hemi de yavruymuş
mıncık mıncık
bi lokma bişeydir
fikir vermesi benden bulması senden herşeyi devletten bekleme
Noldu tavsana?[/QUOTE]ceylin benim tavşancık...
Noldu tavsana?
canım tohum için geç ..... ama fidelar satılıyor aşağıdaki gibi....onlardan toprağa ek sula bayağı da salatalık biber verir....özelden yazdım
peki tohumunu toprağını alıp kendim eksem nasıl yapılır biliyor musun yani tohumu toprağın içine koyucaz sulucaz başka bir şey yok değil mi ne kadar zamanda büyür acaba
canım tohum için geç ..... ama fidelar satılıyor aşağıdaki gibi....onlardan toprağa ek sula bayağı da salatalık biber verir....
aynen böyle veriyorlar....(çileği denemedim)
evet bizde bakarız sen her kahvaltıda onları mideye indirirkenay çok güzeller minik minik maşallah ya yetişsin ben de fotolarını koyarım buraya
İki gün önce yavru tavşanımdan ayrılmak zorunda kaldım ve kafayı yiyecek gibiyim.
Yeni bir evcil hayvan istemiyorum tekrar aynı şeyleri yaşayamam.
Ancak kendime bir hobi arıyorum ve çiçekleri de çok sevdiğimi düşünüyorum
Mesela kaktüsler bana çok sempatik geliyor
Siz evde ne tür çiçekler bakıyorsunuz?
Bakımının çok incelikleri var mı
Bana şöyle ne bileyim güzel, hoş kokulu çiçekler önerebilir misiniz
İnsanın stresini kederini alıyor mu oyalıyor mu
Bunları merak ediyorum
Cevaplarsanız sevinirim...
Bir de yatak odasına koymak dedikleri gibi zararlı mı?
Aleo veranın yaprağını koparırsak kendini yenileyebiliyor mu?yattığınız odadan uzak tutun evet zararlı
kaktüslerin bakımı çok kolay oluyor
hem açtıkları zaman da hangi renk açacakları hiç belli olmuyor
benim kaktüslerim benim en sevdiğim renk turuncu ve sarı açıyordu, beni seviyorlar mıydı ne
kalanço bakımı kolay, dayanıklı, kurudu diyelim, bekle seneye aynı zamanlarda yeniden açıyor o kuru dallar nasıl da yeniden doğuyorlar..
sinerya çok şahane açıyor, böceklenebiliyor, özellikle yeşil böceklerden
begonyalar çok narin, böceklenebiliyor, özellikle beyaz örümcek
menekşeler de çok narin, böceklenebiliyor
aloa vera çok dayanıklı, bitki biti ya da böcek ya da beyaz örümcekler yanaşmıyor hiç onlara, yaşamaları garanti gibi. üstelik cildinizde her hangi bir yara yanık morluk olduysa, bir dalını koparıp içindeki suyunu o bölgeye dökünce iz kalmadan geçiriyor.
lale açımı çok kısa sürüyor, ama toprak içinde soğanları çok çok çok uzun süre yaşıyor
yediğin meyvelerin çekirdeklerini bahçene gömebilirsin çıplak ayaklarınla üzerine basarak. kendi ağzından çıkardığın ve ayaklarınla bastığın için meyve ağacı senin DNAlarından oluşur. senin hastalıklarını bilir bitki ve meyvelerini seni iyileştirmek için sana özel üretir. diyelim bağışıklığın düşük, meyveler bağışıklık güçlendirici olur.
biber ekebilirsin, çok bereketli olur, uzun bir saksıya bir sıra dört tane fide ekersen her sabah en az 2 biber verir, kahvaltıya..
just cım kaktüsler çok sevimli oluyor, hemde bakımı kolay , ayrıca evdeki radyasyonu alıyor diye duydum.İki gün önce yavru tavşanımdan ayrılmak zorunda kaldım ve kafayı yiyecek gibiyim.
Bunları merak ediyorum
just cım kaktüsler çok sevimli oluyor, hemde bakımı kolay , ayrıca evdeki radyasyonu alıyor diye duydum.
ben bi ara buğday çimi suyunun sağlık açısından çok faydalı olduğunu ve bi çok ülkede evde yetiştirebilmek için küvetler yapıldığını (bizim katlı sebzeliklere benziyor küvet dedikleri) okudum. çok heves ettim ama hiç fırsatım olmadı. hem biçmek eğlenceli , suyunu içmekde faydalı, netden araştırabilirsin:)
aaa denedinizmiBuğday cimi çok sağlıklı ama iğrenç bir tadı var suyunun içindeki bir madde kanseri engelliyor bunun için çok kullaniliuor uzun saksilardada yetistirilebiliyor ve cok hizli uzar esas önemli olan organik buğday bulmak .
aaa denedinizmi
evet makine pahalıymışEvet uzun kahverengi saksilardada oluyor günlük zaten bizmeniz gerekiyor eglenceli ama tadı berbat onu sıkmak için bi makine var hatta biraz kulfetli bi iş
Sıkılmiyor zaten çok ta kotu kokuyor makine dışında.makine si pahalı.ve bilinmesede çok yaygın kullaniliyorevet makine pahalıymışbaşka türlüde sıkılmazki o
keşke başka türlü tüketim yolu olsaydıSıkılmiyor zaten çok ta kotu kokuyor makine dışında.makine si pahalı.ve bilinmesede çok yaygın kullaniliyor
Olabilir aslında ben bi bakinayim bişey bulursam yazarım sizekeşke başka türlü tüketim yolu olsaydı
İki gün önce yavru tavşanımdan ayrılmak zorunda kaldım ve kafayı yiyecek gibiyim.
Bunları merak ediyorum
Kılıç çiçeğin in hiç bir zararı yok evet difenbahya zararlı olan yapraklarındaha zehir varkılıç çiçekleri zarar değilmiş bi çiçek daha vardı adını unuttum kılıç çiçeği gece gündüz oksijen verirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?