Ciddi erkek!

Bende ayni dertten muzdarip im. Ben nde cumartesi gorustum bi akrabam onermis beni.ayrilirken mesaj atti otobuse binince cok güzel gun gecirdim, kendine cok iyi bak, cok eglendim tarzinda bende dedim bende cok eglendim. Tekrar gelirsen baska yerler gezeriz oda tamam yazdı. O günden beri ne aradi ne sordu ben ne anlamaliyim oda aslan burcu

Benim kastım da tam olarak bu... niyeti ciddi olan adam gibi adam 1 ayda da ciddidir 1 yılda da... takılmak maksatlı tipler genelde üç ay beş ay fark etmez günü geçirmeye bakar... benim kastım da bunu anlamak ..

Kendine iyi bak diyorsa geçmiş olsun, sadece güzel vakit geçirmiş ama geleceği düşünmüyor. Kırmak istememiş sizi.
Benim kastım da tam olarak bu... niyeti ciddi olan adam gibi adam 1 ayda da ciddidir 1 yılda da... takılmak maksatlı tipler genelde üç ay beş ay fark etmez günü geçirmeye bakar... benim kastım da bunu anlamak ..

Bence de kaybedecek bir şey yok nasılsa eski ilişkimde bunu yapmadığım için çok üzülmüştüm.

Ama sonuna görüşmek üzeri yi eklemisti sonrada gitti

Hayır şu an bi ilişkideyiz.. flört yazınca havada kalmış biraz.. 1 aylık bi şey ama her şey çok hızlı gelişti.. o aslan burcu , ben yay.. ikisi de ateş ..

Emin olmadığınız şeyler var belli ki ondan böyle deneme istiyorsunuz ama Aslan burcu demişsiniz ona bu şekilde söylerseniz kendini fazla önemli hissedicektir. Zaten egoistler her fırsatta kendilerinin övülmesini isterler böyle havalara sokarsınız.
Benim eşim aslan ben kıskansam bile belli etmem hayatına müdehale etmedim çünkü huyunu çözdüm çok şımartılmış üzerine düşersem iyice cıvkı çıkıcaktı umursamadım 2-3 ayda evlilikten bahsetmeye başladı sonra yani demek istediğim bence ilk hamle olarak niyetini bu şekilde anlayamazsınız. Tamam der siler ama kendi içinde bu kız da bana aşık yea diye ortalarda gezer veya bana müdehale edemezsin diye egosuna kaptırır kendini.

Yani kiskanclik yapi meselesi. Rahatsiz oluyorsam ben de bir sekilde belli ederim. Ama direkt sil demeden. Kizlari tanimaya calisirdim. Sorardim. Kiskandigimi belli ederdim. Ama sil demezdim. Silerse oh ne ala silmezse de ileride iliskinin ciddiyetine gore bakarim bu duruma.
Ama ciddi dusunmek ve bunu ona yansitmak icin bence de erken. Bunun icin biraz daha vakit var gibi bence.

Bir yay kadını olarak en zorlu ilişkim aslan burcu erkeğiyle olmuştu.
Bir defa emir kipiyle konuştuğunuz an kaybederseniz heleki kıskanıldığını anladığı an inanılmaz havaya giriyor geri adımlar attığınız sürece kazanırsınız.Aslan erkeği varken lider yay olamıyorsunuz ille olmak istiyorsanız da yalnız lider oluyorsunuz bir zaman sonra.
Zoru seviyorlar hayatı kolaylaştırmayın yay kadını olarak zorlukları ayak altından çekmeyi seviyoruz ama aslan burçları bundan hoşlanmıyor kahraman aslan güçlü olan falan onlar olmalı.
Yükselen ve değişkenler farklı olabiliyor hepsi aynı olacak diye bir şey yok.
Ama burç cinsiyet gözetmeksizin genelde kimse kısıtlamaktan gereksiz kıskançlıktan hoşlanmaz.

Otuz yasina gelen insan bir zahmet bazi seyleri asmis olsun.
O fotorafi sizin demenizle kaldirsa ne olacak.
Hem fotorafi kaldirmak yerine bence istediginiz biri gibi olup olmadigina bakin.
Orda burda baska kadinlarla foto koyuyor ve siz bundan hoslanmiyorsaniz birbirinize uygun degilsiniz demekki.

Zaten bu kisiyle ilerleyeceginizi sanmiyorum pek.

Tatlımmmm açık konuşcam...arayıp sormadıysa yani bi msjla bile sonrasında hal hatır sormadıysa muhtemelen yeterli elektrik olmamış onda.. başkası da olabilir görüştüğü .. bazen bu erkekler sırf annesinin gönlü olsundiye görüşüp sonra arazi olabiliyorlar

Kendinize mi tavsiye veriyorsunuz ben mi yanlış anladım

Şu anda koymuyor... o kızlarla samimi fotoğrafları en az 6 ay öncesine ait.. yeni bi şey değil yani..şu an olsa paralarım

Daha 1 ay bismillah.. Bi dur bacım bi sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…