Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hemi de yavruymuş
mıncık mıncık
bi lokma bişeydir

öyleydi çok güzeldi ama ev hayatında yapamadı ablası stresten krizler geçirdi yemeden içmeden kesildi 3 gündür bir kır bahçesinde yaşıyor arkadaşlarıyla içim parçalanıyor

fikir vermesi benden bulması senden herşeyi devletten bekleme

ben kendime zor bakıyorum bebeyle hiç uğraşamam
ama arada biri getirse sevsem götürse hoş olabilirdi yani

ceylin benim tavşancık...
Noldu tavsana?[/QUOTE]

özelden yazdım

peki tohumunu toprağını alıp kendim eksem nasıl yapılır biliyor musun yani tohumu toprağın içine koyucaz sulucaz başka bir şey yok değil mi ne kadar zamanda büyür acaba [/QUOTE]
canım tohum için geç ..... ama fidelar satılıyor aşağıdaki gibi....onlardan toprağa ek sula bayağı da salatalık biber verir....

aynen böyle veriyorlar....(çileği denemedim)

özelden yazdım

peki tohumunu toprağını alıp kendim eksem nasıl yapılır biliyor musun yani tohumu toprağın içine koyucaz sulucaz başka bir şey yok değil mi ne kadar zamanda büyür acaba [/QUOTE]
canım tohum için geç ..... ama fidelar satılıyor aşağıdaki gibi....onlardan toprağa ek sula bayağı da salatalık biber verir....

aynen böyle veriyorlar....(çileği denemedim)[/QUOTE]

ay çok güzeller minik minik maşallah ya yetişsin ben de fotolarını koyarım buraya

özelden yazdım

peki tohumunu toprağını alıp kendim eksem nasıl yapılır biliyor musun yani tohumu toprağın içine koyucaz sulucaz başka bir şey yok değil mi ne kadar zamanda büyür acaba

aynen böyle veriyorlar....(çileği denemedim)[/QUOTE]

ay çok güzeller minik minik maşallah ya yetişsin ben de fotolarını koyarım buraya [/QUOTE]
evet bizde bakarız sen her kahvaltıda onları mideye indirirken ....sadece bakarız.....

ay çok güzeller minik minik maşallah ya yetişsin ben de fotolarını koyarım buraya [/QUOTE]
evet bizde bakarız sen her kahvaltıda onları mideye indirirken ....sadece bakarız.....[/QUOTE]

ahahah aşk olsun kıymetlim çerkes kardeşim benim sen iste yollarım ben sana

ay çok güzeller minik minik maşallah ya yetişsin ben de fotolarını koyarım buraya
evet bizde bakarız sen her kahvaltıda onları mideye indirirken ....sadece bakarız.....[/QUOTE]

ahahah aşk olsun kıymetlim çerkes kardeşim benim sen iste yollarım ben sana [/QUOTE]
sağol canım benim

limon ağacım var benim de :)
salonda duruyo öylece
afrika menekşelerim ve fesleğenim de var.
menekşeler kışın açtılar.
fesleğen mutfak masasında duruyor.
kalanchoe aldım yaşatamadım.

Aleo veranın yaprağını koparırsak kendini yenileyebiliyor mu?
Ölmesin

just cım kaktüsler çok sevimli oluyor, hemde bakımı kolay , ayrıca evdeki radyasyonu alıyor diye duydum.
ben bi ara buğday çimi suyunun sağlık açısından çok faydalı olduğunu ve bi çok ülkede evde yetiştirebilmek için küvetler yapıldığını (bizim katlı sebzeliklere benziyor küvet dedikleri) okudum. çok heves ettim ama hiç fırsatım olmadı. hem biçmek eğlenceli , suyunu içmekde faydalı, netden araştırabilirsin:)
birde annemin çeri (kokteyl) domatesleri vardı , çok bereketli , sevimli ve de lezzetli oluyor:)

Buğday cimi çok sağlıklı ama iğrenç bir tadı var suyunun içindeki bir madde kanseri engelliyor bunun için çok kullaniliuor uzun saksilardada yetistirilebiliyor ve cok hizli uzar esas önemli olan organik buğday bulmak .

aaa denedinizmi

kılıç çiçekleri zarar değilmiş bi çiçek daha vardı adını unuttum kılıç çiçeği gece gündüz oksijen verirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…