- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Benim kastım da tam olarak bu... niyeti ciddi olan adam gibi adam 1 ayda da ciddidir 1 yılda da... takılmak maksatlı tipler genelde üç ay beş ay fark etmez günü geçirmeye bakar... benim kastım da bunu anlamak ..Ben de 2.görüşmemizde falan niyetimin ciddi olduğundan bahsetmiştim, aynı şekilde ben de 30 yaşındayım. Ben artık açık açık konuşma taraftarıyım bi kaç yıldan sonda ben evlilik düşünmüyorum diyip kaçıyolar çünkü
Bende ayni dertten muzdarip im. Ben nde cumartesi gorustum bi akrabam onermis beni.ayrilirken mesaj atti otobuse binince cok güzel gun gecirdim, kendine cok iyi bak, cok eglendim tarzinda bende dedim bende cok eglendim. Tekrar gelirsen baska yerler gezeriz oda tamam yazdı. O günden beri ne aradi ne sordu ben ne anlamaliyimoda aslan burcu
Benim kastım da tam olarak bu... niyeti ciddi olan adam gibi adam 1 ayda da ciddidir 1 yılda da... takılmak maksatlı tipler genelde üç ay beş ay fark etmez günü geçirmeye bakar... benim kastım da bunu anlamak ..
Ama sonuna görüşmek üzeri yi eklemistiKendine iyi bak diyorsa geçmiş olsun, sadece güzel vakit geçirmiş ama geleceği düşünmüyor. Kırmak istememiş sizi.
Bence de kaybedecek bir şey yok nasılsa eski ilişkimde bunu yapmadığım için çok üzülmüştüm.
Hayır şu an bi ilişkideyiz.. flört yazınca havada kalmış biraz.. 1 aylık bi şey ama her şey çok hızlı gelişti.. o aslan burcu , ben yay.. ikisi de ateş ..
Bakalım yarin haber veririm son durumu kızlarOo aslan erkeği çapkındır
Kısıtlanmayı da sevmez zaten
Ben yayla aslanın bi ilişkide anlaşabildiğini görmedim
Arkadaşlıkta çok iyidirler ama
Yani aslana şu arkadaşını sil dersen seni siler kısaca.
Kendinize mi tavsiye veriyorsunuz ben mi yanlış anladımTatlımmmm açık konuşcam...arayıp sormadıysa yani bi msjla bile sonrasında hal hatır sormadıysa muhtemelen yeterli elektrik olmamış onda.. başkası da olabilir görüştüğü .. bazen bu erkekler sırf annesinin gönlü olsundiye görüşüp sonra arazi olabiliyorlar
Şu anda koymuyor... o kızlarla samimi fotoğrafları en az 6 ay öncesine ait.. yeni bi şey değil yani..şu an olsa paralarımOtuz yasina gelen insan bir zahmet bazi seyleri asmis olsun.
O fotorafi sizin demenizle kaldirsa ne olacak.
Hem fotorafi kaldirmak yerine bence istediginiz biri gibi olup olmadigina bakin.
Orda burda baska kadinlarla foto koyuyor ve siz bundan hoslanmiyorsaniz birbirinize uygun degilsiniz demekki.
Zaten bu kisiyle ilerleyeceginizi sanmiyorum pek.
YokKendinize mi tavsiye veriyorsunuz ben mi yanlış anladım
Daha 1 ay bismillah.. Bi dur bacım bi sakin.Kızlar 1 aydır bi sevgilim var .. otuzumdayım, o da benden 1 yaş büyük...beraberken çok iyiyiz.. her şey güzel.beni, düşüncelerimi önemsiyor... mesela rahatsız olduğum konularda falan çözüm odaklı yaklaşıyor..gün içinde bi kaç saat aralıklarla mesajlaşıyoruz, ama telefonda arama yok.. o aramadığı için ben de aramıyorum.. belki telde konuşmayı sevmiyordur ona çok takılmıyorum.. esas mesele şu adamın benimle ciddi olup olmadığını nasıl anlarım ya da ben ciddi bir ilişki istediğimi nasıl belli ederim!!! açık açık sormaya çekiniyorum.. bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum...eskiden olsa akışına bırakmayı tercih ederdim ama artık otuzumdayım ve gelecek vadetmeyen bi ilişkinin içinde boğulmak istemiyorum.... henüz hiç bi arkadaşıyla tanışmadım.. ama bi kaç yakın arkadaşına benden bahsetmiş..bi de bu adamın iş arkadaşlarının çoğu kadın o yüzden baya kıskanıyorum... işleri gereği bakımlı süslü püslü kadınlar.. kendisi Aslan burcu bu arada... geçenlerde inatasında biraz stolk yaptım eski gönderilerde özellikle iki Kızla gezmelerde samimi fotoları var ve ben aşırı rahatsız oldum.. bugün buluşacak ve ben o kızların kim olduğunu sorup o Fotoğrafları kaldırmasını rica edicem...bakalım tepkisi ne olacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?