bu nasıl bi düşünce allah aşkına. senden kötüleri görmek seni mutlu mu edecek? senin moralini mi düzeltecek..onlarinda hayatlari iyi oldugu icin soğudum veburaktim konusmayi.
Aslinda orda demek istediğim, onlar iyi oldugu icin kendimi kötü hissettim, beni begenmezler diye.. yanlis anlasilmisim.. kiskanclik, fesatlkk yokbu nasıl bi düşünce allah aşkına. senden kötüleri görmek seni mutlu mu edecek? senin moralini mi düzeltecek..
bırak konuşma zaten kimseyle. kapan odana kendi kendini bitir milletin hayatını kıskanma
üniversiteyi bitirememiş ailesi tarafından sevilmeyen arkadaşı olmayan nerdeyse hiç sevgilisi olmamş lduğundada hep terkedilmiş biri olarak eminim sen derslerin iyise ve mezun olursan illaki bi iş blursun ve üniversiteye gidiyosun sosyalleş gez dolaş olumsuz düşüncelerden uzak dur mesela ben 21 yaşına geelmiş hala ailememden geçinen bi zavallı olmaya devam edicem yada istenilmeyen işlerde çalışıp kendimi yıpratıcam hangimiz zor durumdaymış
Haklisiniz benim yaşama enerjim yok.. o yuzden pek arkadasim yok galiba.Kimse etrafinda negatif insan istemez, kendinize disardan bakin bir ve tarafsizca elestirin. Ama acimasiz olmayin, farkinda olmak basarmanin cok buyuk bir bolumu. Hicbir sekilde motive olamiyorsaniz uzman doktor da yardimci olabilir. Ben kisisel gelisim konusunun uzerine gitmeyi, yazmayi, okumayi, spor yapmayi, kendi kendimi motive etmeyi tercih ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?