evet biraz rahatlıkta batıyor olabilir ama zorlama olarak bir şey yapamıyorum. içimden gelerek yaptığımda da karşılık alamazsam ben de uzatıyorum.. sonra tuhaf bir hal alıyor.
bu tür yorumları hoş bulmuyorum. Eleştiriden öte çünkü bazıları. Sadece bu konu ve yorum için değil bazı konularda öyle yorumlar görüyorum ki.. hiç hoş değil, ama yapan kendisine yakıştırıyorsa şayet, pek bir şey söylemeye gerek kalmıyor ^^ sevgiler.
Herkesin derdi kendine işte. Ruh hali önemli , şu aralar ruh halimiz normal değil. Belki de ondandirProblemleri değişmek isterdim sizinle..
Cicim ayları tripleri bunlar :))) evliliğin ilk yılında oluyor sonra azalarak bitiyor.evet biraz rahatlıkta batıyor olabilir ama zorlama olarak bir şey yapamıyorum. içimden gelerek yaptığımda da karşılık alamazsam ben de uzatıyorum.. sonra tuhaf bir hal alıyor.
Umarım biter zira sonu hiç hoş olmayacak :/ hiçbir neden yok birbirimizi yiyoruz resmenCicim ayları tripleri bunlar :))) evliliğin ilk yılında oluyor sonra azalarak bitiyor.
Başlarda böyle oluyor, yıllarca flört edilse, uzun süreli nişanlılık dönemi de yaşansa aynı eve girince başka oluyor, birlikte yaşamayı öğrenmeye çalışırken bazen gereksiz alınganlıklar yapıp triplere girebiliyoruz, sanırım biraz da zaten var olan huylarımızı flört ederken görmezden gelmekten de kaynaklanıyor, evlenince farklı olacak düşüncesinde mi oluyoruz yoksa aslında zamanında sevmediğimiz huyları ben bu huyunu sevmiyorum deme cesareti bulamadığımızdan mı oluyor bilmiyorum ama tuzlucay'ın mizacı bu aslında deyip üstünde durmamak yerine bir trip bir küsmeler oluyor :)))Umarım biter zira sonu hiç hoş olmayacak :/ hiçbir neden yok birbirimizi yiyoruz resmen
Bak yemek yapmis pasta yapmis oyle okumustum. Onun kiymetini bil azicik alttan aliver tatlim. Olur bunlar asarsiniz siz.Herkesin derdi kendine işte. Ruh hali önemli , şu aralar ruh halimiz normal değil. Belki de ondandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?