz:) çiçek ekmekli bi karikatur vardı, adam cicek ısteyen karısına cıcek ekmek getirıyor, ona cok gulmustuk, esim hele bayılmıstı:)
Oh gözün gönlün açılsın canlı çiçek çok severim ama masam cama uzak kaç tane almıştık soldurdum, kıyamaıdm eve götürdüm evde kapalı balkonda canlandılar bi güzel. Ama keşke diyorum masamda olsa güzel görsem gözümün önünde şöyleDimi, ne güzel solmaz hemO anlamaz ki bakmaktan,büyük ihtimalle senin masanda kalsın diyecek.
saksılı degıl normal cıcek , bana cok gelmedıgı ıcın bırak soluversın napımDimi, ne güzel solmaz hemO anlamaz ki bakmaktan,büyük ihtimalle senin masanda kalsın diyecek.
Yukarı yorumlarda resim koymuştum,mor orkide.Onu da mı beğenmedin? 2 günde solanlara göre daha güzel değil mi sence?bana da saksılı cıcekler hıc cazıp gelmıyor. evıme bıle almadım o kadar sevmem. ama esıme cıcek yollarken o oyle sevıyor dıye saksılı kocamn bı sey yolladım. burdakı anlatan arkadasın esi polis gibi o da cok hoslanmazdı.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?