- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Bugün bu foto mevzusunu kesin açıcam kızlar çünkü içime dert oldu .. gerçekten samimi fotolar çünkü.. eğer beni sevgilisi olarak görmüşse inat etmez kaldırır bence ..!! Son durumu buraya yazarımBu isteğiniz çok abes olacak adam kabul ederse daha da abes bir durum henüz flört aşamasındayız diyorsunuz çok saçma Direkt sorun bence ben ciddi ilişki istiyorum diye veya evlilik hakkında konu açın tavrı belli olur zaten
anlamdığım sevgilimisiniz ? eğer sevgili iseniz samimi kızın kim olduğunu bilmeniz gerekirdi zaten , adı konmamış bir ilişkiniz varsa zaten ciddiyet ve sorgulamak için 1 ay çok erkenKızlar 1 aydır flört ettiğim bi adamvar .. otuzumdayım, o da benden 1 yaş büyük...beraberken çok iyiyiz.. her şey güzel.beni, düşüncelerimi önemsiyor... mesela rahatsız olduğum konularda falan çözüm odaklı yaklaşıyor..gün içinde bi kaç saat aralıklarla mesajlaşıyoruz, ama telefonda arama yok.. o aramadığı için ben de aramıyorum.. belki telde konuşmayı sevmiyordur ona çok takılmıyorum.. esas mesele şu adamın benimle ciddi olup olmadığını nasıl anlarım ya da ben ciddi bir ilişki istediğimi nasıl belli ederim!!! açık açık sormaya çekiniyorum.. bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum...eskiden olsa akışına bırakmayı tercih ederdim ama artık otuzumdayım ve gelecek vadetmeyen bi ilişkinin içinde boğulmak istemiyorum.... henüz hiç bi arkadaşıyla tanışmadım.. ama bi kaç yakın arkadaşına benden bahsetmiş..bi de bu adamın iş arkadaşlarının çoğu kadın o yüzden baya kıskanıyorum... işleri gereği bakımlı süslü püslü kadınlar.. kendisi Aslan burcu bu arada... geçenlerde inatasında biraz stolk yaptım eski gönderilerde özellikle iki Kızla gezmelerde samimi fotoları var ve ben aşırı rahatsız oldum.. bugün buluşacak ve ben o kızların kim olduğunu sorup o Fotoğrafları kaldırmasını rica edicem...bakalım tepkisi ne olacak ...
Bilemiyorum.. aslında ilişkiler konusunda çok deneyimli biriyim.. ama işte bazen nedense böyle Sudan çıkmış balığa dönüyorum..yani bu adam ilk sevgilim değil geçmişte bi sürü sevgilim oldu...ama bazen nasıl tepki versem diye kararsız kalıyorum...sanki hiç erkek görmemiş gibi oluyorum..o zaman 2-3 ay sonra bi dersniz anneme senden bahsetmemi istermisin diye
Sevgiliyiz ama ben çevresini şu aşamada tanımıyorum.. bugün sorunca öğrencem inşallahanlamdığım sevgilimisiniz ? eğer sevgili iseniz samimi kızın kim olduğunu bilmeniz gerekirdi zaten , adı konmamış bir ilişkiniz varsa zaten ciddiyet ve sorgulamak için 1 ay çok erken
biraz cool takıl ağırdan sat derimBilemiyorum.. aslında ilişkiler konusunda çok deneyimli biriyim.. ama işte bazen nedense böyle Sudan çıkmış balığa dönüyorum..yani bu adam ilk sevgilim değil geçmişte bi sürü sevgilim oldu...ama bazen nasıl tepki versem diye kararsız kalıyorum...sanki hiç erkek görmemiş gibi oluyorum..
eğer beni sevgilisi olarak görmüşse
Sevgiliyiz
o halde hazır buldun madem,Bi de astrolojide Aslan ve yay çok iyi anlaşır..ideal çifttir ... daha İyisi neredeyse imkansız gibi şeyler söyler
Başım ağrımaya başladığı için bugün görüşmek istemedim.. yarın görüşsek olur mu yazdım.bi sorun yok değil mi aşkım, çok özledim dedi ..ama çıkmak için pek enerjim yok gibi ..yarına kaldı foto mevzusuSon durum nedir
Hayır şu an bi ilişkideyiz.. flört yazınca havada kalmış biraz.. 1 aylık bi şey ama her şey çok hızlı gelişti.. o aslan burcu , ben yay.. ikisi de ateş ..
Ben de öyle düşünüyorum hayatımmm söz, nişan , ev dizme derken zaten tanırız ... şu anda bile gayet sık ve kaliteli zaman geçiriyoruz...Bazı arkadaşlar bir ay tanımak için erken demiş. aslında evet bencede erken ama benim eşim ikinci buluşmamızda bana evlenme teklifi etti. Tanıştıktan 20 gün sonra sözlendik)) söz nişan dönemimiz 9 ay sürdü bu süre içerisinde birbirimizi tanıdık.
Kaldırılsa ok tuzağa düştü peki kaldırmam derse . Ne yapacaksınız? sonraki hamle ne olacak? Bu arada Satranç ı çok severimBaşım ağrımaya başladığı için bugün görüşmek istemedim.. yarın görüşsek olur mu yazdım.bi sorun yok değil mi aşkım, çok özledim dedi ..ama çıkmak için pek enerjim yok gibi ..yarına kaldı foto mevzusu
Kaldırılsa ok tuzağa düştü peki kaldırmam derse . Ne yapacaksınız? sonraki hamle ne olacak? Bu arada Satranç ı çok severim
Hayatımmm. Şu bebeğe bak ne kadar da tatlııı değil miii? derim en minnoş sesimleaç instagramdan bi bebek fotoğrafı göster. evlenecek, eğlenecek adamı ayırt etme turnusolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?