- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
28 inde eşim bi kadının örtünmesinin tek şalla olmayacağı kanaatinde günah dediğim zaman ablam günahkar mı yani diyo bende Allah bilir ben günah biliyorum diyorumAslinda olayin geneline bakinca ortada bir sorun yok ama detaylar sacma seyleri ortaya cikariyor:
1. evlenmeden oncede kapili bir kadinsan esinin bu tavri cok sacma. Sonrada kapandiysan da sacmada ilk durumda daha da sacma. Kimse karisamaz bu tarz seylere bence.
2. kv ve kp israrida cok sacma onlar senin anne baban degiller kocani calisirken ankarada yanliz birakip gidip onlarin hizmetini yapacak halin yok herhalde. Hemde denize bile girmeyecekmissin o sicakta bunalirsin kocanda yok kv kp ile tum gun burun buruna cok sacma bence.
3. Kocanin imalari cidden cocukca ne derdi varsa acikca soylesin, ellerin kocalari bikini giyme mayo giy, yok mayonun sortlusunu al yok eteklisini al diye kivirir kivirir seninki tam tersi kapali kadini acmaya calisiyor. Kac yasinda bu koca dedigimiz insan ?
İsteyemezdi çünkü benle olmak istediğinde ben böyleydim çekinirdi çünkü kaybetmek istemezdi şimdi kaybetmesi daha zor ve şöyle düşünüyo boşanacak kavga etcek hali yok ya birazdaha baskıyla açılır diyo belki kalbini bilememSize açık halinizi beğendiğini söylerdi.Açılmanızı isterdi o zaman baştan konuşmuş olurdunuz.Siz de evet veya hayır derdiniz olay netleşirdi baştan.Sonradan da böyle bi talep veya imayla gelemezdi.Ne kendi mutsuz olurdu ne sizi mutsuz ederdi.
ya elma yiyordum gülcem diye boğazıma kaçtı:)Evet kocan sana saygi duymuyo. Zaten saygi duymadigi yaninda osurmasindan belliydi!
Haha ben kale almadım arkadaşı çünkü taarruza geçmiş yersiz yorum yapmışya elma yiyordum gülcem diye boğazıma kaçtı:)
28 inde eşim bi kadının örtünmesinin tek şalla olmayacağı kanaatinde günah dediğim zaman ablam günahkar mı yani diyo bende Allah bilir ben günah biliyorum diyorum
konuyu ciddi ciddi okuyordum birden böyle yorum görünce istemsiz güldüm:) bayılıyorum enerjik kk hatunlarına:)Haha ben kale almadım arkadaşı çünkü taarruza geçmiş yersiz yorum yapmış
Kot pantolon giyerim converse tunik gömlek giyerim ama üzerine spor trençlerim var uzun trençsiz çıkmam eyeliner rimel kullanırım ruj sürmem ojeyi düğünümde dahi sürmedim sürenler var asla kısa bluz giymem kalçam görünmeyecek onun dediğinden kastı bi kadın orasını burasını açmıyosa şala gerek yok o manada diyosimdi bir soru soracagim ama yanlis anlasilmak istemem , lutfen sende yanlis anlama. Tam tesettur bir kadinmisin hani uzun pardesulu, asla pantolon giymeyen bol giyinen , iste makyajina ojesine falan dikkat eden uzak duran. Yoksa biraz daha rahat mi yani kot/patolun ustune tunik tarzi mi. Simdi kocanin tek salla ortunme olmaz demesindeki manayi anlamaya calisiyorum o yuzden.
Yani ortada tuhaf tuha giyinio dolasanlar var ki bence hic ortmeseler daha iyi ayip ediyorlar basortusune bence, altindan skinny-jean ustunde tam vucuda oturan bir ust basinda da aksesuar vari bir sal..
Şakacı bi tip zaten güldü bidaha açma bu konuyu sinirlendirme beni gelmem başlarım tatilinden dedim uzamadan aldı gönlümü işte ama yüne açılacak bu konu eminimŞaplak mı Ciddi misin peki kocan naptı sen onu şamarlıyınca? Kocanız acaba sizi deniyor olabilir mi diye düşündüm bir an. Genelde kadınlar bikini giymeme izin wermiyor der ama sizde tersi olmuş hem kapalısın hem eşin bikini giy diyor ısrarla kafamda deli sorular
Kot pantolon giyerim converse tunik gömlek giyerim ama üzerine spor trençlerim var uzun trençsiz çıkmam eyeliner rimel kullanırım ruj sürmem ojeyi düğünümde dahi sürmedim sürenler var asla kısa bluz giymem kalçam görünmeyecek onun dediğinden kastı bi kadın orasını burasını açmıyosa şala gerek yok o manada diyo
Ne alakası var benimkide evlendikten sonraki goruntumden mi utanıp keske kapansan diyor hahaBence baska birşey var. " Erkekler eşlerine başkalarinin bakmasini istemez genelde " Eşim güzel diye dur milletinde gozu gonlu açılsin diyerek kapalı eşini açmaya hiç calismaz. Evde kendi bol bol acik halini goruyordur zaten derdi buysa. Bence yanlış dusunuyorsun.
Ailesi hacı canım ablası açık sarışın güzel elti de açık onlarla bi ilgisi yoktur heralde bilmiyom ki sen beni gördün biliyosunAh canım benim empati yaptım işin içinden çıkamadım, önce bi sorum olacak eşinin ailesindeki kadınlar yani annesi kizkardesi vs. Tesettürlü mü? Çünkü hani insanlar zamanla özüne döner,bi kadın açık olur algısı var mı diye soruyorum
Ailesi hacı canım ablası açık sarışın güzel elti de açık onlarla bi ilgisi yoktur heralde bilmiyom ki sen beni gördün biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?