merhaba arkadaslar.ben kotu bisey yapmadim yani evlenmeden once kimseyle birliktelik yasamam.ama ciddi bir iliskim var ve beni benden cok koruyor ve dusunuyor hatta benden daha dikkatli bu konuda ama gecenlerde opusurken biraz ileri gittikve surtunme yoluyla....tabi belli bir sinirda biraktik.ve sonra ikimiz de utandik kendimizden yani doru deildi ama yasandi ve ben simdi kendimi cok gunahkar ve gurursuz hissediyorum.onun bana davranisi deismedi hala beni birgun beyaz gelinlikle gormek istediini soyluyor ve o zamana kadar sabredecegini soyluyor ama ben yaptiimdan utandim ve pismanim ama o pisman olmamami soyledi kafam cok karisik yardim edin fikirlerinizi merak ediyorum cunku o kadar salaklastim ki anlatamam ve en onemlisi kesinlikle az da olsa birdaha ileri gitmeyecegimi biliyorum hatta artik opmem bile cevaplarinizi bekliyorum ben kotu birimiyim boyle olduu icin
Herkes senmi hafif meşrepli kermit
ya arkadaslar hepinize hak veriyorum haklisiniz da ama benim demek istediim bi kez yakinlastik simdi benim hakkimda kotu mu dusunucek ya da eskisi kadar sevmeyecek mi onu dusunuyorum malesef .....gerci bisey olmadi biliyor o zaten olamaz da ama gene de icim rahat deil ki...
ya arkadaslar bi dinleyin size soruyom heeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy duyan var mi sesimi ablalarim fikir danistim cevap bekliyom saygilar
ya ablacim yukarda yazdim ne yaptiimi ve simdi pismanlik icindeyim gerci bisey olmadi ama insan kendini kotu hissediyo simdi beni eskisi gibi sevmezse diye korkuyor insan sence ben kotu birimiyim ya.........
ya ablacim yukarda yazdim ne yaptiimi ve simdi pismanlik icindeyim gerci bisey olmadi ama insan kendini kotu hissediyo simdi beni eskisi gibi sevmezse diye korkuyor insan sence ben kotu birimiyim ya.........
ya arkadaslar hepinize hak veriyorum haklisiniz da ama benim demek istediim bi kez yakinlastik simdi benim hakkimda kotu mu dusunucek ya da eskisi kadar sevmeyecek mi onu dusunuyorum malesef .....gerci bisey olmadi biliyor o zaten olamaz da ama gene de icim rahat deil ki...
ya ben ne yaptim bisey yapmadim ya sadece sevdigim insanla yakinlastim idam edilecek bi durum mu bu ben olsam kotu dusunmezdim
iliskiye girmek farkli sadece sevismek farkli oyle deil mi
mesajlarımızı tek seferde yazalım, flood yapmak yasak....ben evlenmeden kimseyle iliskiye girmem kendime olan saygimdan
Tatlım , herkes sevgilisi ile az çok birşeyler yaşar..
Ben asla yaşamam diyenler varsa da, geçicekler o lafları..Sarılmalar öpüşmeler vs.olacak tabii..
Ama ilişki ne kadar ciddi olsa da , sınırı bilmek lazım..
Ne demiş ninelerimiz; gelin ata binmiş ya nasip..
haklisin dedim ya kafam karisik noldu bana ya...affola gercekten.neyse tesekkurler yorum yapan herkeze
ben evlenmeden kimseyle iliskiye girmem kendime olan saygimdan
evlilik öncesi cinsellik erkeklerin kızlara attığı bir yemdir , eğer kabul edersen yukardaki bi arkadaşın dediği gibi senin hakkında kötü düşünebilir , aklında acaba bu kız daha önceki erkek arkadaşlarıylada bunu yaptı mı der kendi kendine , isteyen alınsın isteyen kızsın ama böyle :)
evlilik öncesi cinsellik erkeklerin kızlara attığı bir yemdir , eğer kabul edersen yukardaki bi arkadaşın dediği gibi senin hakkında kötü düşünebilir , aklında acaba bu kız daha önceki erkek arkadaşlarıylada bunu yaptı mı der kendi kendine , isteyen alınsın isteyen kızsın ama böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?