Cicim ayları..

evet biraz rahatlıkta batıyor olabilir ama zorlama olarak bir şey yapamıyorum. içimden gelerek yaptığımda da karşılık alamazsam ben de uzatıyorum.. sonra tuhaf bir hal alıyor.

Eşim bişe göstercem gel dese başka birşeyle ilgileniyorum bik bik beyhude yorulma muhabbetlerine gelemem mesela ben,çünkü çok meraklıyım

herşeyi böyle gereksiz uzatırmısınız çift olarak

İyi de siz diyorsunuz anaokulu çocuğu gibiyiz diye. Kendinize bu davranışı ve yorumu yakıştıran sizsiniz. Ben bunu yazınca neden bana da trip atıyorsunuz ki. Ben eşiniz değilim. Kolay gelsin

Ah ah keske suan sacma sapan triplesecek kadar bos zamanimiz olsa
Su gunlerin kiymetini bilin, dert yok tasa yok, bakimi icin debelendiginiz cocuklar yok.
Valla keske evliligimin ilk senelerine suanki kafamla isinlansam

Sizin yerinizde olsam eşim bakmadım diye triplendiğinde önce iyice yanaklarını sıkarım bol bol. Söyle baktım, en çok ben baktım, çok mükemmel bakarım vb diye dalga geçerdim

Problemleri değişmek isterdim sizinle..

Bi anlık durum karşısında olmuş bunlar ama siz ilk adımı hatta 2. Adımı atmışsınız hala çocuk gibi nazlanan bi erkek eğer ki hala siz yaklaşmaya çalışırsanız ömrünüzün sonuna kadar hep sizden bekleyecek ilk adımı. Yapmayın gerekirse günlerce konuşmayın ama siz 3. Adımı artık atmayın naz yapmak kadının işidir erkek adamın değil

Eşler arasında kavga gürültü olmadan tatlı bir alınganlık okudum ilk kez. Bunu kalıcı hale getirmeden oturup konuşursanız ortada mesele kalmaz. Bir yuva çok zor kuruluyor bunu unutmayın.

İstemsizce gulumsedim konumuzu okurken..İkinizde pişeceksiniz..Evliligimin ilk aylarindaki yaptigimiz tripler geldi aklimada ne boş şeylermiş:) sonra hayat telaşesi bebek bakimk,ust uste tasinma,dogu gorevi ve zorluklari vs vs...daha zor şeyleri birlikte atlatinca bu tarz şeyler öyle ufak geliyorki insana:)
bence bugünlerinizin tadini çıkarin sizinde dediginiz gibi daha fazla gunlerinizi heba etmeyin bu şekilde

evet biraz rahatlıkta batıyor olabilir ama zorlama olarak bir şey yapamıyorum. içimden gelerek yaptığımda da karşılık alamazsam ben de uzatıyorum.. sonra tuhaf bir hal alıyor.
Cicim ayları tripleri bunlar :))) evliliğin ilk yılında oluyor sonra azalarak bitiyor.

Szi surekli yaklasmaya calistim, duzeltmeye calistim calistim ama o karsilik vermedi gibi yazmissiniz ama ben sizi haksiz buldum. En basinda ben is yyaparken baska bir sey gostermenin beyhude oldugunu bilir yazmissiniz, sonra pasta yemek yapinca eline saglik demek icimden gelmedi ve demedim yazmissiniz. Sonra siz istediginiz zaman istediginiz sekilde yaklasmissiniz ama istediginiz karsiligi gorememissiniz diye sikayetleniyorsunuz. Dedigim dedik bir insanim, ben boyleyim, bana uysun modundasiniz. Adam ne yapsam da ne de olsa anlamayacak diye artik size karsi pes edip kabuguna cekilmis bence.

Cicim ayları tripleri bunlar :))) evliliğin ilk yılında oluyor sonra azalarak bitiyor.
Umarım biter zira sonu hiç hoş olmayacak :/ hiçbir neden yok birbirimizi yiyoruz resmen

Umarım biter zira sonu hiç hoş olmayacak :/ hiçbir neden yok birbirimizi yiyoruz resmen
Başlarda böyle oluyor, yıllarca flört edilse, uzun süreli nişanlılık dönemi de yaşansa aynı eve girince başka oluyor, birlikte yaşamayı öğrenmeye çalışırken bazen gereksiz alınganlıklar yapıp triplere girebiliyoruz, sanırım biraz da zaten var olan huylarımızı flört ederken görmezden gelmekten de kaynaklanıyor, evlenince farklı olacak düşüncesinde mi oluyoruz yoksa aslında zamanında sevmediğimiz huyları ben bu huyunu sevmiyorum deme cesareti bulamadığımızdan mı oluyor bilmiyorum ama tuzlucay'ın mizacı bu aslında deyip üstünde durmamak yerine bir trip bir küsmeler oluyor :)))

Nasıl dsyandınız küslüge pasta ve ev yapımı dönerden sonra yelkenleri indirmiştim ben olsam.hatta bu barıştan sonra gecenin sonunun güzel noktalanması bile gerekirdi :)) adamcağız o kadar uğraşmış.

Çok basit meseleler.tecrübeyle öğreneceksiniz ki haftasonu ufak tefek kavgalar yüzünden zehir edilmez.gezip tozulur eşle başbaşa olmanın tadı çıkarılır...

Herkesin derdi kendine işte. Ruh hali önemli , şu aralar ruh halimiz normal değil. Belki de ondandir
Bak yemek yapmis pasta yapmis oyle okumustum. Onun kiymetini bil azicik alttan aliver tatlim. Olur bunlar asarsiniz siz.

Üzülmüyor musunuz ya, 2 gün tatil var küs geçiriyorsunuz. Bi dahaki tatil 5 gün sonra. Çağırınca bakıverin. Yemek yapınca teşekkür edin. Bi ileri 2 geri yapmayın. Sarıldıysanız bitti, “küslüği bitirelim hadi” diyin. 2 kelime hesabı yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…